Meripelastus­joukkueita

Meripelastus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on meripelastus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne meripelastus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan meripelastus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin meripelastusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Meripelastus: joukkueet kartalla
Kartta - meripelastus

Jo 3 meripelastusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

veneilykoulunjuniorit Nimenhuuto.com

Joensuun Veneilykoulun juniorit. Tällä sivulla ilmoitamme yhteisistä tapaamisista, joihin kaikki ovat tervetulleita mukaan! Pyrimme lisäämään järjestöjen yhteistyötä ja monipuolistamaan omaa harrastusta samankaltaisilla aktiviteeteilla.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa tutustumaan Joensuussa tarjottaviin harrastusmahdollisuuksiin vesi...

Juha kirjoitti: 21.9 yhteistreenien aihe on merimiestaidot. Tarkoitus on lähteä pelastusalus Pyörteellä liikkeelle. Junnut pääsevät mm. ajamaan Pyörrettä. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Partio, Purjehdus ja Meripelastus
Joensuu
Sekajoukkue
23

NSMP Nimenhuuto.com

Naantalin Seudun Meripelastajat

SAR kirjoitti: HUOM! Muista ilmoittautua etukäteen jotta voimme varata tarpeellisen määrän pelastusliivejä sekä muista varusteita. Porukka jaetaan ryhmiin; etusija P/V Lähitapiola V-S ajoon osallistuville niillä, jotka 30.5 eivät mukaan alukselle mahtuneet. (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Meripelastus
Naantali
Sekajoukkue
34

HMPY nuoret Nimenhuuto.com

Helsingin Meripelastusyhdistyksen nuorisoryhmä.

Ritva kirjoitti: Ja jälleen kevään muistutus (ja huom: nyt sovitaan paitojen luovutus suoraan minun kanssani - luovutukset venyivät vähän turhaan viime keväänä). Meripelastuksellahan on nuorille keltaiset pikeepaidat (vastaavat kuin aikuisilla punaiset). Nämä on tarkoitettu käytettäviksi harjoituksissa, leireillä... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Meripelastus
Helsinki
Sekajoukkue
57