Lions­joukkueita

Lions on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on lions. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne lions­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan lions­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin lionsjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 lionsjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

LC EspooCity Nimenhuuto.com

Lions Club Espoo/City on nuorekkaiden aikuisten muodostama leijona-klubi. Klubi kuuluu piiriin 107B (107 = suomi, B = läntinen Uusimaa) Klubin kotisivut löytyvät osoitteesta http://www.lions.fi/espoocity/ ja Facebookissa https://www.facebook.com/LionsClubEspooCity/ Lions-toiminnasta enemmän: www.lions.fi

Eveliina kirjoitti: Haluammeko lahjoittaa lippuja Lastenkodille? Mielipiteitä? (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lionstoiminta
Espoo
Ei asetettu
22

LC Vaala Nimenhuuto.com

LC-Vaala

Kai kirjoitti: Klubin tilit: Aktiviteettitili FI72 5760 9620 0123 51 Hallinnontili FI83 5760 9620 0293 22 Pitäisi löytyä myös nettisivulta osiosta toimihenkilöt http://www.e-clubhouse.org/sites/vaala/page-6.php (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lions toiminta
Vaala
Sekajoukkue
32

srilankanystavat Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: skypellä tietty (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lions
Ei asetettu
Ei asetettu
10