Rytminen voimistelu­joukkueita

Rytminen voimistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on rytminen voimistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne rytminen voimistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan rytminen voimistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin rytminen voimistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 16 ja niissä on yhteensä yli 320 pelaajaa.

Rytminen voimistelu: joukkueet kartalla
Kartta - rytminen voimistelu

Jo 16 rytminen voimistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Hattivatit Nimenhuuto.com

Tervetuloa Hattivatit-ryhmään! Hattivatit- ryhmä on tarkoitettu vuosina 2007-2006 -syntyneille voimistelijoille. Ryhmässä on mahdollista harjoitella 3-4 kertaa viikossa. Mikäli lapsi haluaa kehittyä lajissa ja kilpailla, suosittelemme vahvasti neljää lajiharjoitusta viikossa. Valmennusryhmän tavoitteina ovat urheilijaksi kasvaminen, terveen itsetunnon kehittyminen, itsenäisen ja tavoitteellisen työskentelyn oppiminen Painopisteet lasten valmennuksessa: voimistelutaitojen kehittäminen, kilpailu- ja harjoitustilanteeseen keskittyminen, onnistumisen kokeminen, ominaisuuksien kehittäminen Urheilullinen elämäntapa: -Ravinnosta, levosta ja riittävästä arkiliikunnasta huolehtiminen vanhempien vastuulla -uni 9-10h, liikunta 3h, ruokailukerrat 5-7krt

Anni kirjoitti: Onko tietoa ens vklopun kisojen aikatauluista? (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
7

Niiskut Nimenhuuto.com

Tervetuloa Niiskuihin! Niiskut- ryhmä on tarkoitettu vuosina 2008-2009 -syntyneille voimistelijoille. Ryhmässä on mahdollista harjoitella 2-4 kertaa viikossa. Mikäli lapsi haluaa kehittyä lajissa ja kilpailla, suosittelemme vahvasti vähintään kolmea harjoitusta viikossa. Valmennusryhmän tavoitteina ovat liikunnan ilo ja innostus harjoitteluun, urheilijaksi kasvaminen, terveen itsetunnon kehittyminen, itsenäisen ja tavoitteellisen työskentelyn oppiminen Painopisteet lasten valmennuksessa: voimistelutaitojen kehittäminen, kilpailu- ja harjoitustilanteeseen keskittyminen, onnistumisen kokeminen, ominaisuuksien kehittäminen Urheilullinen elämäntapa: -Ravinnosta, levosta ja riittävästä arkiliikunnasta huolehtiminen vanhempien vastuulla -uni 9-10h, liikunta 3h, ruokailukerrat 5-7krt

Anastasia kirjoitti: Hei, Tervetuloa perinteiseen ESVOLI-Elise Staraan, joka järjestetään taas lauantaina Opinmäen liikuntahallissa 18.11. Osoite: Lillhemtintie 1, Espoo. Kaikkien Niiskujen tulee olla paikanpäällä kello 16:00 ja Hattivattien kello 15:30 Mukaan tarvii kilpapuvun (tuon myös lainapukuja), narun ja pallo... (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
17

OVO Atomit Nimenhuuto.com

Atomit ovat vuosina 2004 ja 2005 syntyneitä Olarin Voimistelijoita. Syyskaudella 2017 on mukana 53 tyttöä, jotka voimistelevat viidessä joukkueessa. • Team Atomit (9 tyttöä, Joukkuevoimistelu JV ja rytminen voimistelu RV) • Atomit 04 (10, JV) • Atomit 05 (9, JV) • Kilpa-Atomit (11, JV) • Atomit K (14, JV)

Vilma kirjoitti: 17.00-18.45 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
62

Biancat Nimenhuuto.com

Biancat on syksyllä 2013 perustettu vuonna 2007 - 2008 syntyneiden tyttöjen joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennusryhmä. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa Nummelan seudulla. Harjoitukset koostuvat leikinomaisesti toteutetuista venyttely-, voima-, nopeus- ja ketteryysharjoitteista. Samalla tutustutaan voimistelun perusliikkeisiin (tasapainot, hypyt, vartalo- ja akrobatialiikkeet), sekä voimisteluvälineisiin (naru, pallo, vanne, keilat, nauha). Biancat esiintyvät kausittain voimistelun Stara -tapahtumissa, sekä aloittelevat kilpauraansa joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa. Lisätietoa joukkueesta nettisivuiltamme: http://www.vihti-gym.fi/valmennusryhmat/joukkuevoimistelu/biancat-2007-2008/

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Vihti
Tytöt
16

Elise Tuutikit Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Hei kaikille, Hanna Leinon isä ottaa staroista ja kisoista ueita kuvia. Niitä olisi kiva saada tänne talteen. Ongelmana on tiedostojen iso koko ja vähäinen jäljellä oleva tila. Poistin itse kohdasta kuvat ja materiaalit viimeisimmät kisaohjeistukset. Ne tulevat aina uusien kilpailujen ym mukana p... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
14

Hemulit Nimenhuuto.com

Sara kirjoitti: Terve Linda, En tiä tuleeko viesti tuplana (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
25

Plie K Nimenhuuto.com

Nella kirjoitti: Moikka! Meille talkoohommiksi osui tällä kertaa kevätnäytöksen tavaroiden pois roudaaminen. Elikkäs tarvitaan 1-2 ihmistä ja auto tiistaina kello 15-20 välillä tai keskiviikkona, roudaamaan noin 5-6 Ikean kassillista tavaraa Kisikseltä Kamppiin. Kuka ottais tämän vastuulleen? Mieluiten tietysti j... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
22

rv-lisä Nimenhuuto.com

Amanda kirjoitti: Unohdettiin Aman huominen konfirmaatioharjoitus. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Rytminen voimistelu
Espoo
Ei asetettu
77

SCVantaa Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Rytminen voimistelu
Vantaa
Tytöt
18

OVO rv lapset Nimenhuuto.com

Svetlana Evchinan valmentamat rv lapset

Bettina kirjoitti: Kuvat ja materiaalit sivulla tärkeää tietoa lisensseistä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
11

Diona Nimenhuuto.com

Päivitetty 13 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Raisio
Tytöt
19

Gloria Nimenhuuto.com

Päivitetty 13 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Ei asetettu
Tytöt
15

ottelu-peruttu Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Mikkeli
Pojat
12

voimistelu - opaalit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Jyväskylä
Tytöt
6

Elise Järvenpää - Sarabit Nimenhuuto.com

Suvi kirjoitti: Привет, Супер, я зарегестрирована (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Järvenpää
Tytöt
5

OVOrv Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
10

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Rytminen voimistelujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on rytminen voimistelu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.