Monilaji­joukkueita

Monilaji on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on monilaji. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne monilaji­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan monilaji­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin monilajijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 monilajijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Westendinpuiston monilajikerho Nimenhuuto.com

Monilajikerhossa tutustutaan mahdollisimman useisiin eri lajeihin pelien ja leikkien avulla. Yleisimpiä lajeja ovat jalkapallo, telinevoimistelu, käsipallo, ultimate ja salibandy. Kerhoon ovat tervetulleita niin tytöt kuin pojatkin, eikä aiempaa kokemusta eri lajeista tarvita.

Jani kirjoitti: Tässä kevään ohjelmarunko jonka mukaan tullaan kerho viemään lävitse. Joinain viikkoina on 2 erilaista lajia/leikkiä ja toisina on 3. Tämä siitä syystä että osa lajeista/leikeistä vie ennenmän aikaa kuin toiset. Lajit/Leikit on valittu niin että ne kehittäisivät mahdollisimman monipuolisesti last... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Monilaji
Espoo
Sekajoukkue
14

KIHU Nimenhuuto.com

MaaritN kirjoitti: Vakiovuorot peruttu maaliskuun loppuun asti. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Monilaji
Jyväskylä
Sekajoukkue
29