Meripelastus­joukkueita

Meripelastus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on meripelastus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne meripelastus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan meripelastus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin meripelastusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Meripelastus: joukkueet kartalla
Kartta - meripelastus

Jo 2 meripelastusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

NSMP Nimenhuuto.com

Naantalin Seudun Meripelastajat

SAR kirjoitti: Nyt on saatu aivan upouusi apuvene! Edellinen versio kärsi hapen puutteesta joten siitä luovuttiiin. R.I.P Hekla. Upouusi AV66 saapui tiistaina. Ensimmäinen käyttökoulutus alusvastaaville (Jari Leino, Arkko Ahtiainen) ja muille pääkouluttajille (Kristiina Sunell. MIka Koskinen) järjestettiin kesk... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Meripelastus
Naantali
Sekajoukkue
36

HMPY nuoret Nimenhuuto.com

Helsingin Meripelastusyhdistyksen nuorisoryhmä.

Ritva kirjoitti: Tervehdys! Alustavaa tiedustelua kiinnostuksesta. Kiinnostuneet ilmoitus 21.10 mennessä. Kuten aika monet tietävät, odotetaan yhdistyksessämme kovasti uuden aluksen tuloa. Alustavasti on suunniteltu reissua rakentavalle telakalle Kokkolaan. Nuorisosta sekä 16-18 vuotiaista on myös mahdollista muu... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Meripelastus
Helsinki
Sekajoukkue
66