Painonnosto­joukkueita

Painonnosto on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on painonnosto. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne painonnosto­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan painonnosto­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin painonnostojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Painonnosto: joukkueet kartalla
Kartta - painonnosto

Jo 2 painonnostojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

JVK Nimenhuuto.com

Jyväskylän Voimaklubin kimppatreenien sopimispaikka. Kokeillaan josko tällainen toimisi.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa! Kokemukseen ja lähtötasoon katsomatta kaikki ovat tervetulleita. ...

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Voimanosto, Painonnosto ja Leuanveto
Jyväskylä
Sekajoukkue
3

Annin Tallin punttikoulu Nimenhuuto.com

Helsingin painonnostajien ohjaama punttikoulu, joka ei jätä ketään ilman tempausennätystä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi Anni! Meikäl venyy työpäivä kyl yli 17, joten olen vasta lähempänä 18 boxilla. Terhin MU progressio alkaa klo 18:30, johon olin ilmoittautunut. Teen noi lämpät ja kokeilen maksimeita viikonloppuna. Laitan videoo nostoista. Kiitos hyvistä ohjeista ja ohjelmoinnista!! Terkuin Antti (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Painonnosto
Espoo Crossfit 8000
Sekajoukkue
23