Monilaji­joukkueita

Monilaji on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on monilaji. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne monilaji­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan monilaji­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin monilajijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 monilajijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Westendinpuiston monilajikerho Nimenhuuto.com

Monilajikerhossa tutustutaan mahdollisimman useisiin eri lajeihin pelien ja leikkien avulla. Yleisimpiä lajeja ovat jalkapallo, telinevoimistelu, käsipallo, ultimate ja salibandy. Kerhoon ovat tervetulleita niin tytöt kuin pojatkin, eikä aiempaa kokemusta eri lajeista tarvita.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Monilaji
Espoo
Sekajoukkue
10

KIHU Nimenhuuto.com

Riku kirjoitti: Käykäähän ilmoittautumassa huomisiin peleihin :) Oisko vaihteeksi säbän vuoro? t. Riku (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Monilaji
Jyväskylä
Sekajoukkue
27