Lions­joukkueita

Lions on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on lions. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne lions­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan lions­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin lionsjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Lions: joukkueet kartalla
Kartta - lions

Jo 4 lionsjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

LC EspooCity Nimenhuuto.com

Lions Club Espoo/City on nuorekkaiden aikuisten muodostama leijona-klubi. Klubi kuuluu piiriin 107B (107 = suomi, B = läntinen Uusimaa) Klubin kotisivut löytyvät osoitteesta http://www.lions.fi/district107-B/EspooCity/ ja Facebookissa https://www.facebook.com/LionsClubEspooCity/ Lions-toiminnasta enemmän: www.lions.fi

Aki kirjoitti: Moi! eipäs ole iso tunkua tälle Picnicille, pitäisikö perua koko reissu? Pidettäisiinkö sen sijaan ylimääräinen konttipäivystys ja syötäisiin siellä eväitä :-) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lionstoiminta
Espoo
Ei asetettu
24

LC Vaala Nimenhuuto.com

LC-Vaala

Lasse kirjoitti: HEI LIONIT Veteraanikeräykseen on vasta 8 tulijaa, joten tarkistapa vielä allakkasi ja tule kuljettamaan kerääjiä, jotta koko kunnan alue saadaan kerättyä. 14 autoa olisi optimimäärä, jooloin ei tulisi liian pitkiä reittejä keräysajalle. Lasse (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lions toiminta
Vaala
Sekajoukkue
37

LC Espoo Aurorat Nimenhuuto.com

LC Espoo Aurorien sisäiseen kommunikaatioon tarkoitettu palvelu, jonka kautta hoidetaan esim. kokouksiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen.

Sinikka kirjoitti: Kiitos Leila hienoista kuvista. Jää mukava muisto onnistuneesta tapahtumasta. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Lions
Espoo
Naiset
14

srilankanystavat Nimenhuuto.com

Otfried kirjoitti: Aune ja Otfried ovat tulossa (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lions
Ei asetettu
Ei asetettu
10

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lionsjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lions on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.