Pilates­joukkueita

Pilates on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pilates. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pilates­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pilates­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pilatesjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Pilates: joukkueet kartalla
Kartta - pilates

Jo 6 pilatesjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Pilates Nimenhuuto.com

Tarjolla laadukasta ja ammattitaitoista Pilates opetusta iloisessa ja aktiivisessa porukassa! Olet lämpimästi tervetullut mukaan tähän huippuporukkaan, ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoa hinnoista ja palveluista löydät sivuilta <https://www.facebook.com/FiilisElina> Tunnit vaativat toteutakseen vähintään neljä osallistujaa.

Elina kirjoitti: Kevät 2017 Hinnasto * Pilates sarjakortti 5x 60€ käteinen - laskulla 65€ * Pilates sarjakortti 10x 100€ käteinen - laskulla 105€ * Pilates ryhmätunti yksittäin 13€ - Kaksi ensimmäistä tutustumiskertaa 10€/krt * Pilates yksilötunnit 30€ Muut kuntouttavat palvelut hintatietoineen löydät sivulta <ht... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pilates
Kauhajoki
Sekajoukkue
46

Sport-Corner Kivistö Nimenhuuto.com

Monipuolista liikuntaa kotikulmilla!

Satu kirjoitti: Tervehdys! Uusia tunteja on taas merkitty kalenteriin. Hiihtoloman aika tuo mukanaan pieniä tuntimuutoksia. Viikon 7 ja 8 sunnuntait ohjaa Minna Westman. Pääsette tutustumaan uutuuslajiin kuntotanssiin. Tunti on tanssillinen, muttei vaikea. Koreografiat ovat helppoja, joten jokainen pärjää mukana... (25 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Zumba, Gymstick muscle, Hiit, Pilates, Kehonhuolto, Personal training ja Ravintovalmennus
Vantaa, Kivistö
Ei asetettu
405

PilatesKMO Nimenhuuto.com

Käpylän musiikkiopiston Pilates-tunnit

Anni kirjoitti: Huomenna 16.2 tunti pidetään! (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
12

PT Saija Nimenhuuto.com

Täällä voit ilmoittautua mukaan PT Saijan toimintaan. Lajeina mm. Pilates, Kuntosali, Kahvakuula jne..

Saija kirjoitti: Tervetuloa mukaan PT Saijan tunneille :) Alla muutama tiedotusluonteinen asia koskien tunteja: Ilmoittautuminen tunneille on sitova, peruutukset viimeistään edellisenä iltana. Äkillisissä tilanteissa ota suoraan yhteys Saijaan nro. 044-3617546. HUOM! Tunnilta poisjääminen ilman peruutusta on sama... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pilates, Kuntosali ja Kahvakuula
Ullava
Sekajoukkue
28

Basware Pilates Nimenhuuto.com

Pilates

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pilates
Espoo
Sekajoukkue
11

Susannan Pilates Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Hei Susanna ja muut pilatesryhmäläiset! Eilen tuntui kolmatta viikkoa jatkunut tautini paremmalta, joten ilmoittauduin oitis pilatekseen. Tänään ti nousi lämpö, joten joudun valitettavasti perumaan osallistumiseni. Hyvää ystävänpäivää kaikille ja tehokasta tuntia t.Kaisa (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pilates
Ei asetettu
Sekajoukkue
10

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja