Sähäly­joukkueita

Sähäly on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on sähäly. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sähäly­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan sähäly­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin sähälyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 12 ja niissä on yhteensä yli 240 pelaajaa.

Sähäly: joukkueet kartalla
Kartta - sähäly

Jo 12 sähälyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

mese Nimenhuuto.com

Ollaan pelailtu hyvin sekalaisella sakilla ja löysin rantein sähäläystä kerran viikkoon. Mailoja löytyy meillä omasta takaa. Homma on täysin hupimeiningillä, edes maaleja ei ruukata laskea, mitä nyt korkeintaan tyyli/tuuripisteitä. Jos näyttää että jompikumpi puoli on ylivoimainen niin pelaajia kierrätetään ja koska ei ole maalivahdin varusteita niin 180km/h soivien lämyjen veto kohden mahdollista maalivahtia/lentävää mokkea ei ole reilua peliä ;) Osoite on Paulaharjun Koulu, Mielikintie 5, 90550 Oulu, Kenttä Yläkerran liikuntasali. Soita tai koodaa 040 849 3103 jos kaipaat lisätietoja tai rohkaisua 8)

Joukkue etsii pelaajia: Ollaan pelailtu hyvin sekalaisella sakilla ja löysin rantein sähäläystä kerra...

Jorma kirjoitti: Terve kaik. Tilanne on nyt seuraavanlainen. Kesä tuossa luiskahti enkä tullut hakeneeksi talvivuoroja, lisäksi ainakin tällä hetkellä on henk koht höyry suht vähissä sähälyn suhteen. Vuorohakemustahan voisi tietenkin vieläkin pistää menemään, randomivuoroja varmaan vielä saisi. Silleen voisi ajat... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Sähäly
Oulu
Sekajoukkue
18

Kontion pallo Nimenhuuto.com

Alakylän ehdottomasti kovin sählyporukka tuohon aikaan tuossa paikassa. Tavoitteellinen urheilu on kaikki kaikessa. Siksi Kontion Pallo pyrkii määrätietoisesti kohti isompia kaukaloita, kirkkaampia valoja ja laajoja fanijoukkoja. Tavoitteenamme on olla yksi Suomen parhaista, tällä kokoonpanolla pelaavista joukkueista vuoteen 2025 mennessä. Jos elämäsi kaipaa uusia haasteita, liity Kontion palloon. Taantuvia taitoja tukien, Kontion Pallo.

Asko kirjoitti: Naisilla ja miehillä on tässä oma nimenhuutoryhmä. Laittakaa itsenne in tai out, mikäli haluatte liittyä tuohon ryhmään. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Sähäly, Jalkapallo, Futsal ja Saunominen
Kiiminki
Sekajoukkue
39

Fish Pasty Nimenhuuto.com

Sekalainen porukka sählääjiä!

Teuvo kirjoitti: Koulu näytti olevan 5.9. varattu. Onko ensi viikolla vuoroa? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Sähäly
Kuopio
Ei asetettu
20

Voitonvarmat Nimenhuuto.com

Sähäläystä sanan varsinaisessa merkityksessä ; )

Ilkka kirjoitti: Moi, Sähly alkaa huomenna, tiistaisin, Kempeleen hallissa klo 16-17 Kaikki mukaan pelaamaan... (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Sähäly
Oulunsalo
Ei asetettu
46

FC Viileet Nimenhuuto.com

jarkko kirjoitti: ..oukei,laitampa tänne jossain vaiheessa tilinron, nii jokainen voi sitte laittaa sinne 250€,eikäkö 22,50€/naama.. (14 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Potkupallo ja Sähäly
Oulu
Ei asetettu
19

åhnaantali Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: 73% tod.näk.in (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Sähäly
Naantali
Ei asetettu
20

SuTi Nimenhuuto.com

Tapio kirjoitti: Pellaajia! (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Sähäly
Rovaniemi
Ei asetettu
22

ogk Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Tähänkö on tultu, että onnistumisten sarake näyttää tältä kaudelta vielä pyöreätä nollaa..? Eipä hätää, tilaisuuksia vielä tulee sillä sähälyt alkavat 7.10.2018 jkr. Kehitystä on tapahtunut ainoastaan siinä, että vuoro on siirtynyt sunnuntaille. Aika ja paikka muutoin sama. Ilmoita itsesi IN tai ... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Sähäly
Oulu
Sekajoukkue
31

Leechers Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Janne Lahtinen: FI63 1105 5000 0856 97 Kevään salimaksut olisi tässä: Huomio että vielä on aikaa sählyille 22.5 sunnuntaihin asti. koulu tarvitsee salin käyttöön 23.5 maanantaina kevään juhlajärjetelyille.. Niputin miehet pelien määrän mukaan eri hinta kategorioihin: yhden pelikerran hinta nenää ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Sähäly, Sähly ja Säbä
Oulu
Ei asetettu
26

WFC Nimenhuuto.com

Hikisähälyt

Pete kirjoitti: Moi. Miten tämän vuoron kanssa kävi, jatkuuko se nyt syksyllä!? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Sähäly
Oulu
Ei asetettu
21

Uittamon sähly Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: Mä en voi jäädä pelaamaan, mutta voin tulla avaamaan ovet jos saatte pelit. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sähäly
Åbo
Miehet
19

Rantek Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: https://oxdkesa.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=salibandy_0002&sarja=T&lohko=1 Tuolta tilastoja turnauksesta (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kaukalopallo ja Sähäly
Ei asetettu
Miehet
14