Multisport­joukkueita

Multisport on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on multisport. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne multisport­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan multisport­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin multisportjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 multisportjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Köpö Extreme Outdoor Sports Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Täysjäsenet 21 km, hängät 5 km (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Multisport
Forssa
Sekajoukkue
5

Team SnowFlakes Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Jee! Kuulostaa superilta! Mukana kunhan vaan auto käytössä! (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Multisport
Pk Seutu
Ei asetettu
18

RekolanRaikasToimisto Nimenhuuto.com

Rekolan Raikas on Itä-Vantaan alueella toimiva urheiluseura, jonka toiminta-ajatuksena on tuottaa ja järjestää alueen kaikenikäisille asukkaille monipuolista ja mielekästä harrastus-, kuntoliikunta- ja kilpailutoimintaa. Lajitarjontaamme kuuluvat: yleisurheilu, lentopallo, joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu, lastenliikunta, kuntoliikunta ja veteraanitoiminta. Seuran liikunta- ja urheilutoiminta tavoittaa viikoittain lähes 1 000 lasta, nuorta ja aikuista Rekolan suuralueella. Tutustu monipuoliseen tarjontaamme ja löydä oma lajisi!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa. Joukkueeseen on luotu muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa joukkueen tiedot managerin omalla sivulla, sen jälkeen voit helposti lisätä uusia pelaajia, sekä tutustua palveluun muutenkin paremmin. (Yli 6 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Multisport
Rekola, Vantaa
Ei asetettu
18