Motocross­joukkueita

Motocross on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on motocross. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne motocross­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan motocross­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin motocrossjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 10 ja niissä on yhteensä yli 200 pelaajaa.

Motocross: joukkueet kartalla
Kartta - motocross

Jo 10 motocrossjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Crossikoulu Nimenhuuto.com

Tervetuloa Crossikoulun Nimenhuuto.com-sivustolle! Täällä tiedotetaan crossikoulun tulevista tapahtumista sekä muista ajankohtaisista asioista. Lisätietoa crossikoulusta saat esimerkiksi sähköpostitse (sihteeri@kamoke.fi). Katso myös Kangasalan Moottorikerhon viralliset sivut, jotka löytyvät osoitteesta http://www.kamoke.fi!

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Motocross
Kangasala
Sekajoukkue
26

VMK jäsenet Nimenhuuto.com

Ryhmä on tarkoitettu Vantaan Moottorikerhon jäsenille ajantasaisen tiedon jakamiseksi. "Ilon kautta reilua peliä kaihtamatta"

Mika kirjoitti: Hei VMK Jäsenet ! Nyt tarvittaisiin jäsenistön apuja hieman uudenlaisiin tehtäviin. Kerhon saunaremppa käynnissä ja ansiokkaasti mm. Mika Röyhkiö, Jarkko Katila ja Eki Paananen touhunneet niin että Naisten suihkutila ja löylyhuone alkaa olla kunnossa. Poikien puoli pitäisi vielä tehdä. Siihen toi... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Motocross, Enduro ja Trial
Lavanko, Hanskallio
Sekajoukkue
36

KyMoKe Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Moro. Oli väärä kellon aika lauantain puu savottaan. Oikea aika alotukselle on klo.10 (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Enduro, Motocross ja Cross country
Kouvola
Sekajoukkue
26

vmk lisenssiryhmä Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: 9680497 ois ponderin numero 220406 lisenssi Peippo Eero Husse 85cc (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Motocross
Vantaan Vauhtikeskus
Sekajoukkue
39

vmk65cclisenssiryhma Nimenhuuto.com

Arttu kirjoitti: Morjens, nyt olisi kova syystarjous 6D-junnukypäristä just teille! Värit chaos blue, chaos yellow, green/blue, matte black ja orange. Koot youth S, M tai L. Joitain kokoja esim. Orangesta rajoitetusti, varastosaldo tsekataan ennen tilausta. Hintaa olisi naurettavat 320€, sis. varalipan!! Kyselyt,... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Moottoripyöräily ja Motocross
Vantaan Vauhtikeskus
Sekajoukkue
19

vmk65cc Nimenhuuto.com

Roosa kirjoitti: Olin eilen jalkaleikkauksessa ja siksi jonkun aikaa pois kuvioista. Tsemmpiä muille (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Motocross
Vantaan Vauhtikeskus
Sekajoukkue
27

Merven Crossirata Nimenhuuto.com

Motocross
Hattula
Sekajoukkue
11

vmk-harrastajat Nimenhuuto.com

VMK:n MX-harrastajat. Tämä "joukkue" on tarkoitettu vain VMK:n jäsenille, jotka ovat mukana harrastajat-jaoston toiminnassa.

Mika kirjoitti: 2017 JPV-Mx Treeni Heinola (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Motocross
Vantaa
Ei asetettu
87

Kaasukäsi 1 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Motocross
Ei asetettu
Sekajoukkue
5

mxtek Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Motocross, Enduro ja Cross country
Nurmijärvi
Sekajoukkue
3