Sähläily­joukkueita

Sähläily on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on sähläily. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sähläily­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan sähläily­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin sähläilyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 1 ja niissä on yhteensä yli 20 pelaajaa.

Jo 1 sähläilyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Vyötiäiset Nimenhuuto.com

Ketkä pääsevät torstaina kentälle ? Peliaika nykyään taas "normaali" klo 18.00-19.00.

Jyrki kirjoitti: Hei kaikki Pääkaupunkiseudun koronanyrkki esitti tänään lisärajoituksia pandemian hillitsemiseksi. Yhtenä kohtana oli, että kaupunkien aikuisliikuntatilat suljetaan ja SAMOIN SUOSITELLAAN MYÖS YKSITYISTEN LIIKUNTAPAIKKAYRITTÄJIEN TEKEVÄN. Seurataan tilannetta miten Arena Center tähän suositukseen... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Sähläily
Pääkaupunkiseutu
Ei asetettu
14