Rytminen voimistelu­joukkueita

Rytminen voimistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on rytminen voimistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne rytminen voimistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan rytminen voimistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin rytminen voimistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 9 ja niissä on yhteensä yli 180 pelaajaa.

Rytminen voimistelu: joukkueet kartalla
Kartta - rytminen voimistelu

Jo 9 rytminen voimistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

OVO Atomit Nimenhuuto.com

Atomit ovat vuosina 2004 ja 2005 syntyneitä Olarin Voimistelijoita. Kevätkaudella 2016 on mukana 55 tyttöä, jotka voimistelevat viidessä joukkueessa. • Team Atomit (9 tyttöä, Joukkuevoimistelu JV ja rytminen voimistelu RV) • Atomit 04 (11, JV) • Atomit 05 (12, JV) • OVO Kilpa-Atomit (8, JV) • Atomit K (9, JV)

Vilma kirjoitti: 17.00-18.45 (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
62

Hattivatit Nimenhuuto.com

Hattivatit valmennusryhmä on perustettu syksyllä 2015. Syyskaudella 2016 Hattivateissa on mahdollista harjoitella 2-4 kertaa viikossa. Valmentajana toimii Anastasia Sergeeva ja Katja Tikhmirova. HARJOITUSPAIKAT Laajasalon palloiluhalli, Sarvastonkaari 23 Laajasalon peruskoulu, Holmanmoisionpolku 1 Valmennusryhmän tavoitteina ovat liikunnan ilo ja innostus harjoitteluun, urheilijaksi kasvaminen, terveen itsetunnon kehittyminen, itsenäisen ja tavoitteellisen työskentely PAINOPISTEET LASTEN VALMENNUKSESSA: pohjaa lajirakkauden syntymiselle, Perusliikuntataidot Ketteryys, liikkuvuus, tasapaino Voimistelun perustaidot Esiintymisen harjoittelu Voimistelijan urapolku http://www.kihu.fi/urapolku/julkinen_index.php?page=taulukko&laji=133 Hauskoja harkkoja kaikille!

Sofiya kirjoitti: Osallistun (12 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
20

Biancat Nimenhuuto.com

Biancat on syksyllä 2013 perustettu vuonna 2007 - 2008 syntyneiden tyttöjen joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennusryhmä. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa Nummelan seudulla. Harjoitukset koostuvat leikinomaisesti toteutetuista venyttely-, voima-, nopeus- ja ketteryysharjoitteista. Samalla tutustutaan voimistelun perusliikkeisiin (tasapainot, hypyt, vartalo- ja akrobatialiikkeet), sekä voimisteluvälineisiin (naru, pallo, vanne, keilat, nauha). Biancat esiintyvät kausittain voimistelun Stara -tapahtumissa, sekä aloittelevat kilpauraansa joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa. Lisätietoa joukkueesta nettisivuiltamme: http://www.vihti-gym.fi/valmennusryhmat/joukkuevoimistelu/biancat-2007-2008/

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Vihti
Tytöt
17

krisut Nimenhuuto.com

Turun Naisvoimistelijoiden 2006-2009 -syntyneiden rytmisen voimistelun ryhmä.

Niina kirjoitti: HUOM! Muistutus. Lintula tänään peruttu. Noora koulutuksessa Helsingissä! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Rytminen voimistelu
Turku
Tytöt
19

Elise Tuutikit Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Heissan, olisiko jollain Anni O:n sinistä Elise takkia koko 130? Lukee siis nimi myös sisällä! Meille vaihtunut takki kokoa 140, josta lappu leikatttu irti, eikä nimeä? Terveisin Annaleena (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
16

Plie K Nimenhuuto.com

Hanin-Ayis kirjoitti: Hanin tulee mielellään (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
21

rv-lisä Nimenhuuto.com

Amanda kirjoitti: Unohdettiin Aman huominen konfirmaatioharjoitus. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Espoo
Ei asetettu
73

SCVantaa Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Rytminen voimistelu
Vantaa
Tytöt
18

OVOrv Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
10

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Rytminen voimistelujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on rytminen voimistelu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.