Pk haku­joukkueita

Pk haku on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pk haku. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pk haku­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pk haku­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pk hakujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Jo 6 pk hakujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

TuuKK PK-hakuharrastajat Nimenhuuto.com

Tuusulan Kennelkerho ry:n pk-hakuharrastajat - vain Tuusulan Kennelkerhon jäsenille! Ryhmissämme treenataan tavoitteellisesti kohti palveluskoirakokeita ottamatta kuitenkaan tekemistä liian vakavasti.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka Meillä sama homma kuin Ilolan Minnalla Lopetan roikkumisen ryhmässä , että aktiiviset saavat tilaa Kiitos kaikille keiden kanssa aiemmin, pääasiassa Roku pojan kanssa reenailtiin ja kisattiin Hyvää jatkoa kaikille (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pk haku
Tuusula
Sekajoukkue
33

TuuKK Haku2 Nimenhuuto.com

Tuusulan Kennelkerho ry:n hakuryhmä www.tuusulankennelkerho.fi

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Pk haku
Tuusula
Ei asetettu
13

VSPKH Nimenhuuto.com

Päivitetty 11 päivää sitten

Palveluskoirien pk haku
Uusikaupunki
Sekajoukkue
39

haku Nimenhuuto.com

hakuporukka

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pk haku
Pori
Sekajoukkue
11

Vekora PK harrastajat Nimenhuuto.com

Tervetuloa Vekoran PK harrastajien nimenhuutoon. Aktivoi tunnuksesi ja vahvista sähköpostiosoitteesi, jotta saat ryhmän viestit meiliisi. Lisää myös puhelinnumerosi, jotta sinuun saa yhteyden tarvittaessa nopeasti.

Päivitetty melkein 6 vuotta sitten

Pk haku, Pk tottis, Pk peltojälki ja Pk metsäjälki
Veikkola
Ei asetettu
19

Mervin hakuvalmennus Nimenhuuto.com

Pk haku
Ei asetettu
Sekajoukkue
7

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pk hakujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pk haku on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.