Painonnosto­joukkueita

Painonnosto on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on painonnosto. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne painonnosto­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan painonnosto­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin painonnostojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 painonnostojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Bodonos Nimenhuuto.com

Bodonoksen painonnoston kilparyhmä

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Painonnosto
Kerava
Sekajoukkue
22

Annin Tallin punttikoulu Nimenhuuto.com

Helsingin painonnostajien ohjaama punttikoulu, joka ei jätä ketään ilman tempausennätystä.

Anni kirjoitti: Moikka kaikki! Jotta meidän punttikoulumme voisi kehittyä niin toivomme taas teiltä palautetta. Viime keväänä saimme loistavaa kritiikkiä siitä, että oli tympeää, kun kertojen ajankohdat vaihtuivat. Tästä oppineina tänä vuonna siirtoja ei olla tehty van tunneille varattiin 16 viikkoa jossa tuntej... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Painonnosto
Espoo Crossfit 8000
Sekajoukkue
61