Pk haku­joukkueita

Pk haku on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pk haku. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pk haku­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pk haku­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pk hakujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Pk haku: joukkueet kartalla
Kartta - pk haku

Jo 5 pk hakujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

TuuKK Haku2 Nimenhuuto.com

Tuusulan Kennelkerho ry:n hakuryhmä www.tuusulankennelkerho.fi

Anita kirjoitti: Mulla tuli nyt pakollinen tuon asunnon oston vuoksi. Siellä on nimittäin vähän tekemistä. Mutta maaliskuun puolella yritän taas ehtiä mukaan. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Pk haku
Tuusula
Ei asetettu
12

Kennelkerhon Hakuporukka Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan Kennelkerho ry:n hakuporukka. Treeneihin, koulutuksiin ja leireille ilmoittautuminen.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pk haku
Hämeenlinna
Sekajoukkue
1

Vekora PK harrastajat Nimenhuuto.com

Tervetuloa Vekoran PK harrastajien nimenhuutoon. Aktivoi tunnuksesi ja vahvista sähköpostiosoitteesi, jotta saat ryhmän viestit meiliisi. Lisää myös puhelinnumerosi, jotta sinuun saa yhteyden tarvittaessa nopeasti.

Kirsi kirjoitti: Ok. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pk haku, Pk tottis, Pk peltojälki ja Pk metsäjälki
Veikkola
Ei asetettu
26

vekoranhakukokeet Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Kiitokset vielä kerran kaikille talkoolaisille hienosti onnistuneesta hakukokeesta! Tuomariltakin saimme kehuja :). Pipsa ansaitsee erityismaininnan hienosta koko homman koordinoimisesta ja muiden tsemppaamisesta! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pk hakukoe
Kirkkonummi
Ei asetettu
14

CanidaeHAKU Nimenhuuto.com

Sofia kirjoitti: Moi! Onko kellään teistä myytävänä ylimääräinen norski hakurulla (isompi koko)? ja onko muuten niin että kaikki hakuteenit pidetään Espoossa? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Pk haku
Inkoo
Ei asetettu
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja