Pilates­joukkueita

Pilates on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pilates. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pilates­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pilates­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pilatesjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 9 ja niissä on yhteensä yli 180 pelaajaa.

Pilates: joukkueet kartalla
Kartta - pilates

Jo 9 pilatesjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Pilates Nimenhuuto.com

Tarjolla laadukasta ja ammattitaitoista Pilates opetusta iloisessa ja aktiivisessa porukassa! Olet lämpimästi tervetullut mukaan tähän huippuporukkaan, ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoa hinnoista ja palveluista löydät sivuilta <www.pilateskauhajoki.fi> <https://www.facebook.com/pilateskauhajoki/> Tunnit vaativat toteutakseen vähintään neljä osallistujaa.

Pirjo-Leen kirjoitti: Hei, jos peruutuksia tulee 31.1., niin mielelläni tulisin juuri tälle 17.15 tunnille (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Pilates
Kauhajoki
Sekajoukkue
55

PilatesKMO Nimenhuuto.com

Löydä keskustasi voima, syvennä keskittymistäsi, luo tila muutokselle! Käpylän Pilates on ammattitaidolla suunniteltu tunnin mittainen harjoitus, joka keskittyy syvien lihasten vahvistamiseen. Asiantuntevan ohjaajan avustuksella voit säännöllisesti harjoittelemalla saavuttaa vahvan ja vakaan keskustan lihaksiston, linjakkaan kehon sekä hyvinvoivan selän. Kehontuntemuksesi lisääntyessä, olosi ja olemuksesi muuttuvat, löydät syvemmän hengityksen sekä tehokkaamman, kevyemmän ja tasapainoisemman kehonkäytöntavan niin arjessa kuin muissa lajeissakin.

Meri kirjoitti: Hei! En valitettavasti pääsekään tänään. Auto-ongelmaa ja pitää junailla töihin aiemmin. Ensi viikolla taas on aamupäivätöitä torstaina. Onkohan toukokuussa vielä pilatesta? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
13

Sport-Corner Kivistö Nimenhuuto.com

Monipuolista liikuntaa kotikulmilla!

Satu kirjoitti: Tässä myös tietoa alkavasta kuntonyrkkeilystä. Teksti on julkaistu Facebookissa. KIINNOSTAAKO KUNTONYRKKEILY? KIVISTÖSSÄ TARJOLLA TUNTEJA SEKÄ ALOITTELIJOILLE ETTÄ EDISTYNEILLE SYYSKAUDELLA. ILMOITTAUTUMINEN ON AVAUTUNUT: transsportcorner(at)gmail.com Yhteistyössä Martial Fitness Club ry:n kanssa... (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Zumba, Gymstick muscle, Hiit, Pilates, Kehonhuolto, Personal training ja Ravintovalmennus
Vantaa, Kivistö
Ei asetettu
426

Pilates Tikkurila Nimenhuuto.com

Pilates- ja joogatunnit Tikkurilassa, Orvokkitie 6.

Heidi kirjoitti: Hei maanantain ryhmäläiset! Kausi jatkuu teidän osalta 28.5 asti. Lisäsin tunnit tapahtumakalenteriin. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pilates ja Jooga
Tikkurila, Orvokkitie 6
Sekajoukkue
54

Pilates Fysios Nimenhuuto.com

Karoliina kirjoitti: Mie juuri vietin viikon loman ja lomailen lisää elo-syyskuun vaihteessa. Eli kaikki vaihtoehdot käy :-) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pilates
Joensuu
Sekajoukkue
28

SOMAkollektiivipilates Nimenhuuto.com

SOMAkollektiivin pilatesryhmät. Ilmoittautuminen tunnille on sitova. Jos et pääse paikalle, peruuta ilmoittautumisesi viimeistään edellisenä iltana klo 21 mennessä, näin 10 kerran korttilaiset näkevät montako paikkaa tunnille on vapaana. Tunnit: MAANANTAI klo 16.15-17.15 alkeet/tekniikka MAANANTAI klo 17.30-18.30 perustaso TORSTAI klo 17-18 perustaso TORSTAI klo 18.15-19.15 jatkotaso PERJANTAI kerran kuussa klo 17-18.15 perustaso KAUSI ALKAA 13.8 JA LOPPUU 13.12 POIKKEUSPÄIVÄT (ei tunteja): Syysloma vko 42 Itsenäisyyspäivä 6.12

Sami kirjoitti: Moi Teija. Saitko mun emailin vai taasko meni roskapostiin? Voit vaik soittaakin mulle 0503712632. T Sami J (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pilates
Ei asetettu
Sekajoukkue
31

virgiinia Nimenhuuto.com

Virgiinian jooga- ja pilatestunnit Virgiinia on rauhallinen ja kotoinen harjoitussali Alppilan sydämessä. HINNAT Yksittäinen tunti 14/12 € 5 krt kortti 55/65 € 10 krt 110/120 € Yksityistunti pilates 60 min 50 € Yksityistunti jooga 90 min 60 € Myymme myös lahjakortteja haluamaasi summalla. MAKSAMINEN Tunnit on mahdollista maksaa laskulla tai Mobile Paylla. Maksathan tunnin ennen tunnille saapumistasi. Mikäli maksat laskulla, ota yhteys sähköpostilla, niin saat laskun sähköpostitse ennen ensimmäistä tuntia. Sarjakortin saat mukaasi tunnille saapuessasi, mikäli olet maksanut sen. Yksittäisen tunnin voi maksaa myös käteisellä, varaathan mukaasi tasarahan. Saavuthan tunneille hyvissä ajoin ennen tunnin alkua. Pyrimme aloittamaan tunnit ajallaan, opettaj

Anni kirjoitti: Hei, Linda sijaistaa tänään tunnin. Mulla on enskari! Anni (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
35

PT Saija Nimenhuuto.com

Täällä voit ilmoittautua mukaan PT Saijan toimintaan. Lajeina mm. Pilates, Kuntosali, Kahvakuula jne..

Saija kirjoitti: Tervetuloa mukaan PT Saijan tunneille :) Alla muutama tiedotusluonteinen asia koskien tunteja: Ilmoittautuminen tunneille on sitova, peruutukset viimeistään edellisenä iltana. Äkillisissä tilanteissa ota suoraan yhteys Saijaan nro. 044-3617546. HUOM! Tunnilta poisjääminen ilman peruutusta on sama... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pilates, Kuntosali ja Kahvakuula
Rahkonen
Sekajoukkue
47

Susannan Pilates Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pilates
Ei asetettu
Sekajoukkue
11