Lions­joukkueita

Lions on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on lions. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne lions­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan lions­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin lionsjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Jo 4 lionsjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

LC EspooCity Nimenhuuto.com

Lions Club Espoo/City on nuorekkaiden aikuisten muodostama leijona-klubi. Klubi kuuluu piiriin 107B (107 = suomi, B = läntinen Uusimaa) Klubin kotisivut löytyvät osoitteesta http://www.lions.fi/espoocity/ ja Facebookissa https://www.facebook.com/LionsClubEspooCity/ Lions-toiminnasta enemmän: www.lions.fi

Eveliina kirjoitti: Haluammeko lahjoittaa lippuja Lastenkodille? Mielipiteitä? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lionstoiminta
Espoo
Ei asetettu
24

LC Vaala Nimenhuuto.com

LC-Vaala

Kai kirjoitti: Klubin tilit: Aktiviteettitili FI72 5760 9620 0123 51 Hallinnontili FI83 5760 9620 0293 22 Pitäisi löytyä myös nettisivulta osiosta toimihenkilöt http://www.e-clubhouse.org/sites/vaala/page-6.php (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lions toiminta
Vaala
Sekajoukkue
33

LC Espoo Aurorat Nimenhuuto.com

LC Espoo Aurorien sisäiseen kommunikaatioon tarkoitettu palvelu, jonka kautta hoidetaan esim. kokouksiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen.

Leila kirjoitti: Luonnos toimintasuunnitelmaksi ja -kalenteriksi ensi kauden hallinto-kalenterissa etukäteen tutustuttavaksi. Nähdään kokouksessa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Lions
Espoo
Naiset
14

srilankanystavat Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: skypellä tietty (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lions
Ei asetettu
Ei asetettu
10