Motocross­joukkueita

Motocross on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on motocross. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne motocross­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan motocross­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin motocrossjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 9 ja niissä on yhteensä yli 180 pelaajaa.

Motocross: joukkueet kartalla
Kartta - motocross

Jo 9 motocrossjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Crossikoulu Nimenhuuto.com

Tervetuloa Crossikoulun Nimenhuuto.com-sivustolle! Täällä tiedotetaan crossikoulun tulevista tapahtumista sekä muista ajankohtaisista asioista. Lisätietoa crossikoulusta saat esimerkiksi sähköpostitse (sihteeri.kamoke@gmail.com).

Päivitetty 20 päivää sitten

Motocross
Kangasala
Sekajoukkue
2

VMK jäsenet Nimenhuuto.com

Ryhmä on tarkoitettu Vantaan Moottorikerhon jäsenille ajantasaisen tiedon jakamiseksi. "Ilon kautta reilua peliä kaihtamatta"

Mika kirjoitti: Hei VMK Jäsenet ! Nyt tarvittaisiin jäsenistön apuja hieman uudenlaisiin tehtäviin. Kerhon saunaremppa käynnissä ja ansiokkaasti mm. Mika Röyhkiö, Jarkko Katila ja Eki Paananen touhunneet niin että Naisten suihkutila ja löylyhuone alkaa olla kunnossa. Poikien puoli pitäisi vielä tehdä. Siihen toi... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Motocross, Enduro ja Trial
Lavanko, Hanskallio
Sekajoukkue
36

KyMoKe Nimenhuuto.com

Päivitetty 15 päivää sitten

Enduro, Motocross ja Cross country
Kouvola
Sekajoukkue
26

vmk lisenssiryhmä Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: 9680497 ois ponderin numero 220406 lisenssi Peippo Eero Husse 85cc (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Motocross
Vantaan Vauhtikeskus
Sekajoukkue
39

vmk65cclisenssiryhma Nimenhuuto.com

Arttu kirjoitti: Morjens, nyt olisi kova syystarjous 6D-junnukypäristä just teille! Värit chaos blue, chaos yellow, green/blue, matte black ja orange. Koot youth S, M tai L. Joitain kokoja esim. Orangesta rajoitetusti, varastosaldo tsekataan ennen tilausta. Hintaa olisi naurettavat 320€, sis. varalipan!! Kyselyt,... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Moottoripyöräily ja Motocross
Vantaan Vauhtikeskus
Sekajoukkue
19

vmk65cc Nimenhuuto.com

Roosa kirjoitti: Olin eilen jalkaleikkauksessa ja siksi jonkun aikaa pois kuvioista. Tsemmpiä muille (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Motocross
Vantaan Vauhtikeskus
Sekajoukkue
27

vmk-harrastajat Nimenhuuto.com

VMK:n MX-harrastajat. Tämä "joukkue" on tarkoitettu vain VMK:n jäsenille, jotka ovat mukana harrastajat-jaoston toiminnassa.

Mika kirjoitti: Hei tänään rataryhmältä viestiä ja tiedustelua voitasko harrastaja omiin osallistua kauden alun sesonkiaikana ratapalveluihin. Innokkaat mukaan ja paikalle. Moi, olin itse tänään 14.30 asti valvomassa radalle menoa, ajovuoroja ja muuta sujuvuutta. Tavoitteena on saada kausi alkuun niin että valvo... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Motocross
Vantaa
Ei asetettu
88

Kaasukäsi 1 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Motocross
Ei asetettu
Sekajoukkue
5

mxtek Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Motocross, Enduro ja Cross country
Nurmijärvi
Sekajoukkue
3