Pikaluistelu­joukkueita

Pikaluistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pikaluistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pikaluistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pikaluistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pikaluistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Pikaluistelu: joukkueet kartalla
Kartta - pikaluistelu

Jo 2 pikaluistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Keharit Nimenhuuto.com

Seinäjoen, Suomen ja ehkä koko maailman huikein joukkio. Sitoutunut tekemiseen ja varustettu uskomattomalla tahdonvoimalla.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pikaluistelu
Seinäjoki
Sekajoukkue
4

SpeedSU Nimenhuuto.com

Pikaluistelu on laji, jossa voi kokea vauhdin hurmaa.

Veera kirjoitti: Saatan myöhästyä rippikoulutapaamisen vuoksi (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Pikaluistelu
Seinäjoki
Sekajoukkue
15