Pk haku­joukkueita

Pk haku on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pk haku. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pk haku­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pk haku­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pk hakujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Pk haku: joukkueet kartalla
Kartta - pk haku

Jo 5 pk hakujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

TuuKK Haku2 Nimenhuuto.com

Tuusulan Kennelkerho ry:n hakuryhmä www.tuusulankennelkerho.fi

Dessie kirjoitti: Hei treenikamut! Me jäädään, Marjan luvalla, tauolle su hakutreeneistä maaliskuun loppuun. Syy on Jaken halli- puruteenit Turussa sunnuntaisin. Rami on saanut luvan osallistua samoihin treeneihin ZTP- testin treeniä varten. Lisäksi talvitreenit boksuille on hankalat jos on tositalvi, tosin nyt ei... (13 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pk haku
Tuusula
Ei asetettu
13

Kennelkerhon Hakuporukka Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan Kennelkerho ry:n hakuporukka. Treeneihin, koulutuksiin ja leireille ilmoittautuminen.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pk haku
Hämeenlinna
Sekajoukkue
1

Vekora PK harrastajat Nimenhuuto.com

Tervetuloa Vekoran PK harrastajien nimenhuutoon. Aktivoi tunnuksesi ja vahvista sähköpostiosoitteesi, jotta saat ryhmän viestit meiliisi. Lisää myös puhelinnumerosi, jotta sinuun saa yhteyden tarvittaessa nopeasti.

Sari kirjoitti: Hei, onko Navalan keskiviikko tottisvuoro myös syyskaudella? Facebookin Veikkola-ryhmästä bongasin, että siellä on jotain joogaa ainakin nyt keskiviikkona klo 18:30... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pk haku, Pk tottis, Pk peltojälki ja Pk metsäjälki
Veikkola
Ei asetettu
30

vekoranhakukokeet Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Kiitokset vielä kerran kaikille talkoolaisille hienosti onnistuneesta hakukokeesta! Tuomariltakin saimme kehuja :). Pipsa ansaitsee erityismaininnan hienosta koko homman koordinoimisesta ja muiden tsemppaamisesta! (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Pk hakukoe
Kirkkonummi
Ei asetettu
14

CanidaeHAKU Nimenhuuto.com

Sofia kirjoitti: Moi! Onko kellään teistä myytävänä ylimääräinen norski hakurulla (isompi koko)? ja onko muuten niin että kaikki hakuteenit pidetään Espoossa? (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Pk haku
Inkoo
Ei asetettu
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja