Pilates­joukkueita

Pilates on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pilates. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pilates­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pilates­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pilatesjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 9 ja niissä on yhteensä yli 180 pelaajaa.

Pilates: joukkueet kartalla
Kartta - pilates

Jo 9 pilatesjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Pilates Nimenhuuto.com

Tarjolla laadukasta ja ammattitaitoista Pilates opetusta iloisessa ja aktiivisessa porukassa! Olet lämpimästi tervetullut mukaan tähän huippuporukkaan, ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoa hinnoista ja palveluista löydät sivuilta <https://www.facebook.com/FiilisElina> Tunnit vaativat toteutakseen vähintään neljä osallistujaa.

Elina kirjoitti: Hei! Sain toukokuussa opinnäytetyöni valmiiksi ja näytöt suoritettua, joten haen nyt Suomen Pilatesyhdistyksen jäsenyyttä. Sisulla mentiin, terveydellinen tilanne oli aika haastava mutta helpotus suuri kun oli todistus käsissä. Nyt teillä on siis laajan Pilateskoulutuksen suorittanut ohjaaja! Pol... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pilates
Kauhajoki
Sekajoukkue
47

Pilates Miehet Nimenhuuto.com

Voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä kehotietoisuutta - Löydä kehon ja mielen tasapaino Pilateksen avulla. Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, niin liikuntaharrastuksen aloittaville kuin ammattiurheilijoille. Se sopii myös henkilöille, jotka haluavat eroon selkä- ja hartiakivuista. Pilates on kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä vatsalihaksiasi ja keskivartaloasi tehokkaasti, parantaa ja ylläpitää toiminnallista ryhtiäsi sekä pitää selkäsi terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston sekä joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden. Menetelmän vaikutukset ovat havaittavissa melko lyhyessä ajassa riippuen harjoittelun intensiivisyydestä ja määrästä.

Rauno kirjoitti: Olen muuttanut maalle! Hyvää kesää. T. Rauno (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pilates
Helsinki
Miehet
9

SomaPilatesJatko Nimenhuuto.com

Voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä kehotietoisuutta - Löydä kehon ja mielen tasapaino Pilateksesta. Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, niin liikuntaharrastuksen aloittaville kuin ammattiurheilijoille. Opettaja: Anni Rissanen, tanssija (TaM) Pilates –ohjaaja (Somatic Studio) Paikka: Työtila Virgiinia, Viipurinkatu 1 Pilates on vuosikymmenien saatossa kehitetty huippuunsa hiottu kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä vatsalihaksiasi ja keskivartaloasi tehokkaasti, parantaa ja ylläpitää toiminnallista ryhtiäsi sekä pitää selkäsi terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen, joustavan ja vahvan kehon.

Anni kirjoitti: Tunti peruttu kun vaan 2 osallistujaa! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
10

SomaPilatesPerus Nimenhuuto.com

Voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä kehotietoisuutta - Löydä kehon ja mielen tasapaino Pilateksesta. Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, niin liikuntaharrastuksen aloittaville kuin ammattiurheilijoille sekä niille, jotka haluavat eroon selkä- ja hartiakivuista.

Anni kirjoitti: Huomenna nähdään ! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
8

Sport-Corner Kivistö Nimenhuuto.com

Monipuolista liikuntaa kotikulmilla!

Satu kirjoitti: Ennakkoinfoa syksyn hinnoista: Kertamaksu 10,00 eur 10 kerran kortti 90,00 eur 20 kerran kortti 150,00 eur Kokeilukerta 5,00 eur HUOM! Lunastaessasi joko 10 tai 20 kerran kortin heinäkuun puolella saat sen vielä vanhaan hintaan, eli 80,00 eur 10 kerran kortti ja 145,00 eur 20 kerran kortti. Jos h... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Zumba, Gymstick muscle, Hiit, Pilates, Kehonhuolto, Personal training ja Ravintovalmennus
Vantaa, Kivistö
Ei asetettu
401

PilatesKMO Nimenhuuto.com

Voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä kehotietoisuutta - löydä kehon ja mielen tasapaino Pilates harjoittelun avulla. Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, niin liikuntaharrastuksen aloittaville kuin ammattiurheilijoille.

Anni kirjoitti: Sorry, but we have to cancel! Not enough people.. :( (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
12

PT Saija Nimenhuuto.com

Täällä voit ilmoittautua mukaan PT Saijan toimintaan. Lajeina mm. Pilates, Kuntosali, Kahvakuula jne..

Saija kirjoitti: Tervetuloa mukaan PT Saijan tunneille :) Alla muutama tiedotusluonteinen asia koskien tunteja: Ilmoittautuminen tunneille on sitova, peruutukset viimeistään edellisenä iltana. Äkillisissä tilanteissa ota suoraan yhteys Saijaan nro. 044-3617546. HUOM! Tunnilta poisjääminen ilman peruutusta on sama... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pilates, Kuntosali ja Kahvakuula
Ullava
Sekajoukkue
35

Basware Pilates Nimenhuuto.com

Pilates

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pilates
Espoo
Sekajoukkue
11

Susannan Pilates Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Heippa, Tunti pidetään tänään! yst. Susanna (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pilates
Ei asetettu
Sekajoukkue
10

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pilatesjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pilates on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.