Pilates­joukkueita

Pilates on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pilates. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pilates­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pilates­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pilatesjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Jo 6 pilatesjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Sport-Corner Kivistö Nimenhuuto.com

Monipuolista liikuntaa kotikulmilla!

Satu kirjoitti: Hyvää kesän aikaa kaikille! Toivottavasti olette nauttineet auringosta ja lämmöstä! Korona vei jumpat ja Zumbat. Oma elämäntilanteeni on muuttuunut niin, että vakituinen kotimme on siirtynyt Mikkeliin. Ostimme järvenrannalta omakotitalon ja näin yhdistämme vapaa-ajan ja vakituisen asumisen. Tuula... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Zumba, Gymstick muscle, Hiit, Pilates, Kehonhuolto, Personal training ja Ravintovalmennus
Vantaa, Kivistö
Ei asetettu
502

Pilates Tikkurila Nimenhuuto.com

Pilates- ja joogatunnit Tikkurilassa, Orvokkitie 6.

Päivitetty yli vuosi sitten

Pilates ja Jooga
Tikkurila, Orvokkitie 6
Sekajoukkue
25

Pilates Fysios Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Mahdollisesti etänä (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pilates
Joensuu
Sekajoukkue
65

SOMAkollektiivipilates Nimenhuuto.com

SOMAkollektiivin pilatesryhmät. Ilmoittautuminen tunnille on sitova. Jos et pääse paikalle, peruuta ilmoittautumisesi viimeistään edellisenä iltana klo 21 mennessä, näin 10 kerran korttilaiset näkevät montako paikkaa tunnille on vapaana. Jos olet ilmoittautunut mutta et tulekaan tunnille, kortistasi veloitetaan yksi kerta. TUNNILLE MAHTUU MAX 8 hlöä! Tunnit: MAANANTAI klo 18-19 alkeet/perus ETÄ KESKIVIIKKO klo 8-9 ETÄ TORSTAI klo 13-14 päiväpilates LÄHI TORSTAI klo 17-18 perustaso LÄHI TORSTAI klo 18.15-19.15 jatkotaso LÄHI SUNNUNTAI somatiikka klo 19-20 ETÄ SYYSKAUSI ALKAA 17.8.2020 ja LOPPUU 17.12.2020 POIKKEUSPÄIVÄT (ei tunteja): syyslomaviikko 42

Päivitetty yli vuosi sitten

Pilates
Ei asetettu
Sekajoukkue
66

UllanPilates Nimenhuuto.com

Pakilan Musiikkiopiston henkilökunnan oma pilatesryhmä

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
8

Susannan Pilates Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pilates
Ei asetettu
Sekajoukkue
10