Rytminen voimistelu­joukkueita

Rytminen voimistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on rytminen voimistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne rytminen voimistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan rytminen voimistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin rytminen voimistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 15 ja niissä on yhteensä yli 300 pelaajaa.

Rytminen voimistelu: joukkueet kartalla
Kartta - rytminen voimistelu

Jo 15 rytminen voimistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Elise Niiskut Laajasalo Nimenhuuto.com

Niiskut ryhmien vastuuvalmentajana toimin minä Anastasia Sergeeva (puhelin 0453510351, sähköposti anastasia.sergeeva@elise.fi). Lisäksi viikottaisessa toiminnassa mukana on muita Elisen valmentajia. Niiskut-ryhmmässä harjoittelevat syksyllä tavoitteellisesti 4 kertaa viikossa 2013-2010 vuonna syntyneet tytöt.  Kauden aikana osallistumme useamman kerran leireille/tehopäiviin, kilpailuihin sekä esityksiin.

Päivitetty 4 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
3

Niiskut Nimenhuuto.com

Tervetuloa Niiskuihin! Niiskut- ryhmä on tarkoitettu vuosina 2009-2013 -syntyneille voimistelijoille. Ryhmässä on mahdollista harjoitella 2-4 kertaa viikossa. Mikäli lapsi haluaa kehittyä lajissa ja kilpailla, suosittelemme vahvasti vähintään kolmea lajiharjoitusta viikossa. Valmennusryhmän tavoitteina ovat liikunnan ilo ja innostus harjoitteluun, urheilijaksi kasvaminen, terveen itsetunnon kehittyminen, itsenäisen ja tavoitteellisen työskentelyn oppiminen Painopisteet lasten valmennuksessa: voimistelutaitojen kehittäminen, kilpailu- ja harjoitustilanteeseen keskittyminen, onnistumisen kokeminen, ominaisuuksien kehittäminen

Anna kirjoitti: A-M lähtee n.15.20 , meillä varattu matkaa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
17

Hattivatit Nimenhuuto.com

Tervetuloa Hattivatit-ryhmään! Hattivatit- ryhmä on tarkoitettu vuosina 2008-2006 -syntyneille voimistelijoille. Ryhmässä on mahdollista harjoitella 3-4 kertaa viikossa. Mikäli lapsi haluaa kehittyä lajissa ja kilpailla, suosittelemme vahvasti neljää lajiharjoitusta viikossa. Valmennusryhmän tavoitteina ovat urheilijaksi kasvaminen, terveen itsetunnon kehittyminen, itsenäisen ja tavoitteellisen työskentelyn oppiminen Painopisteet lasten valmennuksessa: voimistelutaitojen kehittäminen, kilpailu- ja harjoitustilanteeseen keskittyminen, onnistumisen kokeminen, ominaisuuksien kehittäminen

Linnea kirjoitti: Hei! Lotan äiti Terhi tuossa toisessa ketjussa kyseli, lähdettäisiinkö porukalla vielä tänä keväänä esim. Duudson Parkiin ja sen jälkeen syömään. Kiva idea mutta meillä ainakin tuntuu loppukevät tosi täydeltä. Jos jollakulla muulla vanhemmista on tarmoa ruveta kartoittelemaan sopivaa ajankohtaa, ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
9

OVO Atomit Nimenhuuto.com

Atomit ovat vuosina 2004 ja 2005 syntyneitä Olarin Voimistelijoita. Syyskaudella 2017 on mukana 53 tyttöä, jotka voimistelevat viidessä joukkueessa. • Team Atomit (9 tyttöä, Joukkuevoimistelu JV ja rytminen voimistelu RV) • Atomit 04 (10, JV) • Atomit 05 (9, JV) • Kilpa-Atomit (11, JV) • Atomit K (14, JV)

Vilma kirjoitti: 17.00-18.45 (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
59

Biancat Nimenhuuto.com

Biancat on syksyllä 2013 perustettu vuonna 2007 - 2008 syntyneiden tyttöjen joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennusryhmä. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa Nummelan seudulla. Harjoitukset koostuvat leikinomaisesti toteutetuista venyttely-, voima-, nopeus- ja ketteryysharjoitteista. Samalla tutustutaan voimistelun perusliikkeisiin (tasapainot, hypyt, vartalo- ja akrobatialiikkeet), sekä voimisteluvälineisiin (naru, pallo, vanne, keilat, nauha). Biancat esiintyvät kausittain voimistelun Stara -tapahtumissa, sekä aloittelevat kilpauraansa joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa. Lisätietoa joukkueesta nettisivuiltamme: http://www.vihti-gym.fi/valmennusryhmat/joukkuevoimistelu/biancat-2007-2008/

Peppi kirjoitti: Onko vielä mitään hajua ensi kevään kisa/leiri yms. päivämääristä? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Vihti
Tytöt
14

rv-lisä Nimenhuuto.com

Neela kirjoitti: Neela lähtee noin 16.45 jv-treeniin (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Espoo
Ei asetettu
69

Elise Tuutikit Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Hei kaikille! Tuleviin kisoihin meille napsahti ovivahtinakki ja purkunakki. Ovivahti tarkistaa pääsyliput ja vahtii esitysten aikana, että vain tauoilla mennään katsomoon. Tunnin jaksoissa 12-19 siten, että 2 aikuista kerrallaan klo 12-17 väillä, ja yksi aikuinen 17-19. Purkuun 3 aikuista klo 19... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
20

Hemulit Nimenhuuto.com

Aino kirjoitti: Sunnuntaiksi tarvitaan vielä talkoilijoita. Erityisesti oranssien ja valkoisten ryhmästä. Tilannekatsaus vielä tarjolla oleviin tehtäviin: Sunnuntaina Info 2 henk. Klo 11-12.30 ja 2 henk. Klo 12.30-14. Pahoittelut, että piinaan teitä! Miia (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
27

Plie K Nimenhuuto.com

Nella kirjoitti: Moikka! Meille talkoohommiksi osui tällä kertaa kevätnäytöksen tavaroiden pois roudaaminen. Elikkäs tarvitaan 1-2 ihmistä ja auto tiistaina kello 15-20 välillä tai keskiviikkona, roudaamaan noin 5-6 Ikean kassillista tavaraa Kisikseltä Kamppiin. Kuka ottais tämän vastuulleen? Mieluiten tietysti j... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
22

RNV rytmisten kilparyhmä Nimenhuuto.com

Ruskon paras ja ainoa rytmisen voimistelun kilparyhmä

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Rusko
Tytöt
19

voimistelu - opaalit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Rytminen voimistelu
Jyväskylä
Tytöt
7

Diona Nimenhuuto.com

Päivitetty 13 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Raisio
Tytöt
19

Gloria Nimenhuuto.com

Päivitetty 21 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Ei asetettu
Tytöt
14

ottelu-peruttu Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Mikkeli
Pojat
12

OVOrv Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
10