Pétanque­joukkueita

Pétanque on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pétanque. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pétanque­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pétanque­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pétanquejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 pétanquejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Petankkikalenteri Nimenhuuto.com

Suomessa ja vähän muuallakin pidettävien petankkikisojen listaus, ei täydellisin eikä kattavin, mutta yrityksen puutteesta ei kuitenkaan voida syyttää.

Vesa kirjoitti: 2024 kolkuttelee jo ihan nurkan takana, kalenteri täydentyy pikkuhiljaa kaikenlaisista petankkitapahtumista. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pétanque
Ei asetettu
Sekajoukkue
1

Snadinpyörittäjät Nimenhuuto.com

Petankkia jo vuosikausia hyvässä porukassa.

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Petanque
Ei asetettu
Sekajoukkue
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja