Pilates­joukkueita

Pilates on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pilates. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pilates­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pilates­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pilatesjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 8 ja niissä on yhteensä yli 160 pelaajaa.

Jo 8 pilatesjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

PilatesKMO Nimenhuuto.com

Pilatestunneilla työskennellään lempeän dynaamisesti. Harjoitus tasapainoittaa kehon toimintaa kokonaisvaltaisesti, se purkaa syntyneitä lihasjännitystiloja, vahvistaa kehon syvää tukea, lisää kehontuntemusta sekä tasapainottaa hermoston toimintaa. Pilatesmenetelmä tukee erityisesti selän hyvinvointia. Tunnit sopivat niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin, valitse itsellesi sopivin tunti viikokalenterista. Löydä keskustasi voima, syvennä keskittymistäsi, luo tila muutokselle. Ohjaajana Anni Rissanen Pilatesohjaaja (somatic Studio), Tanssija (TaM)

Kaisa kirjoitti: Moi, Anni! Saatan myöhästyä tänään hitusen pilatestunnilta. Joudun viemään lapseni päivystykseen jalkavamman vuoksi, ja terveysasemalla on usein viivettä vastaanottoajoissa. Saimme lääkäriajan klo 10.20, joten on tässä myös mahdollisuudet ehtiä ajoissa. Tällainen etukäteisvaroitus kuitenkin. terk... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
15

Pilates Nimenhuuto.com

Pilates on kuntoilumuotona ehdottomasti yksi parhaista. Harjoittelu lisää kehon voimaa, liikkuvuutta ja hallintaa, parantaa ryhtiä ja opettaa fysiologisesti oikeita liikeratoja, tämä siirtyy myös hyötynä ja taloudellisuutena arjessa toimimiseen. Tarjoan laadukasta ja ammattitaitoista Pilates opetusta iloisessa ja aktiivisessa porukassa! Olet lämpimästi tervetullut mukaan tähän huippuporukkaan, ota rohkeasti yhteyttä! Tunnit pidetään Tähtifysion salissa ja vaativat toteutakseen vähintään neljä osallistujaa. Olen pitkän Pilatesohjaaja koulutuksen käynyt ja Suomen Pilates Yhdistyksen jäsen. Lisätietoa hinnoista ja palveluista löydät myös sivuilta <www.pilateskauhajoki.fi> <https://www.facebook.com/pilateskauhajoki/>

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pilates
Kauhajoki
Sekajoukkue
58

Virgiinia Nimenhuuto.com

Virgiinia on kotoinen harjoitustila Alppilan sydämessä. Kevätkauden viikkotunnit alkavat 11.1.2021. Tammikuun viikkotunnit online-tunteina zoom-sovelluksen kautta. Lämpimästi tervetuloa tunneille! www.virgiinia.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa jooga- ja pilatestunneille Virgiiniaan Alppilaan, Viipurinkatu 1. ...

Leena kirjoitti: Online (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
128

Sport-Corner Kivistö Nimenhuuto.com

Monipuolista liikuntaa kotikulmilla!

Satu kirjoitti: Aurinkoista sunnuntaita! Niin mielelläni ilmoittaisin, että jumpat alkaisivat, mutta valitettavasti salit pysyvät edelleen kiinni. Haluan kuitenkin laittaa teille viestiä FLOW-juomasta, joka lanseerattiin tammikuun alkupuolella. Olen saanut siitä paljon asiakaspalautetta, joista noin 95% ovat oll... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Zumba, Gymstick muscle, Hiit, Pilates, Kehonhuolto, Personal training ja Ravintovalmennus
Vantaa, Kivistö
Ei asetettu
500

Pilates Tikkurila Nimenhuuto.com

Pilates- ja joogatunnit Tikkurilassa, Orvokkitie 6.

Heidi kirjoitti: Hei Tuon maanantaina maskeja tunnille. Tila on melko pieni, joten on suositeltavaa käyttää maskia. Eihän tämä kiva juttu ole, mutta toimitaan yleisen ohjeistuksen mukaan. Ymmärrän, jos joku ei voi maskia pitää, enkä tietenkään ketään siihen pakota. Nähdään tunneilla! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pilates ja Jooga
Tikkurila, Orvokkitie 6
Sekajoukkue
24

Pilates Fysios Nimenhuuto.com

Maiju kirjoitti: Etänä (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pilates
Joensuu
Sekajoukkue
52

SOMAkollektiivipilates Nimenhuuto.com

SOMAkollektiivin pilatesryhmät. Ilmoittautuminen tunnille on sitova. Jos et pääse paikalle, peruuta ilmoittautumisesi viimeistään edellisenä iltana klo 21 mennessä, näin 10 kerran korttilaiset näkevät montako paikkaa tunnille on vapaana. Jos olet ilmoittautunut mutta et tulekaan tunnille, kortistasi veloitetaan yksi kerta. TUNNILLE MAHTUU MAX 8 hlöä! Tunnit: MAANANTAI klo 18-19 alkeet/perus ETÄ KESKIVIIKKO klo 8-9 ETÄ TORSTAI klo 13-14 päiväpilates LÄHI TORSTAI klo 17-18 perustaso LÄHI TORSTAI klo 18.15-19.15 jatkotaso LÄHI SUNNUNTAI somatiikka klo 19-20 ETÄ SYYSKAUSI ALKAA 17.8.2020 ja LOPPUU 17.12.2020 POIKKEUSPÄIVÄT (ei tunteja): syyslomaviikko 42

Janne kirjoitti: Merja ja Janne osallistuvat etänä. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pilates
Ei asetettu
Sekajoukkue
67

Susannan Pilates Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Pilates
Ei asetettu
Sekajoukkue
14