Pilates­joukkueita

Pilates on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pilates. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pilates­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pilates­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pilatesjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 9 ja niissä on yhteensä yli 180 pelaajaa.

Jo 9 pilatesjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

PilatesKMO Nimenhuuto.com

Pilatestunneilla työskennellään lempeän dynaamisesti. Harjoitus tasapainoittaa kehon toimintaa kokonaisvaltaisesti, se purkaa syntyneitä lihasjännitystiloja, vahvistaa kehon syvää tukea, lisää kehontuntemusta sekä tasapainottaa hermoston toimintaa. Pilatesmenetelmä tukee erityisesti selän hyvinvointia. Tunnit sopivat niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin, valitse itsellesi sopivin tunti viikokalenterista. Löydä keskustasi voima, syvennä keskittymistäsi, luo tila muutokselle. Ohjaajana Anni Rissanen Pilatesohjaaja (somatic Studio), Tanssija (TaM)

Elina kirjoitti: Kokeilu viesti :) (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
14

Pilates Nimenhuuto.com

Pilates on kuntoilumuotona ehdottomasti yksi parhaista. Harjoittelu lisää kehon voimaa, liikkuvuutta ja hallintaa, parantaa ryhtiä ja opettaa fysiologisesti oikeita liikeratoja, tämä siirtyy myös hyötynä ja taloudellisuutena arjessa toimimiseen. Tarjoan laadukasta ja ammattitaitoista Pilates opetusta iloisessa ja aktiivisessa porukassa! Olet lämpimästi tervetullut mukaan tähän huippuporukkaan, ota rohkeasti yhteyttä! Tunnit pidetään Tähtifysion salissa ja vaativat toteutakseen vähintään neljä osallistujaa. Olen pitkän Pilatesohjaaja koulutuksen käynyt ja Suomen Pilates Yhdistyksen jäsen. Lisätietoa hinnoista ja palveluista löydät myös sivuilta <www.pilateskauhajoki.fi> <https://www.facebook.com/pilateskauhajoki/>

Elina kirjoitti: Syksy 2018 Hinnat: Kertamaksu 15 € Sarjakortti 5x 67 € Sarjakortti 10x 115 € Laskutuslisä 3€ - laskut myös kahdessa ja kolmessa erässä - Viikolla 42 (syyslomaviikko) ei ole tunteja. - Tunnit pääsääntöisesti maanantai ja/tai keskiviikko iltoina. - Kannattaa aina tarkistaa aikataulut tuntikohtaises... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Pilates
Kauhajoki
Sekajoukkue
57

virgiinia Nimenhuuto.com

Virgiinia on rauhallinen ja kotoisa harjoitussali Alppilan sydämessä. www.virgiinia.com Jos estyt tulemasta viikkotunnille, peru se viimeistään samana päivänä ennen klo 12. Tämän jälkeen tuntia ei voi perus, se veloitetaan normaalisti.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa jooga- ja pilatestunneille Virgiiniaan Alppilaan, Viipurinkatu 1. ...

Anni kirjoitti: Tänään ei tuntia! Hyvää vkonloppua. (Vuosi sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
100

Sport-Corner Kivistö Nimenhuuto.com

Monipuolista liikuntaa kotikulmilla!

Satu kirjoitti: Kiitoksia kovasti eilen Ylästössä zumbanneille! Sali tulikin ihan täyteen, paljon oli uusia kasvoja mukana! Rupesikin salin kapasiteetti olemaan ihan äärirajoilla :) Sunnuntaina sitten pistetään Kivistössä tanssijalka vipattamaan klo 18:15! Nähdään silloin! Hyvät viikonloput! Itse suuntaan koulut... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Zumba, Gymstick muscle, Hiit, Pilates, Kehonhuolto, Personal training ja Ravintovalmennus
Vantaa, Kivistö
Ei asetettu
490

Pilates Tikkurila Nimenhuuto.com

Pilates- ja joogatunnit Tikkurilassa, Orvokkitie 6.

Heidi kirjoitti: Huomio! Huominen Korson pilates on peruttu! Pahoittelen asiaa! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pilates ja Jooga
Tikkurila, Orvokkitie 6
Sekajoukkue
60

Pilates Fysios Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Hyvää joulua kaikille! <3 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Pilates
Joensuu
Sekajoukkue
46

hekanjoogapilates Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
12

SOMAkollektiivipilates Nimenhuuto.com

SOMAkollektiivin pilatesryhmät. Ilmoittautuminen tunnille on sitova. Jos et pääse paikalle, peruuta ilmoittautumisesi viimeistään edellisenä iltana klo 21 mennessä, näin 10 kerran korttilaiset näkevät montako paikkaa tunnille on vapaana. Jos olet ilmoittautunut mutta et tulekaan tunnille, kortistasi veloitetaan yksi kerta. TUNNILLE MAHTUU MAX 10 hlöä! Tunnit: MAANANTAI klo 16.30-17.30 alkeet/perus MAANANTAI klo 17.45-18.45 dynaaminen TORSTAI klo 13-14 päiväpilates TORSTAI klo 17-18 perustaso TORSTAI klo 18.15-19.15 jatkotaso PERJANTAI kerran kuussa klo 17-18.15 alkeet/perustaso ja somaattinen klo 18.30-20 KEVÄTKAUSI ALKAA 13.1.2020 ja LOPPUU 28.5.2020 POIKKEUSPÄIVÄT (ei tunteja): hiihtolomaviikko 8 JA sen jälkeinen ma 24.2. Pääsiäinen 9.-13.4. Helatorstai 21.5.

Riitta kirjoitti: Huomenta Teija, Asikaisen Riitalle voit laittaa kausimaksulaskun vuoelle 2020, kiitos. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pilates
Ei asetettu
Sekajoukkue
61

Susannan Pilates Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Moikka! Huominen tunti on peruttu! Mukavaa loppuviikkoa🍁! yst. Susanna (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pilates
Ei asetettu
Sekajoukkue
11