Pilates­joukkueita

Pilates on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pilates. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pilates­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pilates­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pilatesjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 9 ja niissä on yhteensä yli 180 pelaajaa.

Pilates: joukkueet kartalla
Kartta - pilates

Jo 9 pilatesjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

virgiinia Nimenhuuto.com

Virgiinia on rauhallinen ja kotoinen harjoitussali Alppilan sydämessä. HINNAT Yksittäinen tunti 14/12 € 5 krt kortti 55/65 € 10 krt 110/120 € MAKSAMINEN Tunnit on mahdollista maksaa laskulla tai Mobile Paylla. Yksittäisen tunnin voi maksaa myös käteisellä, varaathan mukaasi tasarahan. PERUMINEN Jos estyt tulemasta tunnille, peru se viimeistään samana päivänä ennen klo 12. Tämän jälkeen osallistumistasi ei enää voi perua ja tunti veloitetaan normaalisti. Saavuthan tunneille hyvissä ajoin ennen tunnin alkua. Pyrimme aloittamaan tunnit ajallaan, opettaja on paikalla 15min ennen tunnin alkua. Tervetuloa <3

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa jooga- ja pilatestunneille taidetila Virgiiniaan Alppilaan! Lisäti...

Sara kirjoitti: Onko 15.10 yin ihan täynnä? Jos ei ole, niin ilmoittautuisin sinne. T. Sara (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
41

Pilates Nimenhuuto.com

Pilates on kuntoilumuotona ehdottomasti yksi parhaista. Harjoittelu lisää kehon voimaa, liikkuvuutta ja hallintaa, parantaa ryhtiä ja opettaa fysiologisesti oikeita liikeratoja, tämä siirtyy myös hyötynä ja taloudellisuutena arjessa toimimiseen. Tarjoan laadukasta ja ammattitaitoista Pilates opetusta iloisessa ja aktiivisessa porukassa! Olet lämpimästi tervetullut mukaan tähän huippuporukkaan, ota rohkeasti yhteyttä! Tunnit pidetään Tähtifysion salissa ja vaativat toteutakseen vähintään neljä osallistujaa. Olen pitkän Pilatesohjaaja koulutuksen käynyt ja Suomen Pilates Yhdistyksen jäsen. Lisätietoa hinnoista ja palveluista löydät myös sivuilta <www.pilateskauhajoki.fi> <https://www.facebook.com/pilateskauhajoki/>

Elina kirjoitti: Syksy 2018 Hinnat: Kertamaksu 15 € Sarjakortti 5x 67 € Sarjakortti 10x 115 € Laskutuslisä 3€ - laskut myös kahdessa ja kolmessa erässä - Viikolla 42 (syyslomaviikko) ei ole tunteja. - Tunnit pääsääntöisesti maanantai ja/tai keskiviikko iltoina. - Kannattaa aina tarkistaa aikataulut tuntikohtaises... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Pilates
Kauhajoki
Sekajoukkue
56

PilatesKMO Nimenhuuto.com

Pilatestunneilla työskennellään lempeän dynaamisesti. Harjoitus tasapainoittaa kehon toimintaa kokonaisvaltaisesti, se purkaa syntyneitä lihasjännitystiloja, vahvistaa kehon syvää tukea, lisää kehontuntemusta sekä tasapainottaa hermoston toimintaa. Pilatesmenetelmä tukee erityisesti selän hyvinvointia. Tunnit sopivat niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin, valitse itsellesi sopivin tunti viikokalenterista. Löydä keskustasi voima, syvennä keskittymistäsi, luo tila muutokselle. Ohjaajana Anni Rissanen Pilatesohjaaja (somatic Studio), Tanssija (TaM)

Meri kirjoitti: Hei! En valitettavasti pääsekään tänään. Auto-ongelmaa ja pitää junailla töihin aiemmin. Ensi viikolla taas on aamupäivätöitä torstaina. Onkohan toukokuussa vielä pilatesta? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
14

Sport-Corner Kivistö Nimenhuuto.com

Monipuolista liikuntaa kotikulmilla!

Satu kirjoitti: Hei! Toivottavasti olet pysynyt terveenä! Päivätöihin palanneena huomaan, miten syysflunssa kaataa porukkaa sängynpohjalle! Olen itse aloittanut vuodesta 2016 aamuni nauttimalla mustaherukkaa, tyrniä, variksenmarjaa, puolukkaa, mustikkaa ja karpaloa: laajakirjoisesti suomalaisia marjoja jokaikine... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Zumba, Gymstick muscle, Hiit, Pilates, Kehonhuolto, Personal training ja Ravintovalmennus
Vantaa, Kivistö
Ei asetettu
438

Pilates Tikkurila Nimenhuuto.com

Pilates- ja joogatunnit Tikkurilassa, Orvokkitie 6.

Heidi kirjoitti: Hei Tikkurilassa alkaa to 11.10 (klo 17.30) Elinan jooga & pilates- kurssi. Sielläkin voi käydä korvaamassa poissaoloja. Mukavaa sunnuntaita! (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Pilates ja Jooga
Tikkurila, Orvokkitie 6
Sekajoukkue
63

Pilates Fysios Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Moikka! Älkää hätäiltkö, meillä on koulutus torikauppa joten Kirkkokadun ovet ovat lukossa. Tulen siinä tasan aikaan tai himpun jälkeen! (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Pilates
Joensuu
Sekajoukkue
29

SOMAkollektiivipilates Nimenhuuto.com

SOMAkollektiivin pilatesryhmät. Ilmoittautuminen tunnille on sitova. Jos et pääse paikalle, peruuta ilmoittautumisesi viimeistään edellisenä iltana klo 21 mennessä, näin 10 kerran korttilaiset näkevät montako paikkaa tunnille on vapaana. Jos olet ilmoittautunut mutta et tulekaan tunnille, kortistasi veloitetaan yksi kerta. TUNNILLE MAHTUU MAX 10 hlöä! Tunnit: MAANANTAI klo 16.15-17.15 alkeet/tekniikka MAANANTAI klo 17.30-18.30 perustaso TORSTAI klo 17-18 perustaso TORSTAI klo 18.15-19.15 jatkotaso PERJANTAI kerran kuussa klo 17-18.15 perustaso KAUSI ALKAA 13.8 JA LOPPUU 13.12 POIKKEUSPÄIVÄT (ei tunteja): Syysloma vko 42 Itsenäisyyspäivä 6.12

Sannamari kirjoitti: Moro, En näe torstai-tunteja 17.5, jälkeen, jotta sinne viisi ilmoittautua. Eikö niitä ole? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pilates
Ei asetettu
Sekajoukkue
42

PT Saija Nimenhuuto.com

Täällä voit ilmoittautua mukaan PT Saijan toimintaan. Lajeina mm. Pilates, Kuntosali, Kahvakuula jne..

Saija kirjoitti: Tervetuloa mukaan PT Saijan tunneille :) Alla muutama tiedotusluonteinen asia koskien tunteja: Ilmoittautuminen tunneille on sitova, peruutukset viimeistään edellisenä iltana. Äkillisissä tilanteissa ota suoraan yhteys Saijaan nro. 044-3617546. HUOM! Tunnilta poisjääminen ilman peruutusta on sama... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pilates, Kuntosali ja Kahvakuula
Rahkonen
Sekajoukkue
53

Susannan Pilates Nimenhuuto.com

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Pilates
Ei asetettu
Sekajoukkue
11