Sähäly­joukkueita

Sähäly on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on sähäly. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sähäly­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan sähäly­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin sähälyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 13 ja niissä on yhteensä yli 260 pelaajaa.

Sähäly: joukkueet kartalla
Kartta - sähäly

Jo 13 sähälyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

mese Nimenhuuto.com

Ollaan pelailtu hyvin sekalaisella sakilla ja löysin rantein sähäläystä kerran viikkoon. Mailoja löytyy meillä omasta takaa. Homma on täysin hupimeiningillä, edes maaleja ei ruukata laskea, mitä nyt korkeintaan tyyli/tuuripisteitä. Jos näyttää että jompikumpi puoli on ylivoimainen niin pelaajia kierrätetään ja koska ei ole maalivahdin varusteita niin 180km/h soivien lämyjen veto kohden mahdollista maalivahtia/lentävää mokkea ei ole reilua peliä ;) Osoite on Paulaharjun Koulu, Mielikintie 5, 90550 Oulu, Kenttä Yläkerran liikuntasali. Soita tai koodaa 040 849 3103 jos kaipaat lisätietoja tai rohkaisua 8)

Joukkue etsii pelaajia: Ollaan pelailtu hyvin sekalaisella sakilla ja löysin rantein sähäläystä kerra...

Matti kirjoitti: https://baboso.nimenhuuto.com/recruitment. Tässä on toinenkin sählyvuoro, jonne voi tulla pelaamaan. Ilmoittautukaa sen vetäjälle, jos kiinnostaa. Tämäkään vuoro ei pelaa liian vakavasti. :) Oulunsalossa sunnuntaisin klo 20, jos pelaajia min. 8 (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Sähäly
Oulu
Sekajoukkue
19

Kontion pallo Nimenhuuto.com

Alakylän ehdottomasti kovin sählyporukka tuohon aikaan tuossa paikassa. Tavoitteellinen urheilu on kaikki kaikessa. Siksi Kontion Pallo pyrkii määrätietoisesti kohti isompia kaukaloita, kirkkaampia valoja ja laajoja fanijoukkoja. Tavoitteenamme on olla yksi Suomen parhaista, tällä kokoonpanolla pelaavista joukkueista vuoteen 2025 mennessä. Jos elämäsi kaipaa uusia haasteita, liity Kontion palloon. Taantuvia taitoja tukien, Kontion Pallo.

Asko kirjoitti: Annella avain. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Sähäly, Jalkapallo, Futsal ja Saunominen
Kiiminki, Alakylä
Sekajoukkue
37

Fish Pasty Nimenhuuto.com

Sekalainen porukka sählääjiä!

Pasi kirjoitti: Toisen kerran peräkkäin ei saada vuoroa,ensin valitetaan jos pitää maksaa vuorosta ja nyt kun ilmainen niin ei ilmestytä!Ymmärrän jos ihmiset on kipeitä mutta sellaiset syyt kuin kaupassa käynti tai ei huvita eivät ole järkeviä.Mulle tai toiselle Pasille voi rohkeasti ilmoittaa jos ei huvita käyd... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Sähäly
Kuopio
Ei asetettu
24

Voitonvarmat Nimenhuuto.com

Sähäläystä sanan varsinaisessa merkityksessä ; )

Ilkka kirjoitti: Moi! Huomenna torstaina alkaisi taas Design-Talon salibandy vuoro Kempeleen hallissa klo 16-17. Ilmoittautukaa voitonvarmoihin, niin tiedämme ketä on tulossa. Ilmoittakaa minulle, jos tiedätte maalivahdin joka voisi tulla pelaamaan. terveisin Ilkka Niskanen (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Sähäly
Oulunsalo
Ei asetettu
30

FC Viileet Nimenhuuto.com

aleksi kirjoitti: Oliko meillä sähly perjantaina? (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Potkupallo ja Sähäly
Oulu
Ei asetettu
22

åhnaantali Nimenhuuto.com

Miikka kirjoitti: se on Jani P juhla ottelu;) (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Sähäly
Naantali
Ei asetettu
19

SuTi Nimenhuuto.com

kari kirjoitti: Mahdollisesti en ehdi.Yritän kyllä.Niki myös. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähäly
Rovaniemi
Ei asetettu
26

ogk Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Lauantain sähälyt 10.12. peruttu Arvon pallerot. Ikäväkseni olen huomannut OGK:n vuorolla kehittymistä pelin kaikilla osa-alueilla. Huilataan 10.12. vuoro ja toivotaan että tänä aikana tapahtuu taantuminen takaisin omalle heikolle tasolle. Terveisin Janne (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sähäly
Oulu
Sekajoukkue
37

Leechers Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Janne Lahtinen: FI63 1105 5000 0856 97 Kevään salimaksut olisi tässä: Huomio että vielä on aikaa sählyille 22.5 sunnuntaihin asti. koulu tarvitsee salin käyttöön 23.5 maanantaina kevään juhlajärjetelyille.. Niputin miehet pelien määrän mukaan eri hinta kategorioihin: yhden pelikerran hinta nenää ... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Sähäly, Sähly ja Säbä
Oulu
Ei asetettu
27

WFC Nimenhuuto.com

Hikisähälyt

Petri kirjoitti: Jos tulee tarpeeksi porukkaa...toine peli klo 18 (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sähäly
Oulu
Ei asetettu
22

Uittamon sähly Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: Toi Liljan Hannu soitteli mulle ja toivoi, että maanantaivuorosta pääsisi muutama sählääjä mukaan huomisen peleihin, jotta ne ylipäätään saadaan toteutettua. Voisiko kaikki, jotka olivat/ovat menossa pelaamaan ilmoittaa hänelle asap aikeensa. Puhelin on +358 44 5651013. Varmaan ihan hyvät pelit j... (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Sähäly
Åbo
Miehet
20

KiimU-suunnistus Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Ei lähetä, (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Sähäly ja Suunnistus
Kiiminki
Ei asetettu
28

Arla Nimenhuuto.com

Auvo kirjoitti: Onko huomiseen peliin jo maalivahti mulla olisi mahdollista tulla peliin maaliin. T. Auvo (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Sähäly
Oulu
Sekajoukkue
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Sähälyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on sähäly on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.