Sähäly­joukkueita

Sähäly on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on sähäly. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sähäly­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan sähäly­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin sähälyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 12 ja niissä on yhteensä yli 240 pelaajaa.

Jo 12 sähälyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

mese Nimenhuuto.com

Ollaan pelailtu hyvin sekalaisella sakilla ja löysin rantein sähäläystä kerran viikkoon. Mailoja löytyy meillä omasta takaa. Homma on täysin hupimeiningillä, edes maaleja ei ruukata laskea, mitä nyt korkeintaan tyyli/tuuripisteitä. Jos näyttää että jompikumpi puoli on ylivoimainen niin pelaajia kierrätetään ja koska ei ole maalivahdin varusteita niin 180km/h soivien lämyjen veto kohden mahdollista maalivahtia/lentävää mokkea ei ole reilua peliä ;) Osoite on Paulaharjun Koulu, Mielikintie 5, 90550 Oulu, Kenttä Yläkerran liikuntasali. Soita tai koodaa 040 849 3103 jos kaipaat lisätietoja tai rohkaisua 8)

Joukkue etsii pelaajia: Ollaan pelailtu hyvin sekalaisella sakilla ja löysin rantein sähäläystä kerra...

Jorma kirjoitti: Terve kaik. Tilanne on nyt seuraavanlainen. Kesä tuossa luiskahti enkä tullut hakeneeksi talvivuoroja, lisäksi ainakin tällä hetkellä on henk koht höyry suht vähissä sähälyn suhteen. Vuorohakemustahan voisi tietenkin vieläkin pistää menemään, randomivuoroja varmaan vielä saisi. Silleen voisi ajat... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Sähäly
Oulu
Sekajoukkue
18

Kontion pallo Nimenhuuto.com

Alakylän ehdottomasti kovin sählyporukka tuohon aikaan tuossa paikassa. Tavoitteellinen urheilu on kaikki kaikessa. Siksi Kontion Pallo pyrkii määrätietoisesti kohti isompia kaukaloita, kirkkaampia valoja ja laajoja fanijoukkoja. Tavoitteenamme on olla yksi Suomen parhaista, tällä kokoonpanolla pelaavista joukkueista vuoteen 2025 mennessä. Jos elämäsi kaipaa uusia haasteita, liity Kontion palloon. Taantuvia taitoja tukien, Kontion Pallo. You´ll never sauno alone

Asko kirjoitti: Heisulivei, Mikäli koet tarvetta uudelle upealle pelipaidalle, niin nyt on aika. Sukkiakin kannattaa uusia muutaman vuoden välein. Paita 40 € ja oranssit pelisukat 7,5 €. Tilaukseen tarvitaan kolme (3) tietoa; KOKO, toivottu/ vapaa NUMERO sekä taiteilija/ peliNIMI selkään. Mustat pelishortsitkin ... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sähäly, Jalkapallo, Futsal ja Saunominen
Kiiminki
Miehet
36

Voitonvarmat Nimenhuuto.com

Sähäläystä sanan varsinaisessa merkityksessä ; )

Ilkka kirjoitti: MOi, Tänään kaikki sählyä pelaamaan. Kevään viimeiset pelit ja viimeinen mahdollisuus KIKY-tunteja kerätä. Kaksi maalivahtiakin tulossa. t. Ilkka N (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sähäly
Oulunsalo
Ei asetettu
45

Fish Pasty Nimenhuuto.com

Sekalainen porukka sählääjiä!

Teuvo kirjoitti: Koulu näytti olevan 5.9. varattu. Onko ensi viikolla vuoroa? (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Sähäly
Kuopio
Ei asetettu
20

åhnaantali Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Kokeilemaan kestääkö nilkka (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Sähäly
Naantali
Ei asetettu
18

FC Viileet Nimenhuuto.com

jarkko kirjoitti: Sauna maksettu... Formula maksut sitte paikan päällä, minimi velotus 7hlöä.. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Potkupallo ja Sähäly
Oulu
Ei asetettu
21

SuTi Nimenhuuto.com

Tapio kirjoitti: Pellaajia! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Sähäly
Rovaniemi
Ei asetettu
27

ogk Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Seuraava vuoro 17.3... 10.3. vuoro peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Sähäly
Oulu
Sekajoukkue
32

Leechers Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Janne Lahtinen: FI63 1105 5000 0856 97 Kevään salimaksut olisi tässä: Huomio että vielä on aikaa sählyille 22.5 sunnuntaihin asti. koulu tarvitsee salin käyttöön 23.5 maanantaina kevään juhlajärjetelyille.. Niputin miehet pelien määrän mukaan eri hinta kategorioihin: yhden pelikerran hinta nenää ... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Sähäly, Sähly ja Säbä
Oulu
Ei asetettu
26

WFC Nimenhuuto.com

Hikisähälyt

Pete kirjoitti: Moi. Miten tämän vuoron kanssa kävi, jatkuuko se nyt syksyllä!? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Sähäly
Oulu
Ei asetettu
19

Uittamon sähly Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: eli parkin kentällä? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sähäly
Åbo
Miehet
21

Rantek Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: https://oxdkesa.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=salibandy_0002&sarja=T&lohko=1 Tuolta tilastoja turnauksesta (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Kaukalopallo ja Sähäly
Ei asetettu
Miehet
14