Purjelautailu­joukkueita

Purjelautailu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on purjelautailu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne purjelautailu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan purjelautailu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin purjelautailujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 purjelautailujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

HSS Techno Green 2019 Nimenhuuto.com

Koordinaat kirjoitti: Tiedoksi junnujen tiimivaatteiden tilaajille: "Tuotteiden alustava toimitusaikataulu on viikolla 5. Muut tuotteet ovat painosta valmiit ensi viikon (vko 4) aikana, mutta Helly Hansenin takit ovat vielä toimituksessa. Alustava arvio takkienkin saapumisesta on viikolle 4, jolloin ne ehtisivät samaa... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Purjelautailu
Helsinki
Sekajoukkue
34

HSS Techno Blue 2019 Nimenhuuto.com

Koordinaat kirjoitti: Oikein hyvää uutta vuotta kaikille! Olen palannut joululomalta ja vuosi 2020 on saatu käyntiin. Uuden vuoden myötä työaikani muuttuvat hiukan. Tämän vuoden olen työskennellyt purjelautailun parissa yhden päivän viikossa; torstain. Ensi viikosta alkaen tulen tekemään töitä lautatoiminnan kanssa ku... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Purjelautailu
Helsinki
Sekajoukkue
21