Redskapsgymnastik­joukkueita

Redskapsgymnastik on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on redskapsgymnastik. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne redskapsgymnastik­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan redskapsgymnastik­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin redskapsgymnastikjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Redskapsgymnastik: joukkueet kartalla
Kartta - redskapsgymnastik

Jo 2 redskapsgymnastikjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

GGF RT5 Nimenhuuto.com

Nea kirjoitti: Nea kommer med rt5, mer samtidigt med Kiras träning. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Redskapsgymnastik
Grankulla
Naiset
14

GGF RT4 Nimenhuuto.com

Christa kirjoitti: Hejsan! Har laddat upp ett exempel på flickornas sommar-träningsprogram här på Nimenhuuto i "bilder och material". Jag printar ut ett exemplar till alla och på måndagens träning går vi igenom detta. Viktigast att träna enligt tillstånd, utan smärta och regelbundet. Mycket fysion, uthållighetsträn... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Redskapsgymnastik
Grankulla
Ei asetettu
12