Puhallinorkesteri­joukkueita

Puhallinorkesteri on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on puhallinorkesteri. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne puhallinorkesteri­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan puhallinorkesteri­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin puhallinorkesterijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 puhallinorkesterijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Puhkupillit Nimenhuuto.com

Jyväskylän yliopiston puhallinorkesteri Puhkupillit on perustettu 1983 ja ensi vuonna juhlimmekin 40-vuotista taivalta juhlakonsertin ja Itä-Suomen kiertueen muodoissa. Puhkupillit koostuu virallisesta nimestään huolimatta myös muiden jyväskyläläisten opinahjojen opiskelijoista sekä jo työelämään siirtyneistä musiikinharrastajista. Puhkupillit soittavat kauden mittaan musiikkia laidasta laitaan tapahtuman luonteen mukaan.

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Puhallinorkesteri
Jyväskylä
Sekajoukkue
60

Karelia Nimenhuuto.com

Karelia-puhallinorkesteri on täysikokoinen vakiokokoonpanolla toimiva puhallinorkesteri. Orkesterin jäsenet ovat joko ammattimuusikoita tai muutoin harrastuksessaan edistyneitä soittajia. Alun perin puhallinorkesterin nimi oli Pääkaupungin Karjalaisten Soittokunta ja se perustettiin vuonna 1945. Orkesterin kotipaikkana on Karjalatalo Käpylässä, Helsingissä, ja sen kapellimestareina toimivat Tom Bildo ja Heino Koistinen.

Päivitetty yli vuosi sitten

Puhallinorkesteri, Orkesteri ja Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
39

Nousteprassi Nimenhuuto.com

Nousiaisten alueen coolein puhallinorkesteri !

Päivitetty 27 päivää sitten

Puhallinorkesteri
Nousiainen
Sekajoukkue
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja