Pilates­joukkueita

Pilates on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pilates. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pilates­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pilates­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pilatesjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Pilates: joukkueet kartalla
Kartta - pilates

Jo 6 pilatesjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Pilates Nimenhuuto.com

Tarjolla laadukasta ja ammattitaitoista Pilates opetusta iloisessa ja aktiivisessa porukassa! Olet lämpimästi tervetullut mukaan tähän huippuporukkaan, ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoa hinnoista ja palveluista löydät sivuilta <https://www.facebook.com/FiilisElina> Tunnit vaativat toteutakseen vähintään kolme osallistujaa.

Elina kirjoitti: Ikävä kyllä joudun perumaan tämän iltaisen tunnin. Kovasti vielä aamulla toivoin pystyväni tunnin pitämään mutta nyt on kuume noussut 39 asteeseen. Pahoittelen!!! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pilates
Kauhajoki
Sekajoukkue
46

Sport-Corner Kivistö Nimenhuuto.com

Monipuolista liikuntaa kotikulmilla!

Satu kirjoitti: UUTUUS: KUNTONYRKKEILYÄ KIVISTÖSSÄ! Oletko halunnut aloittaa kuntonyrkkeilyn? Nyt siihen on mahdolisuus! Sport-Corner järjestää yhteistyössä Martial-Fitness Club ry:n kanssa kuntonyrkkeilyn peruskurssin Kivistössä. Tuntien ohjauksesta vastaa kamppailulajien ammattilainen Lauri Hakulinen. Aika: to... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Zumba, Gymstick muscle, Hiit, Pilates, Kehonhuolto, Personal training ja Ravintovalmennus
Vantaa, Kivistö
Ei asetettu
412

PilatesKMO Nimenhuuto.com

Käpylän musiikkiopiston Pilates-tunnit

Anni kirjoitti: Heippa kaikki! Sopiiko jos aloitamme torstaina jo 11.45? T. Anni (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
12

PT Saija Nimenhuuto.com

Täällä voit ilmoittautua mukaan PT Saijan toimintaan. Lajeina mm. Pilates, Kuntosali, Kahvakuula jne..

Saija kirjoitti: Tervetuloa mukaan PT Saijan tunneille :) Alla muutama tiedotusluonteinen asia koskien tunteja: Ilmoittautuminen tunneille on sitova, peruutukset viimeistään edellisenä iltana. Äkillisissä tilanteissa ota suoraan yhteys Saijaan nro. 044-3617546. HUOM! Tunnilta poisjääminen ilman peruutusta on sama... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Pilates, Kuntosali ja Kahvakuula
Ullava
Sekajoukkue
26

Basware Pilates Nimenhuuto.com

Pilates

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pilates
Espoo
Sekajoukkue
11

Susannan Pilates Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Heippa kaikki, Olen itse unohtanut ottaa tuon huomisen tunnin pois. Olkapään leikkauksen yhteydessä ilmeni, että hauiksessa repeämä, joka leikattiin samalla ja jonka takia sairaslomani piteni 20.1. asti. Voin aloittaa ohjaamisen kanssanne ke 25.1. Tapaan kirurgin 13.1., jonka jälkeen tiedän enemm... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Pilates
Ei asetettu
Sekajoukkue
10

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja