Rantalentopallo­joukkueita

Rantalentopallo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on rantalentopallo. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne rantalentopallo­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan rantalentopallo­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin rantalentopallojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Jo 6 rantalentopallojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Wärtsilä Campus Sports Nimenhuuto.com

Community for Wärtsilä Helsinki Campus sport arrangements. “Please note that Nimenhuuto.com is an external service. Each Wärtsilä employee should register oneself to the service and read the privacy police and other instructions provided by the external service provider.” Welcome and play floorball every Tuesday at 17:00-18:00 in Hakaniemi together with Teboil and Nordea (Arena Center)!

Lassi kirjoitti: Hello, Below is message from the Biitsi. It will be closed at least for three weeks. Br. Lassi ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hei vakiovuorovastaava, You can find info in English below. Uusien kororajoitusten... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jooga, Kiipeily, Rantalentopallo, Kuntosali ja Juoksu
Helsinki
Sekajoukkue
262

BVT Nimenhuuto.com

Beach Volley Tampere ry:n virallinen Nimenhuuto-tunnus.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Beach volley, Beachvolley ja Rantalentopallo
Tampere
Sekajoukkue
95

HUPS Nimenhuuto.com

Aikuisten harrastelentopalloporukka.

Matti kirjoitti: HML liikuntahallit 27.11.2020 Liikuntatiloissa edellytetään kasvomaskin käyttöä kaikilta yli 15-vuotiailta kaikissa yleisissä tiloissa, auloissa, katsomoissa ja pukuhuoneissa. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Henkilön oma ilmoi... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo ja Rantalentopallo
Hämeenlinna
Ei asetettu
32

Siltamäen sankarit Nimenhuuto.com

Koronakesän rantalentopallopeleille tehty nimenhuuto. Terveet pelaajat tervetulleita.

Jyri kirjoitti: Pitäskö vielä koittaa saada pelit tälle kesälle? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Rantalentopallo
Siltamäen Liikuntapuisto
Sekajoukkue
8

Vufin ke-biitsi Nimenhuuto.com

Camilla kirjoitti: Biitsin tilapäisen sulkemisen vuoksi seuraavat treenit poistettu Nimenhuudon kalenterista: 31.3. 7.4. 14.4. Toivottavasti nähdään pian taas! //Camilla (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Rantalentopallo
Ei asetettu
Sekajoukkue
14

Santis Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Rantalentopallo
Ei asetettu
Ei asetettu
11