Pilates­joukkueita

Pilates on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pilates. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pilates­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pilates­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pilatesjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 9 ja niissä on yhteensä yli 180 pelaajaa.

Jo 9 pilatesjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

PilatesKMO Nimenhuuto.com

Pilatestunneilla työskennellään lempeän dynaamisesti. Harjoitus tasapainoittaa kehon toimintaa kokonaisvaltaisesti, se purkaa syntyneitä lihasjännitystiloja, vahvistaa kehon syvää tukea, lisää kehontuntemusta sekä tasapainottaa hermoston toimintaa. Pilatesmenetelmä tukee erityisesti selän hyvinvointia. Tunnit sopivat niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin, valitse itsellesi sopivin tunti viikokalenterista. Löydä keskustasi voima, syvennä keskittymistäsi, luo tila muutokselle. Ohjaajana Anni Rissanen Pilatesohjaaja (somatic Studio), Tanssija (TaM)

Kaisa kirjoitti: Moi, Anni! Saatan myöhästyä tänään hitusen pilatestunnilta. Joudun viemään lapseni päivystykseen jalkavamman vuoksi, ja terveysasemalla on usein viivettä vastaanottoajoissa. Saimme lääkäriajan klo 10.20, joten on tässä myös mahdollisuudet ehtiä ajoissa. Tällainen etukäteisvaroitus kuitenkin. terk... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
15

Pilates Nimenhuuto.com

Pilates on kuntoilumuotona ehdottomasti yksi parhaista. Harjoittelu lisää kehon voimaa, liikkuvuutta ja hallintaa, parantaa ryhtiä ja opettaa fysiologisesti oikeita liikeratoja, tämä siirtyy myös hyötynä ja taloudellisuutena arjessa toimimiseen. Tarjoan laadukasta ja ammattitaitoista Pilates opetusta iloisessa ja aktiivisessa porukassa! Olet lämpimästi tervetullut mukaan tähän huippuporukkaan, ota rohkeasti yhteyttä! Tunnit pidetään Tähtifysion salissa ja vaativat toteutakseen vähintään neljä osallistujaa. Olen pitkän Pilatesohjaaja koulutuksen käynyt ja Suomen Pilates Yhdistyksen jäsen. Lisätietoa hinnoista ja palveluista löydät myös sivuilta <www.pilateskauhajoki.fi> <https://www.facebook.com/pilateskauhajoki/>

Elina kirjoitti: Syksy 2018 Hinnat: Kertamaksu 15 € Sarjakortti 5x 67 € Sarjakortti 10x 115 € Laskutuslisä 3€ - laskut myös kahdessa ja kolmessa erässä - Viikolla 42 (syyslomaviikko) ei ole tunteja. - Tunnit pääsääntöisesti maanantai ja/tai keskiviikko iltoina. - Kannattaa aina tarkistaa aikataulut tuntikohtaises... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pilates
Kauhajoki
Sekajoukkue
58

virgiinia Nimenhuuto.com

Virgiinia on kotoinen harjoitustila Alppilan sydämessä. Syyskauden viikkotunnit alkavat 31.8 Tunneille mahtuu 5/6 henkeä, jos tunti on täynnä voit silti ilmoittautua jonoon. Tunnit ovat saatavilla myös videoiden muodossa. www.virgiinia.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa jooga- ja pilatestunneille Virgiiniaan Alppilaan, Viipurinkatu 1. ...

Anni kirjoitti: Tämän illan tunti PERUTTU, pahoittelut! (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
119

Sport-Corner Kivistö Nimenhuuto.com

Monipuolista liikuntaa kotikulmilla!

Satu kirjoitti: Aurinkoista sunnuntaita, Vantaan kaupungilta saaman ohjeistuksen mukaan yli 20 hengen kokoontumiset on kiellettyjä samoin kuin ei suositella aikuisten joukkue- ja kontaktilajien järjestämistä seuraavien kolmen viikon aikana. Zumbassa ja pilateksessa pystytään pitämään turvavälit, joten tunnit jär... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Zumba, Gymstick muscle, Hiit, Pilates, Kehonhuolto, Personal training ja Ravintovalmennus
Vantaa, Kivistö
Ei asetettu
504

Pilates Tikkurila Nimenhuuto.com

Pilates- ja joogatunnit Tikkurilassa, Orvokkitie 6.

Heidi kirjoitti: Hei Tuon maanantaina maskeja tunnille. Tila on melko pieni, joten on suositeltavaa käyttää maskia. Eihän tämä kiva juttu ole, mutta toimitaan yleisen ohjeistuksen mukaan. Ymmärrän, jos joku ei voi maskia pitää, enkä tietenkään ketään siihen pakota. Nähdään tunneilla! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pilates ja Jooga
Tikkurila, Orvokkitie 6
Sekajoukkue
24

Pilates Fysios Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Iltaa kaikille! Tulevan sunnuntain (22.11) sekä ensi ke (25.11) pilatestunnit pidetään etäyhteyksien välityksellä :) se on koettu mukavaksi ja helpoksi tavaksi, joten kaikki rohkeesti mukaan :) (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pilates
Joensuu
Sekajoukkue
52

hekanjoogapilates Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
12

SOMAkollektiivipilates Nimenhuuto.com

SOMAkollektiivin pilatesryhmät. Ilmoittautuminen tunnille on sitova. Jos et pääse paikalle, peruuta ilmoittautumisesi viimeistään edellisenä iltana klo 21 mennessä, näin 10 kerran korttilaiset näkevät montako paikkaa tunnille on vapaana. Jos olet ilmoittautunut mutta et tulekaan tunnille, kortistasi veloitetaan yksi kerta. TUNNILLE MAHTUU MAX 8 hlöä! Tunnit: MAANANTAI klo 18-19 alkeet/perus ETÄ KESKIVIIKKO klo 8-9 ETÄ TORSTAI klo 13-14 päiväpilates LÄHI TORSTAI klo 17-18 perustaso LÄHI TORSTAI klo 18.15-19.15 jatkotaso LÄHI SUNNUNTAI somatiikka klo 19-20 ETÄ SYYSKAUSI ALKAA 17.8.2020 ja LOPPUU 17.12.2020 POIKKEUSPÄIVÄT (ei tunteja): syyslomaviikko 42

Janne kirjoitti: Merja ja Janne osallistuvat etänä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pilates
Ei asetettu
Sekajoukkue
64

Susannan Pilates Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Pilates
Ei asetettu
Sekajoukkue
14