Palveluskoiralajit­joukkueita

Palveluskoiralajit on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on palveluskoiralajit. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne palveluskoiralajit­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan palveluskoiralajit­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin palveluskoiralajitjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 palveluskoiralajitjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

hakusakki Nimenhuuto.com

Kaikki voivat laittaa treenejä, miten itselle sopii. Osallistujarajoituksen saa laitettua extra-asetuksissa, rajoitus voi olla joku muukin kuin kuusi osallistujaa. Jos olet jo ilmoittautunut, mutta et pääsekään, klikkaa itsesi ulos, ettet vie paikkaa. Mutta pääsääntöisesti, älä ilmoittaudu jos et ole varma, pääsetkö. Lähitulevaisuudessa kokeeseen menevät saavat tulla ylimääräisenä, vaikka harjoitus olisi jo täynnä. Kokeisiinhan me koiria koulutamme.

Päivitetty yli vuosi sitten

Koiraurheilu ja Palveluskoiralajit
Ei asetettu
Sekajoukkue
12

Kouvolan palveluskoirayhdistys Nimenhuuto.com

Kouvolan palveluskoirayhdistyksen jäsenille tarkoitettu tiedotuskanava harjoituksista ja tapahtumista ilmoittamiseen sekä maastoalueista tiedottamiseen/varaamiseen.

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Palveluskoiralajit
Kouvola
Ei asetettu
51