Purjelautailu­joukkueita

Purjelautailu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on purjelautailu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne purjelautailu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan purjelautailu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin purjelautailujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Purjelautailu: joukkueet kartalla
Kartta - purjelautailu

Jo 2 purjelautailujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

HSS Techno Green 2018 Nimenhuuto.com

Koordinaat kirjoitti: Moikka! Ylihuomenna alkaa alkeisleiri. Tervetuloa! Täältä Nimenhuudon "Kuvat ja materiaalit" -osiosta löytyy nyt leirikirje, joka sisältää paljon tärkeää käytännön infoa viikonlopusta. Luettehan sen huolella läpi! (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Purjelautailu
Helsinki
Sekajoukkue
29

HSS Techno Blue 2018 Nimenhuuto.com

Koordinaat kirjoitti: Moikka! Alla asiaa harrastuspäivistä: Uudet harrastajat voivat valita harjoituspäivikseen joko: a) maanantain, kello 17, suositellaan junioreille b) keskiviikon, kello 17, suositellaan aikuisille c) lauantain, kello 10, seka ryhmä Kommentoitteko oman valintanne tähän alle. Kiitos! Muille muistutu... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Purjelautailu
Helsinki
Sekajoukkue
18