Motocross­joukkueita

Motocross on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on motocross. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne motocross­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan motocross­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin motocrossjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 9 ja niissä on yhteensä yli 180 pelaajaa.

Motocross: joukkueet kartalla
Kartta - motocross

Jo 9 motocrossjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Crossikoulu Nimenhuuto.com

Tervetuloa Crossikoulun Nimenhuuto.com-sivustolle! Täällä tiedotetaan crossikoulun tulevista tapahtumista sekä muista ajankohtaisista asioista. Lisätietoa crossikoulusta saat esimerkiksi sähköpostitse (miska.jokinen@edu.kangasala.fi).

Päivitetty 25 päivää sitten

Motocross
Kangasala
Sekajoukkue
2

VMK jäsenet Nimenhuuto.com

Ryhmä on tarkoitettu Vantaan Moottorikerhon jäsenille ajantasaisen tiedon jakamiseksi. "Ilon kautta reilua peliä kaihtamatta"

Mika kirjoitti: Hei VMK Jäsenet ! Nyt tarvittaisiin jäsenistön apuja hieman uudenlaisiin tehtäviin. Kerhon saunaremppa käynnissä ja ansiokkaasti mm. Mika Röyhkiö, Jarkko Katila ja Eki Paananen touhunneet niin että Naisten suihkutila ja löylyhuone alkaa olla kunnossa. Poikien puoli pitäisi vielä tehdä. Siihen toi... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Motocross, Enduro ja Trial
Lavanko, Hanskallio
Sekajoukkue
36

KyMoKe Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Moro. Sunnuntaina ajelut varmistuneet kärmekseen. Autot parkkiin kaipiaisten päähän vanhalle parkkipaikalle. On ajettu reittiä hyvällä spoorilla luntakin piisaa. t.jaska (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Enduro, Motocross ja Cross country
Kouvola
Sekajoukkue
23

vmk lisenssiryhmä Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: 9680497 ois ponderin numero 220406 lisenssi Peippo Eero Husse 85cc (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Motocross
Vantaan Vauhtikeskus
Sekajoukkue
38

vmk65cclisenssiryhma Nimenhuuto.com

Arttu kirjoitti: Morjens, nyt olisi kova syystarjous 6D-junnukypäristä just teille! Värit chaos blue, chaos yellow, green/blue, matte black ja orange. Koot youth S, M tai L. Joitain kokoja esim. Orangesta rajoitetusti, varastosaldo tsekataan ennen tilausta. Hintaa olisi naurettavat 320€, sis. varalipan!! Kyselyt,... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Moottoripyöräily ja Motocross
Vantaan Vauhtikeskus
Sekajoukkue
19

vmk65cc Nimenhuuto.com

Roosa kirjoitti: Olin eilen jalkaleikkauksessa ja siksi jonkun aikaa pois kuvioista. Tsemmpiä muille (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Motocross
Vantaan Vauhtikeskus
Sekajoukkue
27

vmk-harrastajat Nimenhuuto.com

VMK:n MX-harrastajat. Tämä "joukkue" on tarkoitettu vain VMK:n jäsenille, jotka ovat mukana harrastajat-jaoston toiminnassa.

Mika kirjoitti: Hei VMK Harrastajat !! Syksyn myötä pimeys laskeutuu aikaisemmin. Olisi aika aloittaa Tiistain harrastajatreenit myös aikaisemmin. Huomisesta lähtien eka startti ainakin puoli tuntia aikaisemmin (klo. 18.30). Pyritään aikaistamaan tarpeen mukaan syksyn edetessä, Lokakuun puolella ainakin (klo. 18... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Motocross
Vantaa
Ei asetettu
201

Kaasukäsi 1 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Motocross
Ei asetettu
Sekajoukkue
5

mxtek Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Motocross, Enduro ja Cross country
Nurmijärvi
Sekajoukkue
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Motocrossjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on motocross on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.