Norsupallo­joukkueita

Norsupallo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on norsupallo. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne norsupallo­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan norsupallo­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin norsupallojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 norsupallojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Fcronsut Nimenhuuto.com

Kaikille tarkoitettu hauska liikuntamuoto ikään (13v.ylöspäin), kokoon,sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Pelaamme potkupalloa isolla jumppapallolla. Pääasia on liikkua ja pitää hauskaa yhdessä. Mukaan pääsee aina. Tervetuloa joukkueeseen! Ei tarvitse olla mitään liikuntataustaa liittyäkseen meihin! www.ronsut.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan kanssamme Norsupalloa! Ikää sinulla tarvitsee olla 13v. ylöspä...

Anu kirjoitti: Tulen myöhässä (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Norsupallo
Hämeenlinna
Sekajoukkue
24

pallivahan ponnistus Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Eiköhän tämä käy ilmoittautumisesta. Pelikentillä on ollut vajausta, joten mukaan mahtuu ja tarvittaisiin. Sunnuntaisin klo 19.00 Impivaaran takakentällä on yritetty pelailla, mutta sattuneesta syystä tällä viikolla lienee hiljaista asian suhteen... Ehkä joku oikeudet omaava ottaa kopin, lisäilee... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Norsupallo
Turku
Sekajoukkue
44