Petankki­joukkueita

Petankki on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on petankki. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne petankki­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan petankki­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin petankkijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 9 ja niissä on yhteensä yli 180 pelaajaa.

Jo 9 petankkijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Kallion Kirkas Nimenhuuto.com

Hyvä Fiilis - Pétanque, KK:n jäsenten satunnaisia tapaamisia varten, kun intoa riittää virallisten harkkojen ulkopuolella.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet jäsenet tervetulleita. Ota yhteys esim. puheenjohtaja Pasiin. Yh...

Jukka-Pekk kirjoitti: No mistä pelikaveri (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Petankki
Helsinki, Kallio
Ei asetettu
64

Bitankki Nimenhuuto.com

Bitankin lisenssipelaajien kisakalenteri. Kalenteriosio puoliavoin, kommentit yms. vain kirjautuneille.

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Petankki
Helsinki
Ei asetettu
20

Hpet Nimenhuuto.com

Pohjolan kaunein petankkihalli.

Seppo kirjoitti: Moi. Muokkaan tänään (su 16.1.) kalenteria niin, että sinne tulee lisää vuoroja maanantaista eteenpäin. Hallipuoliskot on merkattu A-puoleksi (kentät 1-4) ja B-puoleksi (kentät 5-8). (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Petankki
Helsinki
Sekajoukkue
139

Kuukeliukot Nimenhuuto.com

Teräskuulat saa kyytiä kun Kuukeliukot kokoontuu

Keuru kirjoitti: Terve ! Tuli sellainen mieleen nyt kun vain harkkapelejä niin riittääkö yksi perviikko peli ? Kannatan itse tuota peli / viikko Eli tulevan maanantain jälkeen etsin seuraavalle viikolle sateettoman päivän ! (11 kuukautta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Petankki
Helsinki
Ei asetettu
6

Petankki Fuengirola Nimenhuuto.com

Tarkoituksena on edistää petankkiharrastusta aurinkorannikolla ja tuoda yhteen lajin harrastajia sekä petankkikilpailujen järjestäminen.

Pauli kirjoitti: Tiedote 2/2022 Jäsenluettelo on päivitetty. Luettelossa ovat kannatusmaksun maksaneet. Olen myös päivittänyt Nimenhuudon pelaajalistan jäsenluettelon mukaiseksi. Terv. Pauli K (6 kuukautta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Petankki
Fuengirola
Ei asetettu
43

korkolankylayhdistys Nimenhuuto.com

Korkolan kyläyhdistys on perustettu vuonna 1966. Aktiivinen ja vireä yhdistys toimii ympäri Pohjois-Savoa ja Kuopion seutua ja tarjoaa vapaa-ajan tapahtumia kyläläisille ja heidän lähipiirilleen. Nimenhuuto-palstaa käytämme kyläyhteisön liikunta-, urheilu- ja vapaa-ajan tapahtumien ilmoitustauluna. Toimintaamme ohjaavat yhdessä tekeminen, paikallisuus omaehtoisuus ja yhteisöllisyys. Kyläyhdistyksen toimintaa tukevat: Korkolan leijonat, metsästysseura ja https://korkotutka.fi Toivomme ilmoittautumisia viimeistään muutama päivä ennen tapahtumaa. Ilmoittautua voit myös kyläyhdistyksen WhatsApp-kanavan kautta.

Terttu kirjoitti: Huom. Ilmoittautuminen mahdollista myös kyläyhdistyksen WhatsApp-kanavalla. Talkoot, vuorotiedot yms. tapahtumat voi tarkistaa täältä, niin ei tarvitse aina kanavalla kysellä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo, Petankki, Darts ja Sähly
Korkola, Pohjois Savo
Sekajoukkue
3

Saukkola Petankki Nimenhuuto.com

Saukkolassa kesäisin petankkia viikoittain pelaava senioriporukka.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Petankki
Saukkola
Sekajoukkue
3

Nokikuulat Nimenhuuto.com

Nokian, alihankkijoiden, entisten työntekijöiden ja eläkeläisten petankkijoukkue. Pelaamme Helsingin petankkiliigassa 2-3 kertaa vuodessa (talvi, kesä, syys) ja joskus kisaamme muissakin kisoissa.

Jyrki kirjoitti: Onkohan tosiaan tarkoitus aloittaa kiirastorstaina (juuri ennen 4 päivän lomaa)? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Petankki
Helsinki
Miehet
5

Henttaan Petankki Nimenhuuto.com

Matias kirjoitti: Ei ole 20 astetta mutta pitäisi olla ihan kivat 16 (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Petankki
Henttaa
Ei asetettu
11