Pilates­joukkueita

Pilates on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pilates. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pilates­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pilates­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pilatesjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 9 ja niissä on yhteensä yli 180 pelaajaa.

Jo 9 pilatesjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

virgiinia Nimenhuuto.com

Virgiinia on rauhallinen ja kotoisa harjoitussali Alppilan sydämessä. www.virgiinia.com *** Virgiinian tunnit pidetään toistaiseksi virtuaalisesti videoiden muodossa. Maanantaisin julkaistaan joogatunti ja tiistaisin pilateksen perus- ja jatkotason tunnit. Joogatunnin ohjaa Anna Mustonen ja pilatestunnit Anni Rissanen. Tunneille voit ilmoittautua info@virgiinia.com. Kerro ilmottautuessasi, mille tunnille haluat ja haluatko maksaa kertatunnin vai käyttää sarjakorttia. Tunnit voit maksaa laskulla tai MobilePaylla. Saat lisätiedot ilmoittautuessasi. Voit tehdä harjoituksen silloin, kun se sinulle parhaiten sopii ja niin useasti kuin haluat. Videot ovat nähtävillä 7 päivän ajan julkaisupäivästä lähtien. Katso lisää: https://virgiinia.com/videotunnit

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa jooga- ja pilatestunneille Virgiiniaan Alppilaan, Viipurinkatu 1. ...

Anna kirjoitti: TÄRKEÄ TIEDOTE: Virgiinian tunnit ovat tauolla 24.3. asti, tiedotamme jatkosta viikolla 13. *** Valtioneuvoston suositusten mukaan lähikontakteja tulisi välttää harrastustoiminnassa koronavirustartuntojen vähentämiseksi. Tämän vuoksi Virgiinian jooga- ja pilatestunnit on peruttu ennakoivana toime... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
106

PilatesKMO Nimenhuuto.com

Pilatestunneilla työskennellään lempeän dynaamisesti. Harjoitus tasapainoittaa kehon toimintaa kokonaisvaltaisesti, se purkaa syntyneitä lihasjännitystiloja, vahvistaa kehon syvää tukea, lisää kehontuntemusta sekä tasapainottaa hermoston toimintaa. Pilatesmenetelmä tukee erityisesti selän hyvinvointia. Tunnit sopivat niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin, valitse itsellesi sopivin tunti viikokalenterista. Löydä keskustasi voima, syvennä keskittymistäsi, luo tila muutokselle. Ohjaajana Anni Rissanen Pilatesohjaaja (somatic Studio), Tanssija (TaM)

Elina kirjoitti: Kokeilu viesti :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
14

Pilates Nimenhuuto.com

Pilates on kuntoilumuotona ehdottomasti yksi parhaista. Harjoittelu lisää kehon voimaa, liikkuvuutta ja hallintaa, parantaa ryhtiä ja opettaa fysiologisesti oikeita liikeratoja, tämä siirtyy myös hyötynä ja taloudellisuutena arjessa toimimiseen. Tarjoan laadukasta ja ammattitaitoista Pilates opetusta iloisessa ja aktiivisessa porukassa! Olet lämpimästi tervetullut mukaan tähän huippuporukkaan, ota rohkeasti yhteyttä! Tunnit pidetään Tähtifysion salissa ja vaativat toteutakseen vähintään neljä osallistujaa. Olen pitkän Pilatesohjaaja koulutuksen käynyt ja Suomen Pilates Yhdistyksen jäsen. Lisätietoa hinnoista ja palveluista löydät myös sivuilta <www.pilateskauhajoki.fi> <https://www.facebook.com/pilateskauhajoki/>

Elina kirjoitti: Syksy 2018 Hinnat: Kertamaksu 15 € Sarjakortti 5x 67 € Sarjakortti 10x 115 € Laskutuslisä 3€ - laskut myös kahdessa ja kolmessa erässä - Viikolla 42 (syyslomaviikko) ei ole tunteja. - Tunnit pääsääntöisesti maanantai ja/tai keskiviikko iltoina. - Kannattaa aina tarkistaa aikataulut tuntikohtaises... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pilates
Kauhajoki
Sekajoukkue
58

Sport-Corner Kivistö Nimenhuuto.com

Monipuolista liikuntaa kotikulmilla!

Satu kirjoitti: Tervehdys, Toivottavasti olet pysynyt terveenä! D-vitamiinista kirjoitetaan nyt paljon. Tässä tuorein julkaistu artikkeli: https://tekniikanmaailma.fi/kaksi-tutkimusta-loysi-yhteyden-d-vitamiinin-puutteen-ja-koronakuolleisuuden-valilla-d-vitamiini-voi-hillita-vaarallisia-sytokiinimyrskyja/?fbclid... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Zumba, Gymstick muscle, Hiit, Pilates, Kehonhuolto, Personal training ja Ravintovalmennus
Vantaa, Kivistö
Ei asetettu
493

Pilates Tikkurila Nimenhuuto.com

Pilates- ja joogatunnit Tikkurilassa, Orvokkitie 6.

Leena kirjoitti: Hei, olen ilmoittautunut sähköpostilla astangan etätunneille. Riittikö sähköposti-ilmoittautuminen vai pitikö tässäkin? No nyt on molemmat. Leena Koivu (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pilates ja Jooga
Tikkurila, Orvokkitie 6
Sekajoukkue
57

Pilates Fysios Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Mukavaa torstaipäivää kaikille! :) Kesäkuun 1. päivästä alkaen voimme jälleen aloittaa ryhmätoiminnan viranomaisohjeistuksen mukaisesti! Avasin nimenhuutoon nyt koko kesäkuulle ryhmät. Sinne voit käydä ilmoittautumassa :) Tiedustelisin myös, onko tunteja tarvetta pitää lisäksi etäyhteyksien välit... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pilates
Joensuu
Sekajoukkue
48

hekanjoogapilates Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
12

SOMAkollektiivipilates Nimenhuuto.com

SOMAkollektiivin pilatesryhmät. Ilmoittautuminen tunnille on sitova. Jos et pääse paikalle, peruuta ilmoittautumisesi viimeistään edellisenä iltana klo 21 mennessä, näin 10 kerran korttilaiset näkevät montako paikkaa tunnille on vapaana. Jos olet ilmoittautunut mutta et tulekaan tunnille, kortistasi veloitetaan yksi kerta. TUNNILLE MAHTUU MAX 10 hlöä! Tunnit: MAANANTAI klo 16.30-17.30 alkeet/perus MAANANTAI klo 17.45-18.45 dynaaminen TORSTAI klo 13-14 päiväpilates TORSTAI klo 17-18 perustaso TORSTAI klo 18.15-19.15 jatkotaso PERJANTAI kerran kuussa klo 17-18.15 alkeet/perustaso ja somaattinen klo 18.30-20 KEVÄTKAUSI ALKAA 13.1.2020 ja LOPPUU 28.5.2020 POIKKEUSPÄIVÄT (ei tunteja): hiihtolomaviikko 8 JA sen jälkeinen ma 24.2. Pääsiäinen 9.-13.4. Helatorstai 21.5.

Ulla kirjoitti: Moikka Teija! Tänään vihdoin ajattelin uskaltautua kokeilemaan pilatestuntia etänä. Minulla ollut korkea kynnys etätuntien suhteen, sillä minulle ollut tähän asti ihan kaikista tärkeintä pilateksesta ja joogassa opettajan läsnäolon tuoma turvallisuuden tunne oikean liikesuorituksen ja kehon linja... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pilates
Ei asetettu
Sekajoukkue
64

Susannan Pilates Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Moikka! Huominen tunti on peruttu! Mukavaa loppuviikkoa🍁! yst. Susanna (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pilates
Ei asetettu
Sekajoukkue
11