Rotary­joukkueita

Rotary on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on rotary. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne rotary­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan rotary­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin rotaryjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 rotaryjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

KuopionHuomenklubiRotaryklubi Nimenhuuto.com

Kuopion Huomenklubi Rotaryklubi Missio: Nuorisollemme parempi huomen Klubin numero 30937 – Perustettu 28.06.1995 Kokoukset hotelli Scandic, Satamakatu 1, Kuopio perjantaina klo 8,00, aamupala klo 6:30 alkaen.

Anna kirjoitti: GENELEC GAALA TANSSII JA SOISSA 17.6.2022 klo 18 Musiikkikeskus Klubin perinteinen Tanssii ja Soi -vierailu nyt monipuoliseen gaalaan. Väliajalla kuoharitarjoilu Konserttisalin lämpiö 2. krs PAIKKAVARAUKSET maksamalla 70 € / hlö 20.5. mennessä FI71 5288 0461 8021 28 /Anna Pitkänen Sis. juoman ja ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Rotary
Kuopio
Ei asetettu
42

Raision Rotaryklubi Nimenhuuto.com

Rotaryclub Raisio kokoontuu keskiviikkoisin klo 16.30

Joukkue etsii pelaajia

Heidi kirjoitti: Hei! Eilen kokouksessa virisi keskustelu tästä uudesta sovelluksesta ja kyselenkin nyt kuka haluaa osallistua käyttöönotto-opastukselle? Pidän mielelläni koulutuksen joko nenätysten tai etänä ja jos tuntuu epämiellyttävältä käyttää sovellusta, niin ilmoittautumisen voi hoitaa myös sähköpostilla o... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Rotary
Raisio
Sekajoukkue
26

Uskelan Rotaryklubi Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Rotaryklubi
Salo
Sekajoukkue
3