Rally toko­joukkueita

Rally toko on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on rally toko. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne rally toko­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan rally toko­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin rally tokojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 rally tokojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

KskkRally Nimenhuuto.com

Keski-Suomen Kennelkerho ry n rally-tokon viikkotreenit

Sirkku kirjoitti: Hei, tulisin mieluusti huomenna su klo 16-17 harkkoihin, jos joku voisi ottaa minut kyytiin n. Klo 15.40 soraajan tien tai esim. Hautausmaan pysäkiltä tai prisman pysäkiltä sopivaan aikaan ja pääsisin keskustan suuntaan takaisin päin. P. 0503270670 laitatko viestin jos voisit tarjota kyydin.💛Bens... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Rally toko
Jyväskylä
Sekajoukkue
38

Kssk-rally Nimenhuuto.com

Maj-Britt kirjoitti: Huom. ALO- /AVO -ryhmäläiset. Vain yksi treeniryhmä, aloitetaan klo 17:45!! (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Rally toko
Kouvola
Sekajoukkue
31