Mökkeily­joukkueita

Mökkeily on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on mökkeily. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne mökkeily­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan mökkeily­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin mökkeilyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Jo 4 mökkeilyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Mähkäri Nimenhuuto.com

Tervetuloa Mähkärin mökkeilijöiden tiedonvälityksen helpottamiseksi luotuun Nimenhuuto-palveluun! Täällä voit kätevästi ilmoittaa omat mökkivuorosi, kuitata tehtyjä töitä työlistasta tai lisätä uusia sekä ladata valokuvia. Jos sinulla on kysyttävää palvelun käytöstä, voit kysyä Jennyltä tai Villeltä.

Timo kirjoitti: Moi Ajattelin lähteä lauantaina 27.5. aamulla klo 9:00 mökille päin. Kuka tulee kyytiin ja onko vietävää enemmänkin niin, että pitää ottaa kärry mukaan. Ainakin painepesurin otan, jotta voidaan pestä catwalk ja vaikka venekin. t. Timo (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Mökkeily
Heinola
Ei asetettu
10

Savurinne Nimenhuuto.com

Mökki

Eira kirjoitti: Eira mökissä 14.-15.12. 2018 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Mökkeily
Yläne
Ei asetettu
8

Ansonkaisla Nimenhuuto.com

Karjalan coolein mökkiporukka

Pekka kirjoitti: Tiedoksi kaikille se, että poistumme Ansosta keskiviikkona. Syynä se, että saamme Beatan hoitoomme perjantaiksi ja hyvä varata yksi päivä asioiden hoitoon ennen perjantaita. Anso on siis vapaa muille keskiviikosta eteenpäin. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Vapaa aika ja Mökkeily
Kesälahti
Ei asetettu
9

kesakko92 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei Tommi ja perhe ! Kesakossa luonto varmaan parhaillaan heräilee kevääseen. Loutsenet ja muut linnut lauvat kilpaa yötä päivää. Mielellään kuulisin, mitä jäät ovat saaneet aikaan+ Silloin kun kävin maaliskuun puolivälissä jäät ylettyivät laiturille asti. Iloisia korokarkulaispäiviä T. Juha (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Mökkeily
Toivakka
Sekajoukkue
13