Lions­joukkueita

Lions on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on lions. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne lions­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan lions­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin lionsjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Lions: joukkueet kartalla
Kartta - lions

Jo 4 lionsjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

LC EspooCity Nimenhuuto.com

Lions Club Espoo/City on nuorekkaiden aikuisten muodostama leijona-klubi. Klubi kuuluu piiriin 107B (107 = suomi, B = läntinen Uusimaa) Klubin kotisivut löytyvät osoitteesta http://www.lions.fi/district107-B/EspooCity/ ja Facebookissa https://www.facebook.com/LionsClubEspooCity/ Lions-toiminnasta enemmän: www.lions.fi

Aki kirjoitti: Moi! eipäs ole iso tunkua tälle Picnicille, pitäisikö perua koko reissu? Pidettäisiinkö sen sijaan ylimääräinen konttipäivystys ja syötäisiin siellä eväitä :-) (22 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Lionstoiminta
Espoo
Ei asetettu
25

LC Vaala Nimenhuuto.com

LC-Vaala

Lasse kirjoitti: HEI LIONIT Kauvonsaarea työmaalle lauantaina kaivataanlisää tekijöitä. Tarkistakaapa allakanne ja tulkaa mukaan. Siltakansien uusinta on ympäristöteko 100 vuotiaalle SUOMELLE ja myös Vaalan kunnalle. pistäkäähän toimeksi. LASSE (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lions toiminta
Vaala
Sekajoukkue
37

LC Espoo Aurorat Nimenhuuto.com

LC Espoo Aurorien sisäiseen kommunikaatioon tarkoitettu palvelu, jonka kautta hoidetaan esim. kokouksiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen.

Sinikka kirjoitti: Kiitos Leila hienoista kuvista. Jää mukava muisto onnistuneesta tapahtumasta. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lions
Espoo
Naiset
13

srilankanystavat Nimenhuuto.com

Ilkka kirjoitti: Tervehdys Otolta saamani ohjeen mukaan soitin Boxia Oy: toimitusjohtajalle Roi Tuomiselle. Valitettavasti kuitenkaan sellaista laatikkokokoa jonka Otto oli paperissaan maininnut eli 80 x 60 x 62 ei ole olemassakaan. Heillä ei oikein ole olemassa mitään sellaisia ihan sopivankokoisia laatikoita jo... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lions
Ei asetettu
Ei asetettu
10

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lionsjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lions on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.