Paintball­joukkueita

Paintball on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on paintball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne paintball­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan paintball­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin paintballjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Paintball: joukkueet kartalla
Kartta - paintball

Jo 3 paintballjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

LevelUp Suomi Nimenhuuto.com

LevelUp Suomi on nuorille 15-20 vuotiaille tarkoitettu ryhmä jossa päästään viettää ryhmän kanssa erillaisia seikkailuja mm. Grillailua, PaintBall, jalkapallo, keilailu, seinäkiipeilyä, uimahalli ja kuntosali kuntoiluja. Lisää ideoita otetaan nuorilta mielellään. Ryhmä on tarkoitettu kaikille jotka sitoutuu ystävällisyyteen, eli ryhmän jäsenet voivat pitää paikkansa niin ettei aiheuta ongelmia ryhmän sisällä ja myös ulkopuolella mikä tarkoittaa sitä että ketään ei haukuta, ketään ei lyödä ja ketään ei saa negatiivisesti arvostaa! Rymässä kaikki tuemme toisiamme ja autamme ystäväämme ketä tarvitsee lajissa neuvoa. Kaikki 15-20 vuotiaat nuoret ovat tervetulleita. Ryhmään mahtuu 12 nuorta eli ilmoittaudu nopeasti niin pääset seikkailuun ryhmän kanssa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo, Paintball, Grillailu, Keilailu, Seinäkiipeily, Uimahalli ja Kuntosali
Helsinki Vantaa
Sekajoukkue
12

Saimaan paintball-urheilijat Nimenhuuto.com

Saimaan paintball-urheilijat RY on Lappeenrantalainen yhdistys, joka aloitti toimintansa vuonna 1992, entiseltä nimeltään Imatran selviytymispeliyhdistys. Jo perustamisvaiheessa yhdistys vahvistui Raakakoneen, Borderliners :n ja 53 Paintballin väellä, joita on mukana toiminnassa vielä tänäkin päivänä. Seura toimii edistääkseen paintballin harrastamista Etelä-Karjalassa ja tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden pelata lajia sekä harrastus-, että kilpailumielessä. Pyrimme järjestämään erityisesti kesäaikaan aktiivisesti sekä omia pelejä, että osallistumaan muun muassa Jämsässä järjestettävään Suurpeliin.

Mikko kirjoitti: Millos pääsis lasipalatsiin? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Paintball
Lappeenranta
Sekajoukkue
29

Iron Balls Nimenhuuto.com

Iron Balls on pääsääntöisesti etelä suomessa vaikuttava paintball joukkue. Pelaamme Suomen Paintball Liiton järjestämässä 1. Divisioonassa. Joukkue on alunperin laitettu pystyyn vuonna 2008 isolla kaveriporukalla. Joukkueen kilpailu ura alkoi vuonna 2011, jolloin suurin osa silloisista jäsenistä lähti pois. Joukkue on saanut vuosien varrella lisää pelaajia ja lisää tarvitaankin. Uusia otetaan mukaan pelaamaan alimmassa sarjassa ja taitojen kehittyessä nostetaan edustusjoukkueeseen.

Marko kirjoitti: Ei pääse näihin treeneihin (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Paintball
Helsinki
Sekajoukkue
19