Lumilautailu­joukkueita

Lumilautailu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on lumilautailu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne lumilautailu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan lumilautailu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin lumilautailujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Jo 5 lumilautailujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

sputnik Nimenhuuto.com

Sputnik Snowboarders (www.sputniksnowboarding.com) on v. 1998 perustettu suomalainen lumilautailuseura. Kotimäkemme on Hyvinkäällä Sveitsin Hiihtokeskuksessa ( www.sveitsinhiihtokeskus.fi ). Seurastamme ovat lähtöisin useat maailmallakin mainetta niittäneet lautailijat ja valmentajat: Peetu ja Petja Piiroinen, aiempia päävalmentaja Pekka Koskela ja nykyinen Antti Koskinen. Liity täältä http://www.sputniksnowboarding.com/liity/ Sputnik Snowboarders is a Finnish freestyle snowboarding club founded in 1998. Our base for snowboarding is situated in Hyvinkaa; in the Sveitsi Skiing Center. Peetu and Petja Piiroinen, Pekka Koskela and Antti Koskinen have started their career in Sputnik. Join us http://www.sputniksnowboarding.com/liity/

Päivitetty yli vuosi sitten

Lumilautailu ja Snowboarding
Hyvinkää
Ei asetettu
59

iloski Nimenhuuto.com

Iloski on soveltavasta alppihiihdosta innostuneiden ihmisten yhdistys

Minna kirjoitti: Joelin avustajana tänään sisar Ellen. (26 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Soveltava alppihiihto, Soveltava kelkkalasku ja Soveltava lumilautailu
Turku
Ei asetettu
107

Helsingin Lumilautailijat Nimenhuuto.com

Vuonna 2019 perustettu helsinkiläinen lumilautailun erikoisseura. Seura perustettiin halusta tarjota lumilautailusta kiinnostuneille yhteisöllinen paikka harrastaa, tavata samanhenkisiä ystäviä sekä yleisesti inspiroida ihmisiä lumilautailemaan.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lumilautailu
Helsinki
Sekajoukkue
212

MCO Lumilautailu Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Huom‼️ Aloitetaan huomenna jo 10! ‼️ (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lumilautailu
Rovaniemi
Sekajoukkue
22

Tampereen Lumilautailijat Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Lumilautailu
Mustavuori
Sekajoukkue
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja