Purjelautailu­joukkueita

Purjelautailu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on purjelautailu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne purjelautailu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan purjelautailu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin purjelautailujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 purjelautailujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

NPS Windsurfervaraukset Nimenhuuto.com

Pääset varaamaan laudan painamalla in. Jos varaus peruuntuu, paina out. Viisi ensin in-ilmoittautunutta saavat WS-laudan kulloiseenkiin ajanjaksoon . Kuudes varaus saa Mistral Superlight- laudan käyttöönsä.

Sakari kirjoitti: Varaan 4.8 tiistai-illaksi kaksi lautaa: koulutus. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Purjelautailu
Naantalin Purjehdusseura
Sekajoukkue
18

HSS Techno Blue 2020 Nimenhuuto.com

Rosa kirjoitti: Moikka! Lauantaina pidetään vuoden viimeiset talkoot ja viimeistellään saari talveksi. Alla infoa koskien talkoo päivää. HUOM! Tarkistathan vielä oletko talkoo vuorossa (vuorot ovat junioreiden nimellä). Kiitos! KUKA OSALLISTUU Talkoisiin osallistuu perheestä yksi aikuinen henkilö. Talkooryhmät j... (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Purjelautailu
Helsinki
Sekajoukkue
30

HSS Techno Green 2020 Nimenhuuto.com

Taru kirjoitti: Work emergency, so have to skip. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Purjelautailu
Helsinki
Sekajoukkue
23