Purjelautailu­joukkueita

Purjelautailu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on purjelautailu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne purjelautailu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan purjelautailu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin purjelautailujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 purjelautailujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

HSS Techno Blue 2020 Nimenhuuto.com

Tonis kirjoitti: Tervetuloa kaikkille leirin osallistujille. Tulen Suomeen humenna 9:30 Tallink-lautalla. Tulee vähän tiukka, riipu siitä kuinka nopeasti pääsen pois laivasta. Saarele saabumine viedä lisa aikaa. Joten sopii jos kaikki on saarella viimeistään 10:30. Ensiksi pieni kokous. Pyydan kaikkia ajattelemaa... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Purjelautailu
Helsinki
Sekajoukkue
28

HSS Techno Green 2020 Nimenhuuto.com

Juan kirjoitti: Hi Windsurfers! My name is Juan Ignacio Mazzini, Im HSS Head Coach and also I will be your coach this Friday. For this first session we will: a bit of introduction, get to know each other we will rig a sail all together to go over names of part of the sail and equipment and if weather and time al... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Purjelautailu
Helsinki
Sekajoukkue
14