Mökkeily­joukkueita

Mökkeily on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on mökkeily. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne mökkeily­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan mökkeily­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin mökkeilyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 mökkeilyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Savurinne Nimenhuuto.com

Mökki

Päivitetty 6 päivää sitten

Mökkeily
Yläne
Ei asetettu
7

Ansonkaisla Nimenhuuto.com

Karjalan coolein mökkiporukka

Pekka kirjoitti: Ennakkotietona myös Danin kesälomasta se, että viikot 30 ja 31 ovat vapaina viettää mahdollisesti lomaa Ansossa. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Vapaa aika ja Mökkeily
Kesälahti
Ei asetettu
9

kesakko92 Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Hei! Meille sopisi tänäkin vuonna mökkeillä heinäkuun alussa Toivakan mökillä. Laitoin nyt varausta kesäkuun viimeisestä viikonlopusta heinäkuun tokaan viikonloppuun. Tarkoitus olisi mökkeillä osittain oman perheen kesken, osittain Tuulin perheen ja isovanhempien kanssa. Tulo- ja lähtöpäivät tark... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Mökkeily
Toivakka
Sekajoukkue
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja