Melonta­joukkueita

Melonta on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on melonta. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne melonta­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan melonta­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin melontajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 12 ja niissä on yhteensä yli 240 pelaajaa.

Jo 12 melontajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

SMM nuoriso Nimenhuuto.com

SMM nuoriso on Saaristomeren Melojat ry:hyn kuuluva nuorisojaoston ryhmä, jossa harjoittelee aktiivisesti noin 15 9-18 -vuotiasta junnua. Kesällä melomme ja talvella harjoittelemme mahdollisimman monipuolisesti eri lajeja, kuten sählyä, kuntopiiri ja sauvajuoksua. Olemme Nuori Suomen sinettiseura ja pyrimme suuntaamaan toimintaamme Nuoren Suomen toimintaperiaatteiden mukaisesti. Tervetuloa tutustumaan mahtavaan joukkoomme!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa tutustumaan Saaristomeren Melojat ry:n nuorisojaoston junnuryhmän,...

Miika kirjoitti: Hei, Ohjatuista harjoituksista on tauko lokakuuhun saakka. Eli tänään ei ole harjoituksia. Tänään tulee tiedote. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Melonta
Turku
Sekajoukkue
70

Kaarinanretkimelojat Nimenhuuto.com

Kaarinan retkimelojat keskittyy virkistys- ja kuntomelontaan sekä tukee jäsentensä harrastusta kajakki- ja avokanoottimelonnassa. Joukkueen kotisivut: https://kaarinanretkimelojat.wordpress.com/

Pirjo kirjoitti: Jouko Parviainen kertoi talkoissa Tammireitistön melontaosuuksista.Kartat ja opastetaulut asennetaan kesään mennessä. (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Melonta
Kaarina
Ei asetettu
60

Kirkkonummen Melojat Nimenhuuto.com

Kirkkonummen Melojien viralliset tapahtumasivusto.

Saara kirjoitti: Moi, millaista retkeä Marko olit huomiselle suunnitellut? Itsellä vasta 1 kerta takana tällä kaudella, kun ei sitä kuivapukua, eli ihan rauhallinen alle 10 km riittää. ;-) jos muut haluaa pidemmän, niin voidaan jakaantua myös. T. Saara (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Melonta
Kirkkonummi
Sekajoukkue
173

Tampereen Vihuri Nimenhuuto.com

Tampereen Vihurin uimahallivuorot. Vuorot on LA 17:30 - 19:30 ja SU 8:00 - 10:00. Jokaisella uimahallivuorolla pitää olla vuorovastaava. Vuorovastaava varaa vuoron itselleen laittamalla puumerkkinsä ko. päivän kohdalle.

Jori kirjoitti: Vuoro peruttu- uintikisat (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Melonta ja kanoottipoolo
Tampere
Sekajoukkue
31

Koskenkanttaajat Nimenhuuto.com

Perinteikäs kemijärveläinen melontaseura. Seurassa harjoitellaan melonnan perustaitoja avovesikaudella tyypillisesti Kemijärven kaupungin vesialueilla. Talviaikainen harjoittelu tapahtuu Kemijärven uimahallissa, Poukamassa.

Sirpa kirjoitti: Kiitos mukavasta maanantaimelonnasta ! (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Melonta
Kemijärvi
Sekajoukkue
36

håkkarit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Risto ja muut ! Oletteko tietoisia etteivät meidän kotisivut toimi netissä? Virheviestinä on useamman päivän ajan tullut serveri virheilmoituksia. Terveisin Päivi (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Melonta
Helsinki
Sekajoukkue
26

Canoan vetäjät Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Tiedoksi kaikille - jälleen uusi innokas vetäjä liittymässä joukkoomme - Susanne Blomqvist - tervetuloa! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Retkimelonta
Espoo
Ei asetettu
34

Melanvilauttajat Nimenhuuto.com

Tuula kirjoitti: Kaunis kiitos tämän kaltaisen reissun järjestämisestä! (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Melonta
Jyväskylä
Ei asetettu
316

Canoan retkimelojat Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Canoan hallituksen tiedote poikkeusoloista 19.03.2020 Suomen hallituksen ja Suomen Melonta ja Soutuliiton ohjeistuksia noudattaen on seuran hallitus päättänyt seuraavaa: Seuran Bredanilla sijaitsevat pukuhuoneet ja kalusto mukaan lukien pyyhkeet ym. irtain ovat asetettu käyttökieltoon vähintään 1... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Retkimelonta ja Melonta
Espoo
Ei asetettu
135

saimaanlatu Nimenhuuto.com

Pertti kirjoitti: Halli melonnat peruttu tältä keväältä ellei muuta tiedoteta. Saimaan Ladun päätös perua kaikki yleisötapahtumat ja liikuntavuorot 31.5 asti. Suomen Ladun päätöksen mukaisesti. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Melonta, Pyöräily, Retkeily, Hiihto, Lentopallo, Retkiluistelu ja Maastopyöräily
Lappeenranta
Ei asetettu
24

Muumit Nimenhuuto.com

Muumilaakson muumit humppailevat joka keskiviikko muumilaaksossa tule sinäkin mukaan!

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu, Melonta, Pelastuskoiratoiminta, Taekwondo ja Tanssi
No Muumilaakso Herranjumala
Sekajoukkue
3

MiMe Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: mahdollisesti melontaa iltapäivällä. sauna ja tupa koko illan (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Melonta
Mikkeli
Sekajoukkue
6