Lumilautailu­joukkueita

Lumilautailu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on lumilautailu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne lumilautailu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan lumilautailu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin lumilautailujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Jo 4 lumilautailujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

sputnik Nimenhuuto.com

Sputnik Snowboarders (www.sputniksnowboarding.com) on v. 1998 perustettu suomalainen lumilautailuseura. Kotimäkemme on Hyvinkäällä Sveitsin Hiihtokeskuksessa ( www.sveitsinhiihtokeskus.fi ). Seurastamme ovat lähtöisin useat maailmallakin mainetta niittäneet lautailijat ja valmentajat: Peetu ja Petja Piiroinen, aiempia päävalmentaja Pekka Koskela ja nykyinen Antti Koskinen. Liity täältä http://www.sputniksnowboarding.com/liity/ Sputnik Snowboarders is a Finnish freestyle snowboarding club founded in 1998. Our base for snowboarding is situated in Hyvinkaa; in the Sveitsi Skiing Center. Peetu and Petja Piiroinen, Pekka Koskela and Antti Koskinen have started their career in Sputnik. Join us http://www.sputniksnowboarding.com/liity/

Annu kirjoitti: Moikka! Paikallisten suositusten mukaan harjoituksemme jatkuvat vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten osalta. Yli 12-vuotiaiden ja valmentajien tulee käyttää harkoissa maskia, jos sille ei ole terveydellistä estettä. Tällä hetkellä vuonnna 2007 syntyneet ja sitä vanhemmat juniorit eiv... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lumilautailu ja Snowboarding
Hyvinkää
Ei asetettu
54

iloski Nimenhuuto.com

Iloski on soveltavasta alppihiihdosta innostuneiden ihmisten yhdistys

Minna-Maij kirjoitti: Onko tietoa rinteiden kunnosta? Erityisesti 3 rinteen hissiväylän kunto kiinnostaa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Soveltava alppihiihto, Soveltava kelkkalasku ja Soveltava lumilautailu
Turku
Ei asetettu
101

SOHJO Nimenhuuto.com

Lappeenrantalainen lumilautailuseura, joka valmentaa lapsia, nuoria ja aikuisia jotka osaavat lumilautailun perusteet.

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Lumilautailu
Lappeenranta
Ei asetettu
12

Helsingin Lumilautailijat Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Eliaksen pitää lähteä vähän aikaisemmin, kun lähdetään ajaa Rukalle (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Lumilautailu
Helsinki
Sekajoukkue
68