Ryhmäliikunta­joukkueita

Ryhmäliikunta on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ryhmäliikunta. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ryhmäliikunta­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ryhmäliikunta­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ryhmäliikuntajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Jo 6 ryhmäliikuntajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Team FitBody Nimenhuuto.com

Kemi-Keminmaa -Simo ja Tornion talousalueella jo yli 10 vuoden ajan ihmisiä liikuttanut yritys :) Ryhmäliikuntaa, työpaikka liikuntaa ja tilauksesta myös kaikkiin tilaisuuksiin. Tehokasta ja laadukasta palvelua jokaiselle. Tunnit ovat räätälöidyt ja tunti rakenteessa näkyy ohjaajien ammattitaito. Hyvän mielen liikuntaa :) tule mukaan

Jaana kirjoitti: Hei kaikille :) Ensi viikolla keskiviikkona 25.5. ja torstaina 26.5 ei ole jumppia. Lapsilla on Toivolassa kevätjuhlat. Aikataulusta näette jumpat, ne pyörivät 3.6. saakka. Kesällä alkaa pyörimään ulkojumpat: Maanataisin Kemin uimahallin kentällä 19-20 jumppa, jossa vaihtuu teema viikoittain. Jum... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Ryhmäliikunta
Kemi
Sekajoukkue
71

kuntokuume Nimenhuuto.com

Ryhmäliikuntapalvelut - ryhmämuotoisesti ja yksilöllisesti (esim.kahvakuula tekniikka, pump & muut lihaskuntotreenit, aerobic:rasvanpoltto & step-tunnit & perusaskeleet, tanssi

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan iloisille ryhmäliikuntatunneille uuteen Kuntokeskus Kuntokuumeese...

Kuntokesku kirjoitti: Teimme Sanna H:n kanssa käsipainotreenivideon lisäksi TABATA- jumppavideon, jonka avulla voit jumpata vaikka kotona. Linkin tähänkin videoon löydät www.kuntokuume.fi -sivuston välilehden "Lukujärjestys" alareunasta. Pidetään itsemme kunnossa pandemiasta huolimatta! T: Marjo p.s. M.A.X.-training o... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Ryhmäliikunta
Orivesi
Ei asetettu
136

Ledil Höntsä Nimenhuuto.com

LEDiL oy höntsät. Sählyä maanantaisin, ryhmäliikuntaa keskiviikkoisin ja mahdollisia muita aktiviteetteja

Pinja kirjoitti: Maalissa (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Sähly ja Ryhmäliikunta
Salo
Sekajoukkue
69

Liikkasali Nimenhuuto.com

Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja kaikentasoisille kuntoilijoille Espoon Kauklahdessa.

Maarit kirjoitti: Hei, niille joita viestit ei ole vielä tavoittanut, tiedoksi että Maarit jatkaa jumppia Vantaalla, lähempänä kotia. Kaikki ovat tervetulleita myös sinne:) Ulkojumpat on tiistaisin Martinlaaksossa 17.45 ja Pähkinänrinteessä 19.00, Hämeenkylässä torstaisin 18.00. Lauantai jumpat alkaa ensi lauantai... (10 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Ryhmäliikunta
Espoo
Sekajoukkue
79

Tehotreenit Nimenhuuto.com

Ryhmäliikuntaa kivassa porukassa Saunalahden koulun tanssisalissa. Tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset: Puh. 050-380 6073 tanja.nakki@gmail.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Ryhmäliikunta
Espoo
Sekajoukkue
38

Aerodiggarit Nimenhuuto.com

Aerodiggarit / Kuntokeskus Loisto Oy HOLLOLAN ( Keskuskatu 4) RYHMÄLIIKUNTA-KALENTERI UUSI AIKATAULU / VIIKKO-OHJELMA! Tervetuloa treenaamaan - ryhmäliikuntaa jokaiseen makuun - monipuolista ryhmäliikuntaa ja myös eri kunto/tehokkuusvaihtoehdot!

Jari kirjoitti: KESKIVIIKKONA 27.5.2020 PIDETÄÄN klo 10-10.55 KUNTOSALI CIRCUIT TRAINING & klo 17.30- 18.25 SPINNING+LIHASKUNTO TERVETULOA! T Jari & Khoa (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Aerobic ja Ryhmäliikunta
Hollola
Sekajoukkue
98