Pikaluistelu­joukkueita

Pikaluistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pikaluistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pikaluistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pikaluistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pikaluistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Pikaluistelu: joukkueet kartalla
Kartta - pikaluistelu

Jo 3 pikaluistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

kuntopirkat Nimenhuuto.com

Kunto-Pirkat on ja pyrkii jatkossakin olemaan johtava aikuisurheilu- eli veteraaniseura. Tervetuloa mukaan yli kolmekymppiset yleisurheilijat, hiihtäjät ja luistelijat!

Joukkue etsii pelaajia: Hei sinä yli kolmekymppinen! Jos olet kiinnostunut harrastamaan tai jopa kilp...

Anne kirjoitti: Toimitsijaksi... klo? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Yleisurheilu, Hiihto ja Pikaluistelu
Tampere
Sekajoukkue
24

Keharit Nimenhuuto.com

Seinäjoen, Suomen ja ehkä koko maailman huikein joukkio. Sitoutunut tekemiseen ja varustettu uskomattomalla tahdonvoimalla.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pikaluistelu
Seinäjoki
Sekajoukkue
4

SpeedSU Nimenhuuto.com

Pikaluistelu on laji, jossa voi kokea vauhdin hurmaa.

Pirjo kirjoitti: Keskustelimme ja sovimme, että ilmoittautuminen Nimenhuutoon tulisi olla merkittynä viimeistään kyseisen päivän aikana klo 12.00 mennessä. Mieluimmin tietysti jo edellisenä päivänä. Näin on aikaa tsekata harjoittelun viimeistelyyn. Ja muistatte kirjoittaa poissaolon syyn, jos olet OUT. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Pikaluistelu
Seinäjoki
Sekajoukkue
18