Purjelautailu­joukkueita

Purjelautailu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on purjelautailu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne purjelautailu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan purjelautailu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin purjelautailujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 purjelautailujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

HSS Techno Green 2019 Nimenhuuto.com

Koordinaat kirjoitti: HSS toteuttaa junnujen joukkuevaatteiden osalta oman joulukampanjan, jolloin on mahdollisuus tilata koko setti (t-paita, huppari, HH-takki, sekä pipo) Holviin pystytetystä verkkokaupasta. Valikoimaan kuuluvaa junnukoon t-paitaa ei ole mistään muualta saatavilla! Helly Hansenin takki on laaduk... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Purjelautailu
Helsinki
Sekajoukkue
34

HSS Techno Blue 2019 Nimenhuuto.com

Koordinaat kirjoitti: Hei kaikki! Jään ylityövapaalle purjelautailu hommista joulukuun ajaksi. Palaan takaisin hommiin tammikuun alussa. Joulukuun aikana teitä auttaa: junnuvastaava: Jenni Eriksson, 0405074620, jenni.eriksson@gmail.com markkinointi- ja viestintävastaava: Henri Martola, henry.martola@gmail.com, 0401544... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Purjelautailu
Helsinki
Sekajoukkue
21