Pingis­joukkueita

Pingis on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pingis. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pingis­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pingis­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pingisjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 pingisjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

OPT-86 Nimenhuuto.com

Oululainen pöytätennisseura. Harjoittelemme omassa 20 pöydän hallissa Oulun Rajakylässä Ratamotiellä. Mukaan mahtuvat niin aikuisharrastajat kuin aloittelevat junioritkin. Ohjattuja pingiskouluja aloittelijoille aloitetaan syyskuussa ja tammikuussa. Tervetuloa mukaan aktiiviseen ja mukavaan porukkaan! In English: Welcome to play table tennis in Oulu. We are one of the biggest table tennis clubs in Finland. All level players are welcome!

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli pöytätenniksen pelaaminen kiinnostaa niin ota yhteyttä: teemu.oinas@gm...

Teemu kirjoitti: Hei, Omien ensi lauantaina pelattavien kilpailujemme ilmoittautumistakaraja on nyt ohitettu ja omien pelaajiemme ilmoittautumismäärät ovat luvattoman alhaisia! Nyt siis kaikki aikuiset ja juniorit hetimiten ilmoittautumaan kilpailuihin. Kaikki mukaan! Jokaiselle tasolle on sopivia pelejä, myös ju... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pöytätennis ja Pingis
Ratamotien Pöytätennishalli
Sekajoukkue
124

Ping Pong Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: 50/50 (18 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pingis
Rovaniemi
Miehet
8

HarSpo Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pingis
Jyväskylä
Miehet
22