Norsupallo­joukkueita

Norsupallo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on norsupallo. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne norsupallo­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan norsupallo­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin norsupallojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Norsupallo: joukkueet kartalla
Kartta - norsupallo

Jo 2 norsupallojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Fcronsut Nimenhuuto.com

Kaikille tarkoitettu hauska liikuntamuoto ikään (13v.ylöspäin), kokoon,sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Pelaamme potkupalloa isolla jumppapallolla. Pääasia on liikkua ja pitää hauskaa yhdessä. Mukaan pääsee aina. Tervetuloa joukkueeseen! Ei tarvitse olla mitään liikuntataustaa liittyäkseen meihn! www.ronsut.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan kanssamme Norsupalloa! Ikää sinulla tarvitsee olla 13v. ylöspä...

Anne kirjoitti: Tämän päivän peli peruttu! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Norsupallo
Hämeenlinna
Sekajoukkue
26

pallivahan ponnistus Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Pelailut kesällä. Loin doodlen reeniajankohdista laittakaapa sopivimmat ja kommentit josko päästäis jo ensi viikolla pelaan .http://doodle.com/poll/ryng65wxt6pihety (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Norsupallo
Turku
Sekajoukkue
42

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja