Lumilautailu­joukkueita

Lumilautailu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on lumilautailu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne lumilautailu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan lumilautailu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin lumilautailujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 lumilautailujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

sputnik Nimenhuuto.com

Sputnik Snowboarders (www.sputniksnowboarding.com) on v. 1998 perustettu suomalainen lumilautailuseura. Kotimäkemme on Hyvinkäällä Sveitsin Hiihtokeskuksessa ( www.sveitsinhiihtokeskus.fi ). Seurastamme ovat lähtöisin useat maailmallakin mainetta niittäneet lautailijat ja valmentajat: Peetu ja Petja Piiroinen, aiempia päävalmentaja Pekka Koskela ja nykyinen Antti Koskinen. Liity täältä http://www.sputniksnowboarding.com/liity/ Sputnik Snowboarders is a Finnish freestyle snowboarding club founded in 1998. Our base for snowboarding is situated in Hyvinkaa; in the Sveitsi Skiing Center. Peetu and Petja Piiroinen, Pekka Koskela and Antti Koskinen have started their career in Sputnik. Join us http://www.sputniksnowboarding.com/liity/

Annu kirjoitti: Seuran kokous sunnuntaina 13.3. klo 18.00 Google Meetsin kautta. Pohditaan seuran tulevaisuutta ja vapaaehtoisten intoa kehitää toimintaa sekä mahdollisuutta tiivistää toimintoja muiden seurojen kanssa. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lumilautailu ja Snowboarding
Hyvinkää
Ei asetettu
59

iloski Nimenhuuto.com

Iloski on soveltavasta alppihiihdosta innostuneiden ihmisten yhdistys

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Soveltava alppihiihto, Soveltava kelkkalasku ja Soveltava lumilautailu
Turku
Ei asetettu
100

Helsingin Lumilautailijat Nimenhuuto.com

Vuonna 2019 perustettu helsinkiläinen lumilautailun erikoisseura. Seura perustettiin halusta tarjota lumilautailusta kiinnostuneille yhteisöllinen paikka harrastaa, tavata samanhenkisiä ystäviä sekä yleisesti inspiroida ihmisiä lumilautailemaan.

Päivitetty vuosi sitten

Lumilautailu
Helsinki
Sekajoukkue
152