Rullakiekko­joukkueita

Rullakiekko on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on rullakiekko. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne rullakiekko­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan rullakiekko­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin rullakiekkojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 26 ja niissä on yhteensä yli 520 pelaajaa.

Rullakiekko: joukkueet kartalla
Kartta - rullakiekko

Jo 26 rullakiekkojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Kiekko-Tiikerit 06 07 Nimenhuuto.com

Kiekko-Tiikerit/Hifk West 06/07 on Salmisaaressa harjoitteleva juniorijoukkue. Harjoittelemme 3-5 kertaa viikossa, osallistumme Leijonaliigaan kahden joukkueen 07 sarjaan ja kahden ryhmän voimin 06 sarjaan, ylempään ja alempaan. Osallistumme myös useisiin turnauksiin kauden aikana. Joukkueemme koostuu 06-08 syntyneistä pojista ja joukkoomme ovat tervetulleita kaikki halukkaat! Otathan yhteyttä joukkueenjohtajaamme Väinö Sippolaan (07) tai Milja Puustiseen (06).

Saara kirjoitti: RIIGA CUP LOPPULASKU 07 PELAAJAT! Aika monella vielä maksamatta Riiga Cupin loppusuoritus 89,75. Maksaisitteko asap, jotta saadaan kauden raha-asiat pakettiin. Muutamilla suoritus hieman pienempi johtuen erilaisista liikamaksuista jne. Laitoin asianomaisille tästä erillisen sähköpostin. Viimeiste... (19 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko ja Rullakiekko
Helsinki
Sekajoukkue
75

Reggae Hockey - Rullakiekko Nimenhuuto.com

Suomen huonoin Rullakiekkojengi, joka on häröillyt jää-ja rullakentillä vuodesta 1994!

Janne kirjoitti: Ottelut laitettu nimenhuutoon, käykää merkkaamassa osallistumisenne. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Rullakiekko
Helsinki
Miehet
10

GrIFK08 Rullakiekko Nimenhuuto.com

GrIFK08 jääkiekkojoukkueen eräs kesälaji on rullakiekko. Tämä ryhmä on perustettu rullakiekkojoukkueen treenien ja pelien aikataulujen hallintaa varten.

Tapio kirjoitti: Heippa kaikki ! Tänään toivotaan paljon pelaajia rullakiekkoon . Sää Keski-Espoossa klo 18 on hyvä . Ilmoittautukaa myös pelitapahtumaan 31. 5 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko ja Rullakiekko
Kauniainen
Pojat
22

Betonipojat Nimenhuuto.com

Rullalätkää huippu olosuhteissa kurikan jäähallissa!

Janne kirjoitti: Aleksi Harjunpää sekä Arttu Kuhna liittyy kesällä myös kuninkaalliseen Betonipoikien ryhmään! Virtsu voisi liittää poijat tähän Nimenhuutoon, niin saavat tietoa harjoituksista, sitten kun ne alkavat! (12 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Rullakiekko
Kurikka
Miehet
36

WaKo Nimenhuuto.com

Wanhat Kojootit on harrastesarjassa rullakiekkoileva joukkue. Joukkue on kokoontunut yhteen joka kesä jo lähes 15 vuoden ajan. Joukkueen runko muodostuu KoJon alasarjadivisioonissa ryvettyneistä jo ikämiesiskään ehtineistä pelaajista.

Joni kirjoitti: Ilmoittautuminen kaudelle 2017 on alkanut. Mukaan on tulossa ainakin: Duna, Saharinen, Palmu, Halmesaari, Hannu ja minä. Mitenkäs muut? Vieläkö kiinnostaa? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Rullakiekko
Helsinki
Miehet
16

SC Sähly rullakiekko Nimenhuuto.com

Tuusulalainen harrasterullakiekkojengi

Mika kirjoitti: 2016 ilmoittautuminen käynnissä (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Rullakiekko
Tuusula
Miehet
10

Foge Roller Nimenhuuto.com

Tony kirjoitti: Kiitos turnaus taustajoukoille. Tänään oli todella hyvä tiimi! Pojatkin pelas hienosti! Keskiviikkona on pelit Somerolla! 10.6 Pahalampi järjestää rullakiekkotapahtuman paikallispelin ympärille. Meidän 08-10 pojat pääsis pelaamaan pelin puoliajalla näytösottelun pahalammen 09-10 joukkuetta vastaa... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Rullakiekko
Forssa
Pojat
32

Sopa 06-07 Nimenhuuto.com

Sebastien kirjoitti: Heippa! Laskin yhteen mattovuorot johon on lisätty pari turnausvuoroa somerolla (yht.7h) , Turun turnauksen (150€) ja kiekot harjoituksiin ym n.200€. Jokaisen tulisi maksaa 60€ joukkueen tilille 5.6.2017 mennessä. Maksun voi myös jakaa kahteen osaan eli maksaa puolet kesäkuun alussa ja loput 19.6... (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jääkiekko ja Rullakiekko
Somero
Sekajoukkue
42

Peräkylän Pörähdys Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Haisemassa katsomossa tai kentällä (10 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Rullakiekko
Vantaa
Ei asetettu
23

FlamingBalls Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Tänä vuonna ei tarvitse joukkueiden hoitaa sihteeri tehtäviä. Minttu hoitaa kaikkien pelien sihteeri vuorot (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Rullakiekko
Lahti
Miehet
13

Sabres Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: Kaudella 2017 ei ole treenejä ainakaan Tikkurilassa, Triolle ei tule tänä vuonna rullakiekko alustaa ollenkaan. Pörähdyksen kanssa mahdolliset treenit Keravalla, ovat myös maksullisia. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Rullakiekko
Vantaa
Sekajoukkue
12

MATINKYLÄN MAHTIANKAT Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa. Joukkueeseen on luotu muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa joukkueen tiedot managerin omalla sivulla, sen jälkeen voit helposti lisätä uusia pelaajia, sekä tutustua palveluun muutenkin paremmin. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Rullakiekko
Espoo
Ei asetettu
21

Espoo Hound Dogs Nimenhuuto.com

Espoo Hound Dogs on vuonna 2016 perustettu junnujen rullakiekkojoukkue (-05/06). Joukkue osallistuu SJL:n eteläisen alueen E-junioreiden sarjaan kesällä 2016.

Lauri kirjoitti: Ti 9.5. treenikerta jäi ainoaksi.- ei siis enää treenivuoroja tälle kaudelle Ti 16.5. halli oli suljettu Ti 23.5. annettu pois, kun suurin osa Venäjällä ja lisäksi BJR:llä jäätreenit Ti 30.5. Nökä pelaa Venäjän reissun alta siirretyn pelin treenivuorolla Ti 6.6. annoin SJL:n käyttöön, kun tarvits... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Rullakiekko
Espoo
Pojat
21

släshers Nimenhuuto.com

Rullakiekkoa jo vuodesta 2000 ;)

Markku kirjoitti: Nyt ilmottautumiset kuntoon maanantain matsiin. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Rullakiekko
Ei asetettu
Ei asetettu
28

Rullalätkää METRO AREENALLA Nimenhuuto.com

Rullalätkää To aamuisin Espoon Metro Areenalla klo 07:00 - 08:00

Risto kirjoitti: Saattaa tulla hiki. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Rullakiekko
Espoo
Ei asetettu
22

Wheels Nimenhuuto.com

Wheels

Jarmo kirjoitti: ei enää kauaa... pretty soon... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Rullakiekko
Espoo
Ei asetettu
12

Mia's princesses Nimenhuuto.com

kulmakunnan kauneimmat ja rohkeimmat

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa. Joukkueeseen on luotu muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa joukkueen tiedot managerin omalla sivulla, sen jälkeen voit helposti lisätä uusia pelaajia, sekä tutustua palveluun muutenkin paremmin. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Rullakiekko
Helsinki
Naiset
18

PPR Nimenhuuto.com

Pro Players Riihimäki on nuorten oma rento talentti kiekko harrastus.Joukkue kasaantuu pääasiassa 04 syntyneistä Riihimäkeläisistä pojista ja tytöistä.Tarkoitus on pitää hauskaa hockeyn parissa leppoisissa merkeissä.

Lauri kirjoitti: Jos Suomi-Unkari MM lätkäottelu samaan kellonaikaan, niin kotona! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Rullakiekko
Riihimäki
Ei asetettu
43

roller devils Nimenhuuto.com

rullakiekkojoukkue

Teemu kirjoitti: todnäk kyllä (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Rullakiekko
Espoo
Ei asetettu
12

Sopa Rullakiekko 06-07 Nimenhuuto.com

Saija kirjoitti: Heippa! Laskin yhteen mattovuorot johon on lisätty pari turnausvuoroa somerolla (yht.7h) , Turun turnauksen (150€) ja kiekot harjoituksiin ym n.200€. Jokaisen tulisi maksaa 60€ joukkueen tilille 5.6.2017 mennessä. Maksun voi myös jakaa kahteen osaan eli maksaa puolet kesäkuun alussa ja loput 19.6... (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Rullakiekko
Somero
Sekajoukkue
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Rullakiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on rullakiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.