Pallolajit­joukkueita

Pallolajit on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pallolajit. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pallolajit­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pallolajit­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pallolajitjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Pallolajit: joukkueet kartalla
Kartta - pallolajit

Jo 2 pallolajitjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

FC Losers Nimenhuuto.com

Aaro kirjoitti: Ilmoittautuminen Simo Syrjävaara futsal cupiin tehty! Laittakaa kaikki päivämäärät muistiin kalentereihin jo nyt. Ilmoittakaa etenkin jos tiedätte että ette pääse, koska mahdolliset peruutukset pitää olla tämän kuun loppuun mennessä. Toivottavasti siihen ei kuitenkaan jouduta. Terv. Anssi (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Pallolajit
Hyvinkää
Ei asetettu
15

Vuosaaren Naisten pallokerho Nimenhuuto.com

Maritta kirjoitti: Olin maanantaina liian aikaisin flunssan jälkeen futaamassa mikä nyt kostautui. Jätän torstain väliin jotta ens viikolla varmasti pelikunnossa. Toimitan liivit Tanjalle. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pallolajit
Vuosaari
Naiset
28