Meripelastus­joukkueita

Meripelastus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on meripelastus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne meripelastus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan meripelastus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin meripelastusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 meripelastusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

HMPY nuoret Nimenhuuto.com

Helsingin Meripelastusyhdistyksen nuorisoryhmä. Ryhmä koostuu noin 10-16 vuotiaista nuorista, jotka harjoittelevat mm. navigointia, ensiapua ja merenkulkuun- sekä arkielämään liittyviä hyviä kansalaisen perustaitoja.

Patrik kirjoitti: Hei! Jatkuuko toiminta? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Meripelastus
Helsinki
Sekajoukkue
48

NSMP Nimenhuuto.com

Naantalin Seudun Meripelastajat

SAR kirjoitti: Pelastusalus Lähitapiola V-S on juuri saapunut Lammasluodon laituriin. Varustaminen ja testaukset vielä, ja päivystyskausi voi alkaa. Tarkoituksena on saada myös apuvene AV66 laituriin tänään illemmalla. Eli aluksiin perehtymiset vuorossa, tapahtumakalenterissa lisätietoa! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Meripelastus
Naantali
Sekajoukkue
35