Pilates­joukkueita

Pilates on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pilates. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pilates­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pilates­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pilatesjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 9 ja niissä on yhteensä yli 180 pelaajaa.

Pilates: joukkueet kartalla
Kartta - pilates

Jo 9 pilatesjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

PilatesKMO Nimenhuuto.com

Löydä keskustasi voima, syvennä keskittymistäsi, luo tila muutokselle! Käpylän Pilates on ammattitaidolla suunniteltu tunnin mittainen harjoitus, joka keskittyy syvien lihasten vahvistamiseen. Asiantuntevan ohjaajan avustuksella voit säännöllisesti harjoittelemalla saavuttaa vahvan ja vakaan keskustan lihaksiston, linjakkaan kehon sekä hyvinvoivan selän. Kehontuntemuksesi lisääntyessä, olosi ja olemuksesi muuttuvat, löydät syvemmän hengityksen sekä tehokkaamman, kevyemmän ja tasapainoisemman kehonkäytöntavan niin arjessa kuin muissa lajeissakin.

Meri kirjoitti: Hei! En valitettavasti pääsekään tänään. Auto-ongelmaa ja pitää junailla töihin aiemmin. Ensi viikolla taas on aamupäivätöitä torstaina. Onkohan toukokuussa vielä pilatesta? (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
13

Pilates Nimenhuuto.com

Tarjolla laadukasta ja ammattitaitoista Pilates opetusta iloisessa ja aktiivisessa porukassa! Olet lämpimästi tervetullut mukaan tähän huippuporukkaan, ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoa hinnoista ja palveluista löydät sivuilta <www.pilateskauhajoki.fi> <https://www.facebook.com/pilateskauhajoki/> Tunnit vaativat toteutakseen vähintään neljä osallistujaa.

Pirjo-Leen kirjoitti: Hei, jos peruutuksia tulee 31.1., niin mielelläni tulisin juuri tälle 17.15 tunnille (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Pilates
Kauhajoki
Sekajoukkue
54

Sport-Corner Kivistö Nimenhuuto.com

Monipuolista liikuntaa kotikulmilla!

Satu kirjoitti: Kiitokset kovasti kaikille Zumbaan osallistuneille! Olipas teitä hienosti paikalla! Sali juuri sopivan täynnä! Toivottavasti saitte energiaa alkavaan viikkoon yhtä paljon kuin itse sain siellä teitä ohjatessa! Kiitos ja kumarrus vielä kerran! T. Satu (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Zumba, Gymstick muscle, Hiit, Pilates, Kehonhuolto, Personal training ja Ravintovalmennus
Vantaa, Kivistö
Ei asetettu
426

Pilates Tikkurila Nimenhuuto.com

Pilates- ja joogatunnit Tikkurilassa, Orvokkitie 6.

Heidi kirjoitti: Hei maanantain ryhmäläiset! Kausi jatkuu teidän osalta 28.5 asti. Lisäsin tunnit tapahtumakalenteriin. (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Pilates ja Jooga
Tikkurila, Orvokkitie 6
Sekajoukkue
54

Pilates Fysios Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Pilates
Joensuu
Sekajoukkue
26

virgiinia Nimenhuuto.com

Virgiinian jooga- ja pilatestunnit Virgiinia on rauhallinen ja kotoinen harjoitussali Alppilan sydämessä. HINNAT Yksittäinen tunti 14/12 € 5 krt kortti 55/65 € 10 krt 110/120 € Yksityistunti pilates 60 min 50 € Yksityistunti jooga 90 min 60 € Myymme myös lahjakortteja haluamaasi summalla. MAKSAMINEN Tunnit on mahdollista maksaa laskulla tai Mobile Paylla. Maksathan tunnin ennen tunnille saapumistasi. Mikäli maksat laskulla, ota yhteys sähköpostilla, niin saat laskun sähköpostitse ennen ensimmäistä tuntia. Sarjakortin saat mukaasi tunnille saapuessasi, mikäli olet maksanut sen. Yksittäisen tunnin voi maksaa myös käteisellä, varaathan mukaasi tasarahan. Saavuthan tunneille hyvissä ajoin ennen tunnin alkua. Pyrimme aloittamaan tunnit ajallaan, opettaj

Anni kirjoitti: Hei, Linda sijaistaa tänään tunnin. Mulla on enskari! Anni (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
35

SOMAkollektiivipilates Nimenhuuto.com

SOMAkollektiivin pilatesryhmät. Ilmoittautuminen tunnille on sitova. Jos et pääse paikalle, peruuta ilmoittautumisesi viimeistään edellisenä iltana klo 21 mennessä, näin 10 kerran korttilaiset näkevät montako paikkaa tunnille on vapaana. Tunnit: MAANANTAI klo 17-18 perustaso TORSTAI klo 17-18 perustaso TORSTAI klo 18.15-19.15 jatkotaso PERJANTAI kerran kuussa klo 17-18.15 perustaso POIKKEUSPÄIVÄT (ei tunteja): Hiihtoloma vko 8 Pääsiäinen 29.3-2.4 30.4 vappuaatto 7.5 (Teijan työmatka) Helatorstai 10.5 Kausi loppuu 21.5 Maanantain ryhmäläiset voivat käydä korvaamassa 7.5 tunnin jonain torstaina tai perjantaina. Muut poikkeuskerrat ovat kauteen kuuluvia lomapäiviä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pilates
Ei asetettu
Sekajoukkue
28

PT Saija Nimenhuuto.com

Täällä voit ilmoittautua mukaan PT Saijan toimintaan. Lajeina mm. Pilates, Kuntosali, Kahvakuula jne..

Sanna kirjoitti: Hei, lisäätkö Karita G tänään alkavalle alk. kurssille (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pilates, Kuntosali ja Kahvakuula
Ullava
Sekajoukkue
47

Susannan Pilates Nimenhuuto.com

Päivitetty 22 päivää sitten

Pilates
Ei asetettu
Sekajoukkue
11