Pk tottis Veikkola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Veikkola ja lajina on pk tottis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pk tottis, pk haku, pk peltojälki, pk metsäjälki, tottelevaisuuskoulutus, beach volley, sähly, yleisurheilu ja lentopallo.

Katso lista koko maan pk tottisjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Vekora PK-tottis -ei aktiivine Nimenhuuto.com

Tervetuloa Vekoran pk-tottiksen nimenhuutoon, jossa ilmoitetaan tulevista palveluskoirien tottelevaisuuskoulutuksista ja ilmoittaudutaan omatoimitreeneihin. Täällä voit ilmoittaa jos haluat myydä treenivuorosi. Aktivoi tunnuksesi ja vahvista sähköpostiosoitteesi, jotta saat ryhmän viestit meiliisi. Lisää myös puhelinnumerosi, jotta sinuun saa yhteyden tarvittaessa nopeasti.

Sari kirjoitti: 7.-17.8.2017 Navala suljettu. Varattu festaria varten (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pk tottis
Veikkola
Ei asetettu
26

Vekora PK harrastajat Nimenhuuto.com

Tervetuloa Vekoran PK harrastajien nimenhuutoon. Aktivoi tunnuksesi ja vahvista sähköpostiosoitteesi, jotta saat ryhmän viestit meiliisi. Lisää myös puhelinnumerosi, jotta sinuun saa yhteyden tarvittaessa nopeasti.

Tuija kirjoitti: Oltiin Ritin kanssa tänään Vesa Kuosmasen jälkisemmassa. On hyvä kouluttaja, suosittelen. Jos Vekora päätyy joskus kutsumaan Vesan kouluttajaksi, niin osallistutaan mielellään. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pk haku, Pk tottis, Pk peltojälki ja Pk metsäjälki
Veikkola
Ei asetettu
29