Paintball­joukkueita

Paintball on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on paintball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne paintball­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan paintball­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin paintballjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 paintballjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Saimaan paintball-urheilijat Nimenhuuto.com

Saimaan paintball-urheilijat RY on Lappeenrantalainen yhdistys, joka aloitti toimintansa vuonna 1992, entiseltä nimeltään Imatran selviytymispeliyhdistys. Jo perustamisvaiheessa yhdistys vahvistui Raakakoneen, Borderliners :n ja 53 Paintballin väellä, joita on mukana toiminnassa vielä tänäkin päivänä. Seura toimii edistääkseen paintballin harrastamista Etelä-Karjalassa ja tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden pelata lajia sekä harrastus-, että kilpailumielessä. Pyrimme järjestämään erityisesti kesäaikaan aktiivisesti sekä omia pelejä, että osallistumaan muun muassa Jämsässä järjestettävään Suurpeliin.

Mikko kirjoitti: Millos pääsis lasipalatsiin? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Paintball
Lappeenranta
Sekajoukkue
29

Iron Balls Nimenhuuto.com

Iron Balls on pääsääntöisesti etelä suomessa vaikuttava paintball joukkue. Pelaamme Suomen Paintball Liiton järjestämässä 1. Divisioonassa. Joukkue on alunperin laitettu pystyyn vuonna 2008 isolla kaveriporukalla. Joukkueen kilpailu ura alkoi vuonna 2011, jolloin suurin osa silloisista jäsenistä lähti pois. Joukkue on saanut vuosien varrella lisää pelaajia ja lisää tarvitaankin. Uusia otetaan mukaan pelaamaan alimmassa sarjassa ja taitojen kehittyessä nostetaan edustusjoukkueeseen.

Marko kirjoitti: Ei pääse näihin treeneihin (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Paintball
Helsinki
Sekajoukkue
19

JPB Nimenhuuto.com

Ilmoittautuminen Jämsän Paintballin avoimiin viikkopeleihin. https://www.jamsanpaintball.fi/jamsan-paintball/turvallisuus

Tuomas kirjoitti: Peruttu, siirrettään pelejä myöhemmäksi. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Paintball
Jämsä
Sekajoukkue
18