Sähäly­joukkueita

Sähäly on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on sähäly. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sähäly­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan sähäly­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin sähälyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 13 ja niissä on yhteensä yli 260 pelaajaa.

Sähäly: joukkueet kartalla
Kartta - sähäly

Jo 13 sähälyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

mese Nimenhuuto.com

Ollaan pelailtu hyvin sekalaisella sakilla ja löysin rantein sähäläystä kerran viikkoon. Mailoja löytyy meillä omasta takaa. Homma on täysin hupimeiningillä, edes maaleja ei ruukata laskea, mitä nyt korkeintaan tyyli/tuuripisteitä. Jos näyttää että jompikumpi puoli on ylivoimainen niin pelaajia kierrätetään ja koska ei ole maalivahdin varusteita niin 180km/h soivien lämyjen veto kohden mahdollista maalivahtia/lentävää mokkea ei ole reilua peliä ;) Osoite on Paulaharjun Koulu, Mielikintie 5, 90550 Oulu, Kenttä Yläkerran liikuntasali. Soita tai koodaa 040 849 3103 jos kaipaat lisätietoja tai rohkaisua 8)

Joukkue etsii pelaajia: Ollaan pelailtu hyvin sekalaisella sakilla ja löysin rantein sähäläystä kerra...

Jorma kirjoitti: Terve kaik. Tilanne on nyt seuraavanlainen. Kesä tuossa luiskahti enkä tullut hakeneeksi talvivuoroja, lisäksi ainakin tällä hetkellä on henk koht höyry suht vähissä sähälyn suhteen. Vuorohakemustahan voisi tietenkin vieläkin pistää menemään, randomivuoroja varmaan vielä saisi. Silleen voisi ajat... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sähäly
Oulu
Sekajoukkue
18

Kontion pallo Nimenhuuto.com

Alakylän ehdottomasti kovin sählyporukka tuohon aikaan tuossa paikassa. Tavoitteellinen urheilu on kaikki kaikessa. Siksi Kontion Pallo pyrkii määrätietoisesti kohti isompia kaukaloita, kirkkaampia valoja ja laajoja fanijoukkoja. Tavoitteenamme on olla yksi Suomen parhaista, tällä kokoonpanolla pelaavista joukkueista vuoteen 2025 mennessä. Jos elämäsi kaipaa uusia haasteita, liity Kontion palloon. Taantuvia taitoja tukien, Kontion Pallo.

Asko kirjoitti: Heisulivei, Mikäli koet tarvetta uudelle upealle pelipaidalle, niin nyt on aika. Paita 38,50 € ja oranssit pelisukat 7,5 €. Tilaukseen tarvitaan kolme (3) tietoa; KOKO, toivottu/ vapaa NUMERO sekä taiteilija/ peliNIMI selkään. Mustat pelishortsitkin voi samalla tilata jos ei kaapista löydy. Huom,... (20 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Sähäly, Jalkapallo, Futsal ja Saunominen
Kiiminki, Alakylä
Sekajoukkue
44

Fish Pasty Nimenhuuto.com

Sekalainen porukka sählääjiä!

Teuvo kirjoitti: Montako tarvitaan, että päästään aloittamaan? Eikö jo alkaisi olla aika alkaa kausi, jotta ei jää koko kausi väliin ! T: Teuvo (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Sähäly
Kuopio
Ei asetettu
27

Voitonvarmat Nimenhuuto.com

Sähäläystä sanan varsinaisessa merkityksessä ; )

Ilkka kirjoitti: Moro Hannes... Pystyisitkö olemaan toisessa maalissa Huomenna DT:n vuorolla? Toinen Hannes ei pääse.. T. Ilkka N (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Sähäly
Oulunsalo
Ei asetettu
38

SuTi Nimenhuuto.com

Tapio kirjoitti: Pellaajia! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sähäly
Rovaniemi
Ei asetettu
24

åhnaantali Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Kerätääs tällä kertaa se 15 e/per-se Attentaatin kaljariippuvuuden ylläpitoon. Osa summasta käytetään salivuoron maksuun. (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Sähäly
Naantali
Ei asetettu
20

ogk Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Heipä hei pikku pallerot Jos meni perjantai höpöksi niin siitä luonnollinen jatkumo on lauantain sähäly Kaakkurin koululla. Vanhoja ponnettomia kikkoja pääsee virittelemään jälleen klo 10 - 11 vuorolla. Ensimmäinen yritys on lauantaina 7.10. Käytetään reippaasti nimenhuutoa, merkitse itsesi IN ta... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Sähäly
Oulu
Sekajoukkue
37

FC Viileet Nimenhuuto.com

Polojärvi kirjoitti: Alulla vielä epävarmaa saako tyttärelle hoitajan (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Potkupallo ja Sähäly
Oulu
Ei asetettu
19

Leechers Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Janne Lahtinen: FI63 1105 5000 0856 97 Kevään salimaksut olisi tässä: Huomio että vielä on aikaa sählyille 22.5 sunnuntaihin asti. koulu tarvitsee salin käyttöön 23.5 maanantaina kevään juhlajärjetelyille.. Niputin miehet pelien määrän mukaan eri hinta kategorioihin: yhden pelikerran hinta nenää ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Sähäly, Sähly ja Säbä
Oulu
Ei asetettu
26

WFC Nimenhuuto.com

Hikisähälyt

Pete kirjoitti: Moi. Miten tämän vuoron kanssa kävi, jatkuuko se nyt syksyllä!? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sähäly
Oulu
Ei asetettu
21

Uittamon sähly Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: 6.11. maanantaina ja 10.11. perjantaina olis opecurling. Olisko Uittamon sählääjissä innokkaita kurlaajia? Maanantaina alkukarsinnoissa siellä menis noin puoli neljästä johonkin ysiin, ehkä ylikin ja perjantaina jatkopeleissä noin viidestä ysiin. Jotain se maksaa, muttei paljoa. Mä olen ilmoittan... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sähäly
Åbo
Miehet
23

KiimU-suunnistus Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Ei lähetä, (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Sähäly ja Suunnistus
Kiiminki
Ei asetettu
28

Arla Nimenhuuto.com

Auvo kirjoitti: Onko huomiseen peliin jo maalivahti mulla olisi mahdollista tulla peliin maaliin. T. Auvo (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Sähäly
Oulu
Sekajoukkue
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Sähälyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on sähäly on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.