Rytminen voimistelu­joukkueita

Rytminen voimistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on rytminen voimistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne rytminen voimistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan rytminen voimistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin rytminen voimistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 16 ja niissä on yhteensä yli 320 pelaajaa.

Rytminen voimistelu: joukkueet kartalla
Kartta - rytminen voimistelu

Jo 16 rytminen voimistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Niiskut Nimenhuuto.com

Tervetuloa Niiskuihin! Niiskut- ryhmä on tarkoitettu vuosina 2008-2009 -syntyneille voimistelijoille. Ryhmässä on mahdollista harjoitella 2-4 kertaa viikossa. Mikäli lapsi haluaa kehittyä lajissa ja kilpailla, suosittelemme vahvasti vähintään kolmea harjoitusta viikossa. Valmennusryhmän tavoitteina ovat liikunnan ilo ja innostus harjoitteluun, urheilijaksi kasvaminen, terveen itsetunnon kehittyminen, itsenäisen ja tavoitteellisen työskentelyn oppiminen Painopisteet lasten valmennuksessa: voimistelutaitojen kehittäminen, kilpailu- ja harjoitustilanteeseen keskittyminen, onnistumisen kokeminen, ominaisuuksien kehittäminen Urheilullinen elämäntapa: -Ravinnosta, levosta ja riittävästä arkiliikunnasta huolehtiminen vanhempien vastuulla -uni 9-10h, liikunta 3h, ruokailukerrat 5-7krt

Nelli kirjoitti: Moi Anastasia ja muut! Yritin tänään löytää Nellille uutta ohjeenmukaista palloa (350 g/17 cm). Tällaisia ei ollut saatavilla Gymnasticassa tai Piruetissa. Myyjien mukaan on vain junioripalloja 15 cm ja sitten isoja n. 18 cm/400 g. Gymnasticassa olisi ollut Sasakin 16 cm/320 g. Piruetin myyjä ei ... (23 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
18

OVO Atomit Nimenhuuto.com

Atomit ovat vuosina 2004 ja 2005 syntyneitä Olarin Voimistelijoita. Syyskaudella 2017 on mukana 53 tyttöä, jotka voimistelevat viidessä joukkueessa. • Team Atomit (9 tyttöä, Joukkuevoimistelu JV ja rytminen voimistelu RV) • Atomit 04 (10, JV) • Atomit 05 (9, JV) • Kilpa-Atomit (11, JV) • Atomit K (14, JV)

Vilma kirjoitti: 17.00-18.45 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
62

Hattivatit Nimenhuuto.com

Tervetuloa Hattivatit-ryhmään! Hattivatit- ryhmä on tarkoitettu vuosina 2007-2006 -syntyneille voimistelijoille. Ryhmässä on mahdollista harjoitella 3-4 kertaa viikossa. Mikäli lapsi haluaa kehittyä lajissa ja kilpailla, suosittelemme vahvasti neljää lajiharjoitusta viikossa. Valmennusryhmän tavoitteina ovat urheilijaksi kasvaminen, terveen itsetunnon kehittyminen, itsenäisen ja tavoitteellisen työskentelyn oppiminen Painopisteet lasten valmennuksessa: voimistelutaitojen kehittäminen, kilpailu- ja harjoitustilanteeseen keskittyminen, onnistumisen kokeminen, ominaisuuksien kehittäminen Urheilullinen elämäntapa: -Ravinnosta, levosta ja riittävästä arkiliikunnasta huolehtiminen vanhempien vastuulla -uni 9-10h, liikunta 3h, ruokailukerrat 5-7krt

Anastasia kirjoitti: Hei Hattivattien vanhemmat, Haluan muistuttaa, että Elisen valmennusryhmissä voimistelijat harjoittelevat pääsääntöisesti valmentajan johdolla ilman huoltajan läsnäoloa. Näin voimme yhdessä taata lapsille hyvän ja keskittyneen harjoituksen sekä valmentajalle työrauhan. Toivon, että maltatte odott... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
7

Biancat Nimenhuuto.com

Biancat on syksyllä 2013 perustettu vuonna 2007 - 2008 syntyneiden tyttöjen joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennusryhmä. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa Nummelan seudulla. Harjoitukset koostuvat leikinomaisesti toteutetuista venyttely-, voima-, nopeus- ja ketteryysharjoitteista. Samalla tutustutaan voimistelun perusliikkeisiin (tasapainot, hypyt, vartalo- ja akrobatialiikkeet), sekä voimisteluvälineisiin (naru, pallo, vanne, keilat, nauha). Biancat esiintyvät kausittain voimistelun Stara -tapahtumissa, sekä aloittelevat kilpauraansa joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa. Lisätietoa joukkueesta nettisivuiltamme: http://www.vihti-gym.fi/valmennusryhmat/joukkuevoimistelu/biancat-2007-2008/

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Vihti
Tytöt
18

krisut Nimenhuuto.com

Turun Naisvoimistelijoiden 2006-2009 -syntyneiden rytmisen voimistelun ryhmä.

Niina kirjoitti: HUOM! Muistutus. Lintula tänään peruttu. Noora koulutuksessa Helsingissä! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Rytminen voimistelu
Turku
Tytöt
19

Plie K Nimenhuuto.com

Nella kirjoitti: Moikka! Meille talkoohommiksi osui tällä kertaa kevätnäytöksen tavaroiden pois roudaaminen. Elikkäs tarvitaan 1-2 ihmistä ja auto tiistaina kello 15-20 välillä tai keskiviikkona, roudaamaan noin 5-6 Ikean kassillista tavaraa Kisikseltä Kamppiin. Kuka ottais tämän vastuulleen? Mieluiten tietysti j... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
22

Elise Tuutikit Nimenhuuto.com

Inka kirjoitti: Onko su 9.4. normaalit treenit? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
16

rv-lisä Nimenhuuto.com

Amanda kirjoitti: Unohdettiin Aman huominen konfirmaatioharjoitus. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Rytminen voimistelu
Espoo
Ei asetettu
73

SCVantaa Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Rytminen voimistelu
Vantaa
Tytöt
18

Hemulit Nimenhuuto.com

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
27

OVO rv lapset Nimenhuuto.com

Svetlana Evchinan valmentamat rv lapset

Bettina kirjoitti: Kuvat ja materiaalit sivulla tärkeää tietoa lisensseistä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
11

Diona Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Raisio
Tytöt
18

Gloria Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Ei asetettu
Tytöt
15

voimistelu - opaalit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Jyväskylä
Tytöt
6

Elise Järvenpää - Sarabit Nimenhuuto.com

Suvi kirjoitti: Привет, Супер, я зарегестрирована (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Järvenpää
Tytöt
5

OVOrv Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
10

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Rytminen voimistelujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on rytminen voimistelu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.