Redskapsgymnastik­joukkueita

Redskapsgymnastik on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on redskapsgymnastik. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne redskapsgymnastik­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan redskapsgymnastik­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin redskapsgymnastikjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Redskapsgymnastik: joukkueet kartalla
Kartta - redskapsgymnastik

Jo 3 redskapsgymnastikjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

GGF TeamGym Nimenhuuto.com

Christa kirjoitti: Hej på er! Här kommer info angående resten av vårterminen och nästa termin. 1. Våruppvisning 15.5, ni har idag fått mail av Lotta angående vårfesten, här ännu det viktigaste: - uppvärmning kl. 17.30 - vårfest kl. 18.00 (vi uppträder som första program efter paus så ca 19.00) - klädsel: svarta byx... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Redskapsgymnastik
Grankulla
Ei asetettu
15

GGF RT5 Nimenhuuto.com

Karolina kirjoitti: Hej! Nästa GGF söndag mini-läger kl 10-16.15, kan ni meddela om ni deltar eller inte! (Beklagar att detta kommer också till de som redan anmält sig) H. Karolina (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Redskapsgymnastik
Grankulla
Naiset
13

GGF RT4 Nimenhuuto.com

Christa kirjoitti: Hej! Här kommer höstens kalender. De datum som har frågetecken efter är inte riktigt fastslagna. Till TopTeam och alueminori behövs höga kriterier från tävlingarna, jag kontaktar skillt dem som får åka. På FSG-lägret i januari får alla komma så boka in det! :) Augusti 7-13. Sommarträningar 14.8 V... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Redskapsgymnastik
Grankulla
Ei asetettu
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Redskapsgymnastikjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on redskapsgymnastik on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.