Motocross­joukkueita

Motocross on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on motocross. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne motocross­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan motocross­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin motocrossjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Jo 5 motocrossjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Crossikoulu Nimenhuuto.com

Tervetuloa Crossikoulun Nimenhuuto.com-sivustolle! Täällä tiedotetaan crossikoulun tulevista tapahtumista sekä muista ajankohtaisista asioista.

Miska kirjoitti: Kesäkauden lähestyessä on hyvä aika muistuttaa ajoharjoittelun turvallisuusohjeista, jotta ikäviltä loukkaantumisilta vältyttäisiin mahdollisimman hyvin. Lisätietoa kerhomme sivuilla; https://www.kamoke.fi/ilmoitustaulu/kesakauden-lahestyessa-on-hyva-muis/ (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Motocross
Kangasala
Sekajoukkue
43

KyMoKe Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Enduro, Motocross ja Cross country
Kouvola
Sekajoukkue
25

vmk lisenssiryhmä Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: 9680497 ois ponderin numero 220406 lisenssi Peippo Eero Husse 85cc (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Motocross
Vantaan Vauhtikeskus
Sekajoukkue
39

Merven Crossirata Nimenhuuto.com

Motocross
Hattula
Sekajoukkue
14

vmk-harrastajat Nimenhuuto.com

VMK:n MX-harrastajat. Tämä "joukkue" on tarkoitettu vain VMK:n jäsenille, jotka ovat mukana harrastajat-jaoston toiminnassa.

Mika kirjoitti: Hei ! Kaikki muistaa tänään saapua jälleen Lavankoon kisatalkoisiin. Iltalomathan on jo ajotreeniä varten varattu. Nyt laitetaan paikat kuntoon viikonlopun kisoihin. Lippumiehistä on jälleen kova tarve. Tulkaa mukaan lipulla pääsee seuraamaan kisaa paraatipaikalta "töiden ohessa". Lisäksi mikäli ... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Motocross
Vantaa
Ei asetettu
89