Mökkeily­joukkueita

Mökkeily on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on mökkeily. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne mökkeily­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan mökkeily­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin mökkeilyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Mökkeily: joukkueet kartalla
Kartta - mökkeily

Jo 4 mökkeilyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Mähkäri Nimenhuuto.com

Tervetuloa Mähkärin mökkeilijöiden tiedonvälityksen helpottamiseksi luotuun Nimenhuuto-palveluun! Täällä voit kätevästi ilmoittaa omat mökkivuorosi, kuitata tehtyjä töitä työlistasta tai lisätä uusia sekä ladata valokuvia. Jos sinulla on kysyttävää palvelun käytöstä, voit kysyä Jennyltä tai Villeltä.

Timo kirjoitti: Moi, Tiedoksi, ett Jenny on menossa mökille pe 17.8. ja Oliver 13.9. Talkoita suunnitellaan 29.9. viikonlopuksi. t. Timo (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Mökkeily
Heinola
Ei asetettu
10

Savurinne Nimenhuuto.com

Mökki

Eira kirjoitti: Eira mökissä 14.-15.12. 2018 (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Mökkeily
Yläne
Ei asetettu
8

Ansonkaisla Nimenhuuto.com

Karjalan coolein mökkiporukka

Pekka kirjoitti: Tulemme Danin kanssa klo 21 mennessä, riippuu siitä, milloin Dani pääsee töistä lähtemään. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Vapaa aika ja Mökkeily
Kesälahti
Ei asetettu
9

kesakko92 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Mökkeily
Toivakka
Sekajoukkue
13