Mökkeily­joukkueita

Mökkeily on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on mökkeily. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne mökkeily­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan mökkeily­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin mökkeilyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Mökkeily: joukkueet kartalla
Kartta - mökkeily

Jo 5 mökkeilyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Mähkäri Nimenhuuto.com

Tervetuloa Mähkärin mökkeilijöiden tiedonvälityksen helpottamiseksi luotuun Nimenhuuto-palveluun! Täällä voit kätevästi ilmoittaa omat mökkivuorosi, kuitata tehtyjä töitä työlistasta tai lisätä uusia sekä ladata valokuvia. Jos sinulla on kysyttävää palvelun käytöstä, voit kysyä Jennyltä tai Villeltä.

Tom kirjoitti: Saunan kiukaaseen vaihdoin keraamiset Kerkes -kivet. Lämmitys nopempi n. 1.5 tuntia kahdella täydellä pesällisellä ja kiekko kiinni kun ei liekkiä hiilloksessa. Lämpö säilyi aamuun, jolloin vielä 50 astetta. Mikä parasta: pehmeät löylyt ja paremmin happea saunassa. Koeravustus tuotti kahdella mer... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Mökkeily
Heinola
Ei asetettu
8

Savurinne Nimenhuuto.com

Mökki

Eira kirjoitti: Hei! Meidän puolestamme Uusi vuosi on vapaana. Sen sijaan olen ajatellut perinteisesti perheineni majoittua mökkiin joulun aikaan. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Mökkeily
Yläne
Ei asetettu
8

Ansonkaisla Nimenhuuto.com

Karjalan coolein mökkiporukka

Seppo kirjoitti: Avoin kaikille. Kesälomalle Ansoon maanantaina15.6. - keskiviikko24.6. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Vapaa aika ja Mökkeily
Kesälahti
Ei asetettu
9

Luomajärvi Nimenhuuto.com

Mökkitiedotteet

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Mökkeily
Hamina
Ei asetettu
8

kesakko92 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Mökkeily
Toivakka
Sekajoukkue
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja