Maastopyöräily­joukkueita

Maastopyöräily on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on maastopyöräily. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne maastopyöräily­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan maastopyöräily­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin maastopyöräilyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Jo 6 maastopyöräilyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Suupohja - mtb Nimenhuuto.com

Suupohja-mtb toimii Kauhajoen ja ympäristö kuntien alueella maastopyöräilyn harrastajien yhteydenpidon välineenä. Ryhmän jäsenet ilmoittavat järjestettävistä yhteislenkeistä yms. Suupohjan alueella ja sen lähiympäristöissä. Jäsenet hakevat ajoseuraa omille ja edustamiensa eri tahojen järjestämille lenkeille, retkille ja tapahtumiin. Myös kauempana järjestettäviin tapahtumiin voi etsiä harrastajista osallistujia ja kimppakyytiä.

Joukkue etsii pelaajia: Avoin kaikille maastopyöräilijöille tai maastopyöräilystä kiinnostuneille, Te...

Jari kirjoitti: Liittyy maastopyöräilyyn vain epävarmalla aasinsillalla. Kauhajoen keskustan välittömässä läheisyydessä Filppulan alueella myynnissä 3h+k+s, autakatos ja varasto. Rivitalo on valmistunut 2004 ja asuintilat on 77 neliötä. Mikäli etsit tai tiedät jonkun etsivän tämän kaltaista asuntoa... niin myi v... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Maastopyöräily, Maastopyöräretkeily ja Pyöräily
Kauhajoki
Sekajoukkue
63

RIDEEP Nimenhuuto.com

RIDE Etelä-Pohjanmaa ry:n virallinen nimenhuuto.

Jussi kirjoitti: Ajetaan vaikka sataisi😊 (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Pyöräily, Maastopyöräily, Seinäjoki, Fatbike ja Maantiepyöräily
Seinäjoki
Sekajoukkue
114

CC Picaro Nimenhuuto.com

CC Picaro on laukaalainen vuonna 1998 perustettu pyöräilyseura. Jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 100, joista lisenssiajajia on n. 40. Seuran toiminnan pääpaino on junioritoiminnassa.

Päivitetty yli vuosi sitten

Pyöräily, Bmx, Bmx racing, Maantiepyöräily ja Maastopyöräily
Laukaa
Sekajoukkue
5

saimaanlatu Nimenhuuto.com

Sisko kirjoitti: Voin toimia vastuuvetäjänä. Makkarat saa syödä raakana, kun on metsäpalovaroitus! Listan 3 viimeiselle (klo 12 jälkeen imoittautuneita) soitin ja kerroin, etteivät ehkä mahdu mukaan. 2 muuta myöhästelijää saakoot kajakin, jos niitä riittää. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Melonta, Pyöräily, Retkeily, Hiihto, Lentopallo, Retkiluistelu ja Maastopyöräily
Lappeenranta
Ei asetettu
24

CC Ilves Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Lähtöpaikkana Särkijärven Kuntotalo (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Maastopyöräily ja Maantiepyöräily
Jämsä
Sekajoukkue
34

Pirkanmaan Maastotyöntäjät Nimenhuuto.com

Pirkanmaan mukavin maastopyörä porukka jolta ei vauhdikkaat tilanteet jää unholaan. Kokoonnutaan eri puolille tampereen seutuja joka torstai. Poluille startataan kello 19. Kierrellään pirkanmaan parhaat maisemat ja vauhdikkaimmat polut. Porukkaan mahtuu kaikki ikää ja sukupuolta katsomatta pyöräilemään ja nauttimaan luonnossa liikkumisesta. Mukaan tulioilta toivotaan maastokelpoista ajokkia ja tarpeen vaatimia ajovarusteita esim kypärä. Ollaan aktiivisimmillaan lumettomana aikana.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Maastopyöräily
Tampere
Sekajoukkue
7