Rauniokoira harrastus­joukkueita

Rauniokoira harrastus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on rauniokoira harrastus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne rauniokoira harrastus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan rauniokoira harrastus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin rauniokoira harrastusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 1 ja niissä on yhteensä yli 20 pelaajaa.

Jo 1 rauniokoira harrastusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Ipky raunio Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: 9.6. juhlakokeeseen hakusessa vielä yksi henkilö henkilöryhmään ja 1-2 maalimiestä hakumetsään!! Ilmoittautumiset mahdollisimman pikaisesti kaipainen.katja at gmail.com tai 050 5414111 (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Rauniokoira harrastus
Imatra
Ei asetettu
22