Sählääminen­joukkueita

Sählääminen on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on sählääminen. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sählääminen­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan sählääminen­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin sählääminenjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 sählääminenjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Ooperi Swindlers Nimenhuuto.com

Sählyporukka

Esa kirjoitti: mnää ja seittemä muut (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Sählääminen
Ooperi
Ei asetettu
27

Hurrjat Nimenhuuto.com

Hurrjien pelaajien meininkiä ja lauantaisählyilyä

miika kirjoitti: Ehdotus maalivahdeille: Minulle sopisi sellainen järjestely, että jos kolme maalivahtia ilmoittautuu vuorolle. Pelattaisiin kimpassa tyyliin 10 min. pelissä ja 5 min. vaihdossa. Ainakin minulle ihan riittävästi peliaikaa. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sählääminen
Ei asetettu
Ei asetettu
34

atletikopäiväkumpu Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Tervehdys kaikille Atletikopäiväkummun pelaajille. Joudun surullisin mielin kertomaan, että pelaajamme Paula Antila menehtyi viimeviikolla. Tulen huomenna pelipaikalle, niin voisimme miettiä esim. surunvalitteluadressin lähettämistä Atletikopäiväkummun nimissä omaisille, tai jotain muuta. Paula t... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sählääminen
Vantaa
Ei asetettu
18