Rytminen voimistelu­joukkueita

Rytminen voimistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on rytminen voimistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne rytminen voimistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan rytminen voimistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin rytminen voimistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 17 ja niissä on yhteensä yli 340 pelaajaa.

Rytminen voimistelu: joukkueet kartalla
Kartta - rytminen voimistelu

Jo 17 rytminen voimistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Niiskut Nimenhuuto.com

Tervetuloa Niiskuihin! Niiskut- ryhmä on tarkoitettu vuosina 2009-2013 -syntyneille voimistelijoille. Ryhmässä on mahdollista harjoitella 2-4 kertaa viikossa. Mikäli lapsi haluaa kehittyä lajissa ja kilpailla, suosittelemme vahvasti vähintään kolmea lajiharjoitusta viikossa. Valmennusryhmän tavoitteina ovat liikunnan ilo ja innostus harjoitteluun, urheilijaksi kasvaminen, terveen itsetunnon kehittyminen, itsenäisen ja tavoitteellisen työskentelyn oppiminen Painopisteet lasten valmennuksessa: voimistelutaitojen kehittäminen, kilpailu- ja harjoitustilanteeseen keskittyminen, onnistumisen kokeminen, ominaisuuksien kehittäminen

Anastasia kirjoitti: Hei, Valkoisten harjoitus on sunnuntaina poikkeuksellisesti kello 14:00-16:30. Sinisillä harjoitus normaalisti lauantaina 11:30-14:00 ja sunnuntaina kisa. Yt. Anastasia Sergeeva (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
16

Hattivatit Nimenhuuto.com

Tervetuloa Hattivatit-ryhmään! Hattivatit- ryhmä on tarkoitettu vuosina 2008-2006 -syntyneille voimistelijoille. Ryhmässä on mahdollista harjoitella 3-4 kertaa viikossa. Mikäli lapsi haluaa kehittyä lajissa ja kilpailla, suosittelemme vahvasti neljää lajiharjoitusta viikossa. Valmennusryhmän tavoitteina ovat urheilijaksi kasvaminen, terveen itsetunnon kehittyminen, itsenäisen ja tavoitteellisen työskentelyn oppiminen Painopisteet lasten valmennuksessa: voimistelutaitojen kehittäminen, kilpailu- ja harjoitustilanteeseen keskittyminen, onnistumisen kokeminen, ominaisuuksien kehittäminen

Anni kirjoitti: Hei! Annilla on A-streptokokki. Tosi tarttuva tauti. Nyt on jo lääkekuuri eikä pitäisi enää tarttua ma, jos Anni tulee treeneihin. Mutta lääkäri sanoi että kannattaa ilmottaa kouluun ja harrastuksiin asiasta että jos jollain oireita (kuume, kurkkukipu, nuha jne.) niin kannattaa käydä tsekkaamassa... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
8

OVO Atomit Nimenhuuto.com

Atomit ovat vuosina 2004 ja 2005 syntyneitä Olarin Voimistelijoita. Syyskaudella 2017 on mukana 53 tyttöä, jotka voimistelevat viidessä joukkueessa. • Team Atomit (9 tyttöä, Joukkuevoimistelu JV ja rytminen voimistelu RV) • Atomit 04 (10, JV) • Atomit 05 (9, JV) • Kilpa-Atomit (11, JV) • Atomit K (14, JV)

Vilma kirjoitti: 17.00-18.45 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
60

Biancat Nimenhuuto.com

Biancat on syksyllä 2013 perustettu vuonna 2007 - 2008 syntyneiden tyttöjen joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennusryhmä. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa Nummelan seudulla. Harjoitukset koostuvat leikinomaisesti toteutetuista venyttely-, voima-, nopeus- ja ketteryysharjoitteista. Samalla tutustutaan voimistelun perusliikkeisiin (tasapainot, hypyt, vartalo- ja akrobatialiikkeet), sekä voimisteluvälineisiin (naru, pallo, vanne, keilat, nauha). Biancat esiintyvät kausittain voimistelun Stara -tapahtumissa, sekä aloittelevat kilpauraansa joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa. Lisätietoa joukkueesta nettisivuiltamme: http://www.vihti-gym.fi/valmennusryhmat/joukkuevoimistelu/biancat-2007-2008/

Peppi kirjoitti: Onko vielä mitään hajua ensi kevään kisa/leiri yms. päivämääristä? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Vihti
Tytöt
15

Hemulit Nimenhuuto.com

Sara kirjoitti: Terve Linda, En tiä tuleeko viesti tuplana (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
27

Elise Tuutikit Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Hei , Annilta katosi Elise- toppi punainen kokoa 130 cm tänään Kisahallilla. Kertoi, että oli viimeinen pukukopilla. Olisiko mennyt vahingossa jonkun kassiin. Nimi vielä hennolla lapussa ! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
17

Plie K Nimenhuuto.com

Nella kirjoitti: Moikka! Meille talkoohommiksi osui tällä kertaa kevätnäytöksen tavaroiden pois roudaaminen. Elikkäs tarvitaan 1-2 ihmistä ja auto tiistaina kello 15-20 välillä tai keskiviikkona, roudaamaan noin 5-6 Ikean kassillista tavaraa Kisikseltä Kamppiin. Kuka ottais tämän vastuulleen? Mieluiten tietysti j... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
22

rv-lisä Nimenhuuto.com

Amanda kirjoitti: Unohdettiin Aman huominen konfirmaatioharjoitus. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Rytminen voimistelu
Espoo
Ei asetettu
66

SCVantaa Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Rytminen voimistelu
Vantaa
Tytöt
18

RNV rytmisten kilparyhmä Nimenhuuto.com

Ruskon paras ja ainoa rytmisen voimistelun kilparyhmä

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Rytminen voimistelu
Rusko
Tytöt
19

OVO rv lapset Nimenhuuto.com

Svetlana Evchinan valmentamat rv lapset

Bettina kirjoitti: Kuvat ja materiaalit sivulla tärkeää tietoa lisensseistä. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
11

Diona Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Rytminen voimistelu
Raisio
Tytöt
19

Gloria Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Ei asetettu
Tytöt
14

ottelu-peruttu Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Mikkeli
Pojat
12

voimistelu - opaalit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Jyväskylä
Tytöt
6

Elise Järvenpää - Sarabit Nimenhuuto.com

Suvi kirjoitti: Привет, Супер, я зарегестрирована (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Rytminen voimistelu
Järvenpää
Tytöt
5

OVOrv Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 vuotta sitten)

Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
10