Pilates­joukkueita

Pilates on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pilates. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pilates­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pilates­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pilatesjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 10 ja niissä on yhteensä yli 200 pelaajaa.

Jo 10 pilatesjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

virgiinia Nimenhuuto.com

Virgiinia on rauhallinen ja kotoisa harjoitussali Alppilan sydämessä. www.virgiinia.com HINNAT 5 kertaa 65/60 € (voimassa 3kk), 10 kertaa 120/110 € (voimassa 6kk) Kertamaksu 14/12 € (Alemmat hinnat työttömille, opiskelijoille ja eläkeläisille.) Jos estyt tulemasta viikkotunnille, peru se viimeistään samana päivänä ennen klo 12. Tämän jälkeen tuntia ei voi perus, se veloitetaan normaalisti. Voit maksaa yksittäisen tunnin tai sarjakortin laskulla tai Mobile Paylla. Maksathan tunnin ennen tunnille saapumistasi. Mikäli maksat laskulla, ota yhteys s-postilla. annirissanen@gmail.com, anna.karin.mustonen@gmail.com. Sarjakortin saat mukaasi tunnille saapuessasi, mikäli olet maksanut sen. Yksittäisen tunnin voi maksaa myös käteisellä.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa jooga- ja pilatestunneille taidetila Virgiiniaan Alppilaan! Lisäti...

Anna kirjoitti: Tämän päivän tunti valitettavasti peruttu, sillä osallistujia näyttäisi olevan alle kolme. Ensi viikkoon! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
88

PilatesKMO Nimenhuuto.com

Pilatestunneilla työskennellään lempeän dynaamisesti. Harjoitus tasapainoittaa kehon toimintaa kokonaisvaltaisesti, se purkaa syntyneitä lihasjännitystiloja, vahvistaa kehon syvää tukea, lisää kehontuntemusta sekä tasapainottaa hermoston toimintaa. Pilatesmenetelmä tukee erityisesti selän hyvinvointia. Tunnit sopivat niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin, valitse itsellesi sopivin tunti viikokalenterista. Löydä keskustasi voima, syvennä keskittymistäsi, luo tila muutokselle. Ohjaajana Anni Rissanen Pilatesohjaaja (somatic Studio), Tanssija (TaM)

Maija kirjoitti: Hei! Joudun heti perumaan, lapset kipeinä. Ensi viikkoon! T. Maija (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
13

Pilates Nimenhuuto.com

Pilates on kuntoilumuotona ehdottomasti yksi parhaista. Harjoittelu lisää kehon voimaa, liikkuvuutta ja hallintaa, parantaa ryhtiä ja opettaa fysiologisesti oikeita liikeratoja, tämä siirtyy myös hyötynä ja taloudellisuutena arjessa toimimiseen. Tarjoan laadukasta ja ammattitaitoista Pilates opetusta iloisessa ja aktiivisessa porukassa! Olet lämpimästi tervetullut mukaan tähän huippuporukkaan, ota rohkeasti yhteyttä! Tunnit pidetään Tähtifysion salissa ja vaativat toteutakseen vähintään neljä osallistujaa. Olen pitkän Pilatesohjaaja koulutuksen käynyt ja Suomen Pilates Yhdistyksen jäsen. Lisätietoa hinnoista ja palveluista löydät myös sivuilta <www.pilateskauhajoki.fi> <https://www.facebook.com/pilateskauhajoki/>

Elina kirjoitti: Syksy 2018 Hinnat: Kertamaksu 15 € Sarjakortti 5x 67 € Sarjakortti 10x 115 € Laskutuslisä 3€ - laskut myös kahdessa ja kolmessa erässä - Viikolla 42 (syyslomaviikko) ei ole tunteja. - Tunnit pääsääntöisesti maanantai ja/tai keskiviikko iltoina. - Kannattaa aina tarkistaa aikataulut tuntikohtaises... (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Pilates
Kauhajoki
Sekajoukkue
57

Sport-Corner Kivistö Nimenhuuto.com

Monipuolista liikuntaa kotikulmilla!

Satu kirjoitti: Kiitos tänään Ylästössä zumbanneille! Iloinen yllätys oli, että paikalle tulikin runsaammin väkeä, mitä ilmoittautumiset ennustivat. Tänään sovittiin ryhmän kanssa, että tunteja jatketaan Ylästössä 12.12. asti ja kevätkausi alkaa sitten tammikuun puolivälin kieppeillä. T. Satu (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Zumba, Gymstick muscle, Hiit, Pilates, Kehonhuolto, Personal training ja Ravintovalmennus
Vantaa, Kivistö
Ei asetettu
487

Pilates Tikkurila Nimenhuuto.com

Pilates- ja joogatunnit Tikkurilassa, Orvokkitie 6.

Heidi kirjoitti: Hei! Muistakaahan käydä varaamassa tunnit. Kannattaa laittaa kaikkiin in ja peruutukset sitä mukaan, kun niitä tulee. Toivottavasti olette nauttineet syksyn tunneista! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pilates ja Jooga
Tikkurila, Orvokkitie 6
Sekajoukkue
51

Pilates Fysios Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Moi kaikille! Menin vallan viikoista sekaisin! Eli tulevana sunnuntaina pilatoidaan vielä!! :) Nähdään! :) (20 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Pilates
Joensuu
Sekajoukkue
43

hekanjoogapilates Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
12

SOMAkollektiivipilates Nimenhuuto.com

SOMAkollektiivin pilatesryhmät. Ilmoittautuminen tunnille on sitova. Jos et pääse paikalle, peruuta ilmoittautumisesi viimeistään edellisenä iltana klo 21 mennessä, näin 10 kerran korttilaiset näkevät montako paikkaa tunnille on vapaana. Jos olet ilmoittautunut mutta et tulekaan tunnille, kortistasi veloitetaan yksi kerta. TUNNILLE MAHTUU MAX 10 hlöä! Tunnit: MAANANTAI klo 16.30-17.30 alkeet/perus MAANANTAI klo 17.45-18.45 dynaaminen TORSTAI klo 13-14 päiväpilates TORSTAI klo 17-18 perustaso TORSTAI klo 18.15-19.15 jatkotaso PERJANTAI kerran kuussa klo 17-18.15 alkeet/perustaso ja somaattinen klo 18.30-20 SYYSKAUSI ALKAA 19.8.2019 ja LOPPUU 19.12.2019 POIKKEUSPÄIVÄT (ei tunteja): Syyslomaviikko 42

Teija kirjoitti: Siirretään vielä nämä huomisetkin tunnit, jospa maanantaina pääsisin takaisin! Ajattelin siirtää nämä tunnit kahden viikon päähän lauantaille tai sunnuntaille. Laittakaa viestiä, jos toiveita. Klikkaa taas OUT että tiedän että tiedät 😊 Teija (11 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pilates
Ei asetettu
Sekajoukkue
59

PT Saija Nimenhuuto.com

Täällä voit ilmoittautua mukaan PT Saijan toimintaan. Lajeina mm. Pilates, Kuntosali, Kahvakuula jne..

Saija kirjoitti: Saija Sääskö Tervetuloa mukaan PT Saijan tunneille :) Alla muutama tiedotusluonteinen asia koskien tunteja: Ilmoittautuminen tunneille on sitova, peruutukset viimeistään edellisenä iltana. Äkillisissä tilanteissa ota suoraan yhteys Saijaan nro. 044-3617546. HUOM! Tunnilta poisjääminen ilman peruu... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pilates, Kuntosali ja Kahvakuula
Rahkonen
Sekajoukkue
59

Susannan Pilates Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Moikka! Huominen tunti on peruttu! Mukavaa loppuviikkoa🍁! yst. Susanna (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pilates
Ei asetettu
Sekajoukkue
11