Rytminen voimistelu­joukkueita

Rytminen voimistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on rytminen voimistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne rytminen voimistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan rytminen voimistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin rytminen voimistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 16 ja niissä on yhteensä yli 320 pelaajaa.

Rytminen voimistelu: joukkueet kartalla
Kartta - rytminen voimistelu

Jo 16 rytminen voimistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Hattivatit Nimenhuuto.com

Tervetuloa Hattivatit-ryhmään! Hattivatit- ryhmä on tarkoitettu vuosina 2008-2006 -syntyneille voimistelijoille. Ryhmässä on mahdollista harjoitella 3-4 kertaa viikossa. Mikäli lapsi haluaa kehittyä lajissa ja kilpailla, suosittelemme vahvasti neljää lajiharjoitusta viikossa. Valmennusryhmän tavoitteina ovat urheilijaksi kasvaminen, terveen itsetunnon kehittyminen, itsenäisen ja tavoitteellisen työskentelyn oppiminen Painopisteet lasten valmennuksessa: voimistelutaitojen kehittäminen, kilpailu- ja harjoitustilanteeseen keskittyminen, onnistumisen kokeminen, ominaisuuksien kehittäminen

Anastasia kirjoitti: Hei, Sunnuntaina 21.1. EI harjoitusta. Harjoitus korvataan tiistaina 16.1. klo. 16-19 Kampissa. 24.1. EI harjoitusta seuran järjestämän koulutuksen vuoksi. Ilmoitan korvaavasta harjoituksesta mahdollisimman pian. Yt. Anastasia Sergeeva Elise ry (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
8

Biancat Nimenhuuto.com

Biancat on syksyllä 2013 perustettu vuonna 2007 - 2008 syntyneiden tyttöjen joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennusryhmä. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa Nummelan seudulla. Harjoitukset koostuvat leikinomaisesti toteutetuista venyttely-, voima-, nopeus- ja ketteryysharjoitteista. Samalla tutustutaan voimistelun perusliikkeisiin (tasapainot, hypyt, vartalo- ja akrobatialiikkeet), sekä voimisteluvälineisiin (naru, pallo, vanne, keilat, nauha). Biancat esiintyvät kausittain voimistelun Stara -tapahtumissa, sekä aloittelevat kilpauraansa joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa. Lisätietoa joukkueesta nettisivuiltamme: http://www.vihti-gym.fi/valmennusryhmat/joukkuevoimistelu/biancat-2007-2008/

Peppi kirjoitti: Onko vielä mitään hajua ensi kevään kisa/leiri yms. päivämääristä? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Vihti
Tytöt
14

Niiskut Nimenhuuto.com

Tervetuloa Niiskuihin! Niiskut- ryhmä on tarkoitettu vuosina 2009-2013 -syntyneille voimistelijoille. Ryhmässä on mahdollista harjoitella 2-4 kertaa viikossa. Mikäli lapsi haluaa kehittyä lajissa ja kilpailla, suosittelemme vahvasti vähintään kolmea lajiharjoitusta viikossa. Valmennusryhmän tavoitteina ovat liikunnan ilo ja innostus harjoitteluun, urheilijaksi kasvaminen, terveen itsetunnon kehittyminen, itsenäisen ja tavoitteellisen työskentelyn oppiminen Painopisteet lasten valmennuksessa: voimistelutaitojen kehittäminen, kilpailu- ja harjoitustilanteeseen keskittyminen, onnistumisen kokeminen, ominaisuuksien kehittäminen

Anastasia kirjoitti: Hei Niiskut ja vanhemmat, 24.1. harjoitus peruuntuu seuran järjestämän koulutuksen vuoksi. Ilmoitan korvaavasta harjoituksesta erikseen. Sinisillä ei ole harjoitusta lauantaina 27.1. (Koulu kiinni, koska Vaalit), mutta korvaava harjoitus on sunnuntaina 28.1. Kampissa. Eli Valkoisten treeni siirty... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
17

OVO Atomit Nimenhuuto.com

Atomit ovat vuosina 2004 ja 2005 syntyneitä Olarin Voimistelijoita. Syyskaudella 2017 on mukana 53 tyttöä, jotka voimistelevat viidessä joukkueessa. • Team Atomit (9 tyttöä, Joukkuevoimistelu JV ja rytminen voimistelu RV) • Atomit 04 (10, JV) • Atomit 05 (9, JV) • Kilpa-Atomit (11, JV) • Atomit K (14, JV)

Vilma kirjoitti: 17.00-18.45 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
61

Elise Tuutikit Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Hei , Annilta katosi Elise- toppi punainen kokoa 130 cm tänään Kisahallilla. Kertoi, että oli viimeinen pukukopilla. Olisiko mennyt vahingossa jonkun kassiin. Nimi vielä hennolla lapussa ! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
17

Hemulit Nimenhuuto.com

Sara kirjoitti: Terve Linda, En tiä tuleeko viesti tuplana (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
27

Plie K Nimenhuuto.com

Nella kirjoitti: Moikka! Meille talkoohommiksi osui tällä kertaa kevätnäytöksen tavaroiden pois roudaaminen. Elikkäs tarvitaan 1-2 ihmistä ja auto tiistaina kello 15-20 välillä tai keskiviikkona, roudaamaan noin 5-6 Ikean kassillista tavaraa Kisikseltä Kamppiin. Kuka ottais tämän vastuulleen? Mieluiten tietysti j... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
22

rv-lisä Nimenhuuto.com

Amanda kirjoitti: Unohdettiin Aman huominen konfirmaatioharjoitus. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Rytminen voimistelu
Espoo
Ei asetettu
70

SCVantaa Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Rytminen voimistelu
Vantaa
Tytöt
18

OVO rv lapset Nimenhuuto.com

Svetlana Evchinan valmentamat rv lapset

Bettina kirjoitti: Kuvat ja materiaalit sivulla tärkeää tietoa lisensseistä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
9

Diona Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Raisio
Tytöt
17

Gloria Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Ei asetettu
Tytöt
15

ottelu-peruttu Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Mikkeli
Pojat
12

voimistelu - opaalit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Jyväskylä
Tytöt
6

Elise Järvenpää - Sarabit Nimenhuuto.com

Suvi kirjoitti: Привет, Супер, я зарегестрирована (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Järvenpää
Tytöt
5

OVOrv Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
10

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Rytminen voimistelujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on rytminen voimistelu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.