Metsästys­joukkueita

Metsästys on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on metsästys. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne metsästys­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan metsästys­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin metsästysjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 7 ja niissä on yhteensä yli 140 pelaajaa.

Metsästys: joukkueet kartalla
Kartta - metsästys

Jo 7 metsästysjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

BC Bibca Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Hyvät Bibca-veljet.Tässä vielä tämänhetkinen majoitustilanne tulevan kesän OTB turnaukseen joka on 29.06.2018 - 01.07.2018. Hotellina toimii jälleen kodikas mutta sopivasti irstas Pietari Kylliäinen keilahalleineen sekä antavine baaripalveluineen ja saunoineen. 1HH: Bette,Torsti,Hannu,Stinde,Snak... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo ja Metsästys
Espoo
Ei asetettu
26

Eräveikot-10 Nimenhuuto.com

Miika kirjoitti: Kesäkokous pidetty ja ptk ilmestyy tänne arkistoon (vinkki kokouksen sihteerille) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Metsästys
Suomi
Ei asetettu
27

Visasaaren Pamaus Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Oma riista -palveluun on Karjalaisen Kauko laittanut siellä oleville Sodankylän Erämiesten seuran kutsun, niin käykää hyväksymässä. Joilla ei tuota ole vielä, niin kannattaa käydä rekisteröitymässä https://oma.riista.fi Tuo on siis ilmainen ja hirvenkaatoilmoitukset tehdään ilmeisesti jo ensi syk... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Metsästys
Sodankylä
Sekajoukkue
11

Hirvi Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Ajattelin käydä lauantaina päivän pyörähtämässä (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Metsästys
Oulu
Ei asetettu
16

Lallin Pojat Nimenhuuto.com

Jyrki kirjoitti: Tässä Lallin Pojille viestiä rhy:n lähitulevaisuuden suunitelmista... Terveisin Jyrki pj. Morjens Rhy järjestää ammunnanvalvojille (kaikille joilla nimitys voimassa) saunaillan paperin mökillä Mestilässä 11.5. Yhdistys tarjoaa makkarat ja virvokkeet. Sihteerit laittakaa tietoa omien seurojenne he... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Metsästys
Eura
Ei asetettu
69

Tapanivaaran Erä Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Metsästys
Ei asetettu
Ei asetettu
15

AAA-Erä Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Metsästys
Espoo
Miehet
7

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Metsästysjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on metsästys on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.