Sailing­joukkueita

Sailing on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on sailing. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sailing­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan sailing­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin sailingjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Sailing: joukkueet kartalla
Kartta - sailing

Jo 5 sailingjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

nam Nimenhuuto.com

Relaxed sailing in the waters of Helsinki - evening sails, cup sailing in Tuesday friendlies, short weekend excursions to nearby islands Contact person/skipper is Heikki Järvinen, heikki.j.jarvinen@helsinki.fi, 050-5012202 The boat is an X-34 "nam" from 2008. Two persons sail it easily but an ideal crew in cup sailing is about 6. The home base is in Laajasalo, google "Tuurholmanpolku 3, Helsinki" for directions, or go to http://www.yliskylanvenekerho.fi/

Anna kirjoitti: oh, sounds nice, but i'm going for vacation to france. may be we will sail there a little bit =) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Sailing
Helsinki
Sekajoukkue
11

Team KuoPS Nimenhuuto.com

Team KuoPS on Kuopion Pursiseuran kevytvenepurjehtijoiden joukkue, johon kuuluu eri-ikäisiä Laser- ja optimistijollapurjehtijoita. Kesäisin järjestämme leirejä, ohjattuja harjoituksia ja viikkokilpailuja. Talvisin pidämme yleiskuntoa yllä monipuolisen liikunnan merkeissä.

Joukkue etsii pelaajia: Team KuoPS on Kuopion Pursiseura ry:n kevytvenepurjehtijoiden joukkue, johon ...

Jani kirjoitti: Purjehduskausi lähestyy ja ilmoittautuminen kesäkauden kevytveneharjoituksiin on alkanut. Harjoituksiin tulee ilmoittautua etukäteen (30.4. mennessä) alla olevan linkin kautta löytyvällä lomakkeella. https://www.kuopionpursiseura.fi/juniori-ja-kevytvenetoiminta/ilmoittautuminen/harjoitukset/ Harj... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Purjehdus, Veneily, Sailing ja Boating
Kuopio
Sekajoukkue
62

NJK Charter Sailing Nimenhuuto.com

Charter

Tuomo kirjoitti: Is the place Björkholmen? Two different places announced.. :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Sailing
Helsinki
Sekajoukkue
57

HSSMRC Nimenhuuto.com

Tämä joukkue on HSS match race centerin jäsenille ja tarkoitettu harjoituksiin, joissa joukkueet ja sekamiehistöt kirjautuvat. voidaan vaihdella vähän miehistöjä. Jos haluat treenata tiimisi omien harkkojen lisäksi muiden kanssa ekstraa ja oppia lisää, liity mukaan. Jäsenille on roolijako, voit laittaa vahvimman roolisi esille, samoin kipparit liittyvät kipparirooleissa ja hoitavat veneen varaukset, sekä vastuuasiat.

Joonas kirjoitti: onko tämä ryhmä enää aktiivinen? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Sailing
Helsinki
Sekajoukkue
171

Fun First Offshore Team Nimenhuuto.com

Puhjehdusta äärirajoilla

Kate kirjoitti: Heippa taas! Perunkin nyt aikaisemmat puheeni, sillä hieman yllättäen ja melkein pyytämättä sainkin kesätöitä stadista! Olen siis edellisen vuoden tapaan kaikessa mukana kunhan töistä pääsen livistämään :) Hangon regatta on tosin kysymysmerkki sillä työt alkaa vasta ensi viikolla ja silloin voin ... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Purjehdus, Segling ja Sailing
Helsinki
Ei asetettu
15