Rytminen voimistelu­joukkueita

Rytminen voimistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on rytminen voimistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne rytminen voimistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan rytminen voimistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin rytminen voimistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 10 ja niissä on yhteensä yli 200 pelaajaa.

Rytminen voimistelu: joukkueet kartalla
Kartta - rytminen voimistelu

Jo 10 rytminen voimistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Hattivatit Nimenhuuto.com

Hattivatit valmennusryhmä on perustettu syksyllä 2015. Syyskaudella 2016 Hattivateissa on mahdollista harjoitella 2-4 kertaa viikossa. Valmentajana toimii Anastasia Sergeeva ja Katja Tikhmirova. HARJOITUSPAIKAT Laajasalon palloiluhalli, Sarvastonkaari 23 Laajasalon peruskoulu, Holmanmoisionpolku 1 Valmennusryhmän tavoitteina ovat liikunnan ilo ja innostus harjoitteluun, urheilijaksi kasvaminen, terveen itsetunnon kehittyminen, itsenäisen ja tavoitteellisen työskentely PAINOPISTEET LASTEN VALMENNUKSESSA: pohjaa lajirakkauden syntymiselle, Perusliikuntataidot Ketteryys, liikkuvuus, tasapaino Voimistelun perustaidot Esiintymisen harjoittelu Voimistelijan urapolku http://www.kihu.fi/urapolku/julkinen_index.php?page=taulukko&laji=133 Hauskoja harkkoja kaikille!

Vilma kirjoitti: Hei, Talkootyöt kisahallin kisoihin 8-9.4 on jaettu. Hattivateille seuraavat tehtävät: - Roudausta perjantaina 7.4. Arviolta noin neljä Ikea kassillista tulee viedä Kampista Kisikselle. - Lisäksi kahviossa on myyntityötä kahdelle kerrallaan sunnuntaina (9.4) yhdestä viiteen (klo 13-17). Laittaisi... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
19

OVO Atomit Nimenhuuto.com

Atomit ovat vuosina 2004 ja 2005 syntyneitä Olarin Voimistelijoita. Kevätkaudella 2016 on mukana 55 tyttöä, jotka voimistelevat viidessä joukkueessa. • Team Atomit (9 tyttöä, Joukkuevoimistelu JV ja rytminen voimistelu RV) • Atomit 04 (11, JV) • Atomit 05 (12, JV) • OVO Kilpa-Atomit (8, JV) • Atomit K (9, JV)

Vilma kirjoitti: 17.00-18.45 (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
62

Biancat Nimenhuuto.com

Biancat on syksyllä 2013 perustettu vuonna 2007 - 2008 syntyneiden tyttöjen joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennusryhmä. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa Nummelan seudulla. Harjoitukset koostuvat leikinomaisesti toteutetuista venyttely-, voima-, nopeus- ja ketteryysharjoitteista. Samalla tutustutaan voimistelun perusliikkeisiin (tasapainot, hypyt, vartalo- ja akrobatialiikkeet), sekä voimisteluvälineisiin (naru, pallo, vanne, keilat, nauha). Biancat esiintyvät kausittain voimistelun Stara -tapahtumissa, sekä aloittelevat kilpauraansa joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa. Lisätietoa joukkueesta nettisivuiltamme: http://www.vihti-gym.fi/valmennusryhmat/joukkuevoimistelu/biancat-2007-2008/

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Vihti
Tytöt
18

krisut Nimenhuuto.com

Turun Naisvoimistelijoiden 2006-2009 -syntyneiden rytmisen voimistelun ryhmä.

Niina kirjoitti: HUOM! Muistutus. Lintula tänään peruttu. Noora koulutuksessa Helsingissä! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Rytminen voimistelu
Turku
Tytöt
19

Elise Tuutikit Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Hei kaikille, kohdassa kuvat ja materiaalit on taulukko meidän työtehtävistä luokkakilpailuissa 8. ja 9.4. Sopiiko katsoa sieltä itselle parhain aika ja laittaa tänne . Kokoan sitten ne yhteen. Taulukosta näette myös muiden ryhmien talkooaikoja, kun osalla neitoja eri ryhmissä. Työtehtävien sisäl... (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
15

Plie K Nimenhuuto.com

Hanin-Ayis kirjoitti: Hanin tulee mielellään (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
22

rv-lisä Nimenhuuto.com

Amanda kirjoitti: Unohdettiin Aman huominen konfirmaatioharjoitus. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Espoo
Ei asetettu
72

SCVantaa Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Rytminen voimistelu
Vantaa
Tytöt
18

Elise Järvenpää - Sarabit Nimenhuuto.com

Suvi kirjoitti: Привет, Супер, я зарегестрирована (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Järvenpää
Tytöt
5

OVOrv Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
10

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Rytminen voimistelujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on rytminen voimistelu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.