Motocross­joukkueita

Motocross on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on motocross. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne motocross­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan motocross­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin motocrossjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 9 ja niissä on yhteensä yli 180 pelaajaa.

Motocross: joukkueet kartalla
Kartta - motocross

Jo 9 motocrossjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

ROMK Nimenhuuto.com

Rovaniemen moottorikerhon viralliset nimenhuudot eli ilmottautumiset talkoohetkiin. Tarkoituksena on jakaa talkooporukkaa eri talkoopäiville ja vuoroihin, jottei kenenkään tarvitse talkoomiehenä tai naisena tehdä aamusta iltaan -vuoroja esimerkiksi kisoissa. Tavoitteena myös aktivoida romkin jäseniä! Reippaasti mukaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tule seuraamaan ja talkoilemaan rennossa porukassa!

Antti kirjoitti: Ei vissiin pysty ilmoittuautmaan osapäiväksi (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Enduro, Motocross ja Moottoriurheilu
Rovaniemi
Sekajoukkue
9

VMK jäsenet Nimenhuuto.com

Ryhmä on tarkoitettu Vantaan Moottorikerhon jäsenille ajantasaisen tiedon jakamiseksi. "Ilon kautta reilua peliä kaihtamatta"

Mika kirjoitti: Hei VMK Jäsenet ! Nyt tarvittaisiin jäsenistön apuja hieman uudenlaisiin tehtäviin. Kerhon saunaremppa käynnissä ja ansiokkaasti mm. Mika Röyhkiö, Jarkko Katila ja Eki Paananen touhunneet niin että Naisten suihkutila ja löylyhuone alkaa olla kunnossa. Poikien puoli pitäisi vielä tehdä. Siihen toi... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Motocross, Enduro ja Trial
Lavanko, Hanskallio
Sekajoukkue
36

KyMoKe Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Enduro, Motocross ja Cross country
Kouvola
Sekajoukkue
22

vmk lisenssiryhmä Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: 9680497 ois ponderin numero 220406 lisenssi Peippo Eero Husse 85cc (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Motocross
Vantaan Vauhtikeskus
Sekajoukkue
35

vmk65cclisenssiryhma Nimenhuuto.com

Arttu kirjoitti: Morjens, nyt olisi kova syystarjous 6D-junnukypäristä just teille! Värit chaos blue, chaos yellow, green/blue, matte black ja orange. Koot youth S, M tai L. Joitain kokoja esim. Orangesta rajoitetusti, varastosaldo tsekataan ennen tilausta. Hintaa olisi naurettavat 320€, sis. varalipan!! Kyselyt,... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Moottoripyöräily ja Motocross
Vantaan Vauhtikeskus
Sekajoukkue
19

vmk65cc Nimenhuuto.com

Roosa kirjoitti: Olin eilen jalkaleikkauksessa ja siksi jonkun aikaa pois kuvioista. Tsemmpiä muille (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Motocross
Vantaan Vauhtikeskus
Sekajoukkue
27

Crossikoulu Nimenhuuto.com

Tämä on crossikoulun Nimenhuuto.com-sivusto.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Motocross
Ei asetettu
Sekajoukkue
1

vmk-harrastajat Nimenhuuto.com

VMK:n MX-harrastajat. Tämä "joukkue" on tarkoitettu vain VMK:n jäsenille, jotka ovat mukana harrastajat-jaoston toiminnassa.

Mika kirjoitti: Hei VMK Harrastajat !! Syksyn myötä pimeys laskeutuu aikaisemmin. Olisi aika aloittaa Tiistain harrastajatreenit myös aikaisemmin. Huomisesta lähtien eka startti ainakin puoli tuntia aikaisemmin (klo. 18.30). Pyritään aikaistamaan tarpeen mukaan syksyn edetessä, Lokakuun puolella ainakin (klo. 18... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Motocross
Vantaa
Ei asetettu
201

mxtek Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Motocross, Enduro ja Cross country
Nurmijärvi
Sekajoukkue
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Motocrossjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on motocross on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.