Redskapsgymnastik­joukkueita

Redskapsgymnastik on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on redskapsgymnastik. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne redskapsgymnastik­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan redskapsgymnastik­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin redskapsgymnastikjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Redskapsgymnastik: joukkueet kartalla
Kartta - redskapsgymnastik

Jo 2 redskapsgymnastikjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

GGF RT5 Nimenhuuto.com

Karolina kirjoitti: Kommer ni på träningar idag? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Redskapsgymnastik
Grankulla
Naiset
14

GGF RT4 Nimenhuuto.com

Christa kirjoitti: Hejsan! Slaskiga hälsningar från arga Christa. Senaste tiden har majoriteten slarvat med Nimenhuuto. Påminner om våra regler: 1. Anmälning till träning sker senast kvällen innan 2. Om man blir sjuk eller får annat brådskande program skickas det under dagen textmeddelande eller whatsapp Blir mycke... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Redskapsgymnastik
Grankulla
Ei asetettu
12