Practical­joukkueita

Practical on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on practical. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne practical­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan practical­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin practicaljoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Jo 4 practicaljoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

PkPA Nimenhuuto.com

Pääkaupunkiseudun Practical Ampujat Ry Yleistä: - Ilmoittautuminen treeneihin koko nimellä. - Jos tarvitset lainakalustoa, patruunoita yms, niin ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä kommenttikentässä. Sisävuorot: - Paikalla klo 17:45, jotta ampuminen voi alkaa tasalta. - Maksu 10 euroa Mobilepayllä numeroon "27108" kommentilla "Sisävuoro, osallistujan nimi, päivämäärä. Ulkovuorot: TBA

Päivitetty yli vuosi sitten

Practical ammunta
Pääkaupunkiseutu
Sekajoukkue
109

KSA Practical Nimenhuuto.com

Tervetuloa KSA Practicalin nimenhuutoon. Täällä ilmoittaudutaan practical-jaoston viikkokisoihin, talkoisiin ja muihin tapahtumiin kuten syys- ja kevätkokouksiin.

Sami kirjoitti: Hyvät Naiset ja Herrat. Tänään tehtiin hyvä suojaus kiinteiden platejen ympärille. Ongelmana minusta on että useasti ammuttaan siitä oikealla olevalle alueelle poppereita. Niiden roiskeet osuvat aina ylös ja siellä meillä ei ole mitään suojausta siellä vieläkään. Itse jos saisin päättää, niin tek... (10 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Practical
Keski Suomi
Ei asetettu
127

Omega-Team ry Nimenhuuto.com

Päivitetty 19 päivää sitten

Practical ja Ammunta
Espoo
Sekajoukkue
116

KSA Practical TA Nimenhuuto.com

Practical
Jyväskylä
Sekajoukkue
6

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja