Ryhmäliikunta­joukkueita

Ryhmäliikunta on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ryhmäliikunta. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ryhmäliikunta­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ryhmäliikunta­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ryhmäliikuntajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Jo 6 ryhmäliikuntajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Aerodiggarit Nimenhuuto.com

Aerodiggarit / Kuntokeskus Loisto Oy HOLLOLAN ( Keskuskatu 4) RYHMÄLIIKUNTA-KALENTERI UUSI AIKATAULU / VIIKKO-OHJELMA! Tervetuloa treenaamaan - ryhmäliikuntaa jokaiseen makuun - monipuolista ryhmäliikuntaa ja myös eri kunto/tehokkuusvaihtoehdot! __________________________________________ !HUOM! ILMOITTAUDU tunneille viimeistään edellisenä päivänä klo 20 mennessä. Myös PERUMISET pitää tapahtua klo 20 mennessä edellisenä päivänä jollet pääse tulemaan. MUUTOIN VELOITETAAN KERTAMAKSU, 10€.

Jari kirjoitti: MOI! TO-JUMPPAAJAT TULKAA K-SALILLE TREENAAMAAN....jumpissa on hiljaista (jumpat peruttu vain 2/1 osallistujaa)- sen verran kuumat kelit vielä :) terkuin Jari (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Aerobic ja Ryhmäliikunta
Hollola
Sekajoukkue
216

Tallukka Jumpat Nimenhuuto.com

MOI! Nyt Tallukaan treenaamaan & mukaan ryhmäliikuntaan! Tarjolla on jumppaa 8h/vko TI - TO -LA: vesijumppaa, Hyvä Ryhti+Lihashuolto, Pump Up!, TBC, Spinning+Kahvakuula, Lavis-lavatanssijumppa, Kiinteytys-Mix. Jumpat pidetään alussa 3 - jatkossa 4 hlöä. Varaukset / perumiset edellisenä iltana klo 20 mennessä. Muista perua, jollet pääse tulemaan, muutoin jos et peru etkä saavu paikalle peritään kertamaksu. PAIKKOJA ON JUMPPIIN MAX 15.PAIKKAA. HUOM! Jos jumpassa on tilaa, voit tulla SAMANA PÄIVÄNÄ MUKAAN :) mutta ILMOITA siitä TXT Jarille 041-5077919 tai Joonalle 040-1402849, nimi ja mikä jumppa -kiitos! UUTUUS! Kangoo Power & Step Core Board on tulossa - kunhan jumpat käynnistyy! NETTISIVUT - tarkempi info, hinnat ym: https://www.tmijarik.simplesite.com/451243542

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Ryhmäliikunta ja Vesijumppa
Vääksy, Asikkala
Sekajoukkue
115

kuntokuume Nimenhuuto.com

Ryhmäliikuntapalvelut - ryhmämuotoisesti ja yksilöllisesti (esim.kahvakuula tekniikka, pump & muut lihaskuntotreenit, aerobic:rasvanpoltto & step-tunnit & perusaskeleet, tanssi

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan iloisille ryhmäliikuntatunneille uuteen Kuntokeskus Kuntokuumeese...

Kuntokesku kirjoitti: Moi, olit jo ainoa stepissä, joten perutaan. T. Tarja (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Ryhmäliikunta
Orivesi
Ei asetettu
196

Ledil Höntsä Nimenhuuto.com

LEDiL oy höntsät. Sählyä maanantaisin, ryhmäliikuntaa keskiviikkoisin ja mahdollisia muita aktiviteetteja

Päivitetty 22 päivää sitten

Sähly ja Ryhmäliikunta
Salo
Sekajoukkue
66

Nutribene Sport Nimenhuuto.com

Ryhmäliikuntaa kivassa porukassa Saunalahden koulun tanssisalissa. Tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset: Tanja Näkki Puh. 050-380 6073 info@nutribenesport.fi

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Ryhmäliikunta
Espoo
Sekajoukkue
108

Tuomalan Ryhmäliikunta Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Ryhmäliikunta
Tuomala
Sekajoukkue
4

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja