Lions­joukkueita

Lions on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on lions. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne lions­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan lions­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin lionsjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Lions: joukkueet kartalla
Kartta - lions

Jo 5 lionsjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

LC EspooCity Nimenhuuto.com

Lions Club Espoo/City on nuorekkaiden aikuisten muodostama leijona-klubi. Klubi kuuluu piiriin 107B (107 = suomi, B = läntinen Uusimaa) Klubin kotisivut löytyvät osoitteesta http://www.lions.fi/espoocity/ ja Facebookissa https://www.facebook.com/LionsClubEspooCity/ Lions-toiminnasta enemmän: www.lions.fi

Päivi kirjoitti: Hei, pahoittelut! joudun perumaan osallistumiseni tämän illan kokoukseen. Työkiireet! T.Päivi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lionstoiminta
Espoo
Ei asetettu
24

LC Vaala Nimenhuuto.com

LC-Vaala

Lasse kirjoitti: Tervehdys lionit Kolme kuukautta enää virallista toimintakautta jäljellä tällä kokoonpanolla. Nyt kuitenkin pitäisi vielä rykäistä myyntipäivänä marketeissa. Tarvitaan lisää myyjiä molempiin kauppoihin. Ajatus on olla myymässä 31.3. klo 10-14 kahden tunnin vuoroissa(10-12 ja 12-14). myyntitavaroi... (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lions toiminta
Vaala
Sekajoukkue
36

LC Espoo Aurorat Nimenhuuto.com

LC Espoo Aurorien sisäiseen kommunikaatioon tarkoitettu palvelu, jonka kautta hoidetaan esim. kokouksiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen.

Sinikka kirjoitti: Kiitos Leila hienoista kuvista. Jää mukava muisto onnistuneesta tapahtumasta. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lions
Espoo
Naiset
14

srilankanystavat Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: skypellä jälleen (11 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lions
Ei asetettu
Ei asetettu
10

LC Tapiola Nimenhuuto.com

LC Tapiola on Tapiolan seudulla Espoossa toimiva mies-lions-klubi. Perustettu vuonna 1958. Lionsliitto on kansainvälinen hyväntekeväisyys- ja palvelujärjestö, jonka paikallisklubit kohdistavat toimintansa lähialueellensa.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lionstoiminta
Espoo
Miehet
3