Pk haku­joukkueita

Pk haku on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pk haku. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne pk haku­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pk haku­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin pk hakujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Pk haku: joukkueet kartalla
Kartta - pk haku

Jo 3 pk hakujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

TuuKK Haku2 Nimenhuuto.com

Tuusulan Kennelkerho ry:n hakuryhmä www.tuusulankennelkerho.fi

Tarja kirjoitti: Heissan :) on ollut tuo treeneihin osallistumisprosentti aikas huono nyt kesä aikaan, ja nyt tulee vielä kolme viikonloppua mitkä ollaan poissa reissun + mökillä talkoiden takia. Sen jälkeen taas oltaisiin täpöllä mukana :) (29 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Pk haku
Tuusula
Ei asetettu
13

Vekora PK harrastajat Nimenhuuto.com

Tervetuloa Vekoran PK harrastajien nimenhuutoon. Aktivoi tunnuksesi ja vahvista sähköpostiosoitteesi, jotta saat ryhmän viestit meiliisi. Lisää myös puhelinnumerosi, jotta sinuun saa yhteyden tarvittaessa nopeasti.

Sari kirjoitti: Hei Vekoran Navalan AGI kenttä kunnostus on valmis. Kenttä on aidattu ja uusi Kontti aidan sisällä. Parkkipaikan puoleisesta päästä kuljetaan. Vekoran FB sivuilta löytyy ohjeet. Marika Suomiselta saa avain kaapin koodi numeron, yksityisviestillä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pk haku, Pk tottis, Pk peltojälki ja Pk metsäjälki
Veikkola
Ei asetettu
29

CanidaeHAKU Nimenhuuto.com

Sofia kirjoitti: Moi! Onko kellään teistä myytävänä ylimääräinen norski hakurulla (isompi koko)? ja onko muuten niin että kaikki hakuteenit pidetään Espoossa? (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Pk haku
Inkoo
Ei asetettu
9