Lions club­joukkueita

Lions club on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on lions club. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne lions club­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan lions club­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin lions clubjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 1 ja niissä on yhteensä yli 20 pelaajaa.

Jo 1 lions clubjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

LC Espoo keskus Nimenhuuto.com

Kuukausikokouksiin odotetaan kaikkien komentointi, IN / OUT. Hallitukseen ja toimikuntiin vain ko jäseniltä poissaololilmoitus. Paikkaajat voi ilmoittautua toki. Tapahtumiin sen mukaan kun kutsuja asettelee kutsun.

Pauli kirjoitti: Tämä menee Harrin ja minun isännöidessä. Kyseessä siis entiset piirikuvernöörit. (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lions club
Espoo
Miehet
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja