Rytminen voimistelu­joukkueita

Rytminen voimistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on rytminen voimistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne rytminen voimistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan rytminen voimistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin rytminen voimistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 11 ja niissä on yhteensä yli 220 pelaajaa.

Rytminen voimistelu: joukkueet kartalla
Kartta - rytminen voimistelu

Jo 11 rytminen voimistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Niiskut Nimenhuuto.com

Tervetuloa Niiskuihin! Niiskut- ryhmä on tarkoitettu vuosina 2008-2011 -syntyneille voimistelijoille. Ryhmässä on mahdollista harjoitella 2-4 kertaa viikossa. Mikäli lapsi haluaa kehittyä lajissa ja kilpailla, suosittelemme vahvasti vähintään kolmea harjoitusta viikossa. Valmennusryhmän tavoitteina ovat liikunnan ilo ja innostus harjoitteluun, urheilijaksi kasvaminen, terveen itsetunnon kehittyminen, itsenäisen ja tavoitteellisen työskentelyn oppiminen Painopisteet lasten valmennuksessa: voimistelutaitojen kehittäminen, kilpailu- ja harjoitustilanteeseen keskittyminen, onnistumisen kokeminen, ominaisuuksien kehittäminen Urheilullinen elämäntapa: -Ravinnosta, levosta ja riittävästä arkiliikunnasta huolehtiminen vanhempien vastuulla -uni 9-10h, liikunta 3h, ruokailukerrat 5-7krt

Päivitetty 1 päivä sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
1

OVO Atomit Nimenhuuto.com

Atomit ovat vuosina 2004 ja 2005 syntyneitä Olarin Voimistelijoita. Kevätkaudella 2016 on mukana 55 tyttöä, jotka voimistelevat viidessä joukkueessa. • Team Atomit (9 tyttöä, Joukkuevoimistelu JV ja rytminen voimistelu RV) • Atomit 04 (11, JV) • Atomit 05 (12, JV) • OVO Kilpa-Atomit (8, JV) • Atomit K (9, JV)

Vilma kirjoitti: 17.00-18.45 (Vuosi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
65

Hattivatit Nimenhuuto.com

Hattivatit valmennusryhmä on perustettu syksyllä 2015. Syyskaudella 2016 Hattivateissa on mahdollista harjoitella 2-4 kertaa viikossa. Valmentajana toimii Anastasia Sergeeva ja Katja Tikhmirova. HARJOITUSPAIKAT Laajasalon palloiluhalli, Sarvastonkaari 23 Laajasalon peruskoulu, Holmanmoisionpolku 1 Valmennusryhmän tavoitteina ovat liikunnan ilo ja innostus harjoitteluun, urheilijaksi kasvaminen, terveen itsetunnon kehittyminen, itsenäisen ja tavoitteellisen työskentely PAINOPISTEET LASTEN VALMENNUKSESSA: pohjaa lajirakkauden syntymiselle, Perusliikuntataidot Ketteryys, liikkuvuus, tasapaino Voimistelun perustaidot Esiintymisen harjoittelu Voimistelijan urapolku http://www.kihu.fi/urapolku/julkinen_index.php?page=taulukko&laji=133 Hauskoja harkkoja kaikille!

Ella kirjoitti: Hei! Emme Ellan kanssa pääsekkään ke 17.pvä trampoliinipuistoon. Hauskaa reissua kaikille! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
18

Biancat Nimenhuuto.com

Biancat on syksyllä 2013 perustettu vuonna 2007 - 2008 syntyneiden tyttöjen joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennusryhmä. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa Nummelan seudulla. Harjoitukset koostuvat leikinomaisesti toteutetuista venyttely-, voima-, nopeus- ja ketteryysharjoitteista. Samalla tutustutaan voimistelun perusliikkeisiin (tasapainot, hypyt, vartalo- ja akrobatialiikkeet), sekä voimisteluvälineisiin (naru, pallo, vanne, keilat, nauha). Biancat esiintyvät kausittain voimistelun Stara -tapahtumissa, sekä aloittelevat kilpauraansa joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa. Lisätietoa joukkueesta nettisivuiltamme: http://www.vihti-gym.fi/valmennusryhmat/joukkuevoimistelu/biancat-2007-2008/

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Vihti
Tytöt
18

krisut Nimenhuuto.com

Turun Naisvoimistelijoiden 2006-2009 -syntyneiden rytmisen voimistelun ryhmä.

Niina kirjoitti: HUOM! Muistutus. Lintula tänään peruttu. Noora koulutuksessa Helsingissä! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Rytminen voimistelu
Turku
Tytöt
19

Plie K Nimenhuuto.com

Nella kirjoitti: Moikka! Meille talkoohommiksi osui tällä kertaa kevätnäytöksen tavaroiden pois roudaaminen. Elikkäs tarvitaan 1-2 ihmistä ja auto tiistaina kello 15-20 välillä tai keskiviikkona, roudaamaan noin 5-6 Ikean kassillista tavaraa Kisikseltä Kamppiin. Kuka ottais tämän vastuulleen? Mieluiten tietysti j... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
22

Elise Tuutikit Nimenhuuto.com

Inka kirjoitti: Onko su 9.4. normaalit treenit? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
16

rv-lisä Nimenhuuto.com

Amanda kirjoitti: Unohdettiin Aman huominen konfirmaatioharjoitus. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Espoo
Ei asetettu
73

SCVantaa Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Rytminen voimistelu
Vantaa
Tytöt
18

Elise Järvenpää - Sarabit Nimenhuuto.com

Suvi kirjoitti: Привет, Супер, я зарегестрирована (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Järvenpää
Tytöt
5

OVOrv Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
10

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Rytminen voimistelujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on rytminen voimistelu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.