Salibanby­joukkueita

Salibanby on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on salibanby. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne salibanby­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan salibanby­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin salibanbyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Salibanby: joukkueet kartalla
Kartta - salibanby

Jo 2 salibanbyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Akun naissählääjät Nimenhuuto.com

Moikka, Kokeillaan uutta tapaa ilmoittautua sählyharkkoihin. Tiistaisin sinulle tulee viikkomeili. Kun saat meilin, kirjaudu Nimenhuudon sivuille ja merkkaa osallistutko vai et. Muista merkata myös, jos et pääse tulemaan. Anna

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joukkue on siirtynyt "Akun Sähly" nimenhuutoon. http://akunsahly.nimenhuuto.com/ (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibanby
Helsinki
Naiset
17

maanantain sähly Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Varamies 1 elisan tilalta (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibanby
Kempele
Naiset
46