Saunominen­joukkueita

Saunominen on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on saunominen. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne saunominen­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan saunominen­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin saunominenjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 9 ja niissä on yhteensä yli 180 pelaajaa.

Saunominen: joukkueet kartalla
Kartta - saunominen

Jo 9 saunominenjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 LÄPI VUODEN TAMMIKUUSTA JOULUKUUHUN. Syksystä 2015 lähtien olemme pelanneet myös PLAY-liigan Hupisarjaa Rusalla eli sarjapelit myös Arena Center Ruskeasuolla. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 23.11.2018) emme ota lainkaan uusia pelaajia. Meillä on aika suuri määrä pelaajia reservissä, joten tarvetta uusille ei tällä haavaa ole, ILMOITELKAA AJOISSA AIKEISTANNE! Kiitos. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE

Ilkka kirjoitti: Hey,, Mailamiehet! 😎 Viime keskiviikon pelivuorolla KE 16.05. NELJÄ (4) pelaajaa jäi pois ILMOITTAMATTA, kun oli muutenkin niukasti porukkaa. Tämä ei ole ihan oikein. Sain treidattua meille toisen veskarinkin sinne eli molemmat veskat oli maalilla. Kenttäpelaajia oli ilmoittautunut yhteensä 12, j... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy, Saunominen ja Pikkujoulut
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
46

Kontion pallo Nimenhuuto.com

Alakylän ehdottomasti kovin sählyporukka tuohon aikaan tuossa paikassa. Tavoitteellinen urheilu on kaikki kaikessa. Siksi Kontion Pallo pyrkii määrätietoisesti kohti isompia kaukaloita, kirkkaampia valoja ja laajoja fanijoukkoja. Tavoitteenamme on olla yksi Suomen parhaista, tällä kokoonpanolla pelaavista joukkueista vuoteen 2025 mennessä. Jos elämäsi kaipaa uusia haasteita, liity Kontion palloon. Taantuvia taitoja tukien, Kontion Pallo.

Jukka kirjoitti: Tänään on laivakankaalla säbää mukaan saa tulla kaikki kopalaiset ;-) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Sähäly, Jalkapallo, Futsal ja Saunominen
Kiiminki
Sekajoukkue
41

Mongolian vuorininjat Nimenhuuto.com

Keski-Suomen ehdottomasti ylivoimaisin amatöörijoukkue, joka dominoi lajia kuin lajia. Tämän todistaa esimerkiksi loistava menestys Jämsän lukion koripalloturnauksissa. Pelaamme aina rehdisti ja kovaa, muistamalla silti aina kunnioittaa vastustajaamme. Harjoittelumotivaatiomme on korkea, unohtamatta kuitenkaan tärkeitä virkistystapahtumia, joita järjestämne säännöllisin väliajoin. Otamme niihin aina välillä mukaan myös joukkueen ulkopuolisiahenkilöitä. Joukkueesamme täten vallitsee myös mahtava joukkuehenki emmekä jätä ketään ulkopuolelle (Nooa). Saa tulla haastamaan!

Kössi kirjoitti: Saattaa olla pojan peli, joten vähän epävarma pääsenkö.. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Rugby, Salibandy, Koripallo, Lacrosse, Kirkkovenesoutu, Saunominen, Beerpong ja Flipcup
Haavisto
Miehet
8

eki2 Nimenhuuto.com

Etelä-Kuopion Ilveksen miesten salibandyjoukkue. Harjoitukset, turnaukset ja muut aktiviteetit.

Atte kirjoitti: Työpaikan virkistäytymisilta koitan ehtiä (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy ja Saunominen
Kuopio
Ei asetettu
39

VehU FS Nimenhuuto.com

VehU FS (Vehmaisten Urheilijat) pelaa futsalia Suomen Palloliiton Tampereen piirin Futsal Kakkosessa ja VehU FS /2 Suomen Palloliiton Tampereen piirin Futsal Nelosessa. Joukkueen kotisivut löytyvät osoitteesta http://www.vehufutsal.com.

Otso kirjoitti: Jos en pelaa lauantaina Raumalla, niin voisin hypätä kehiin, mikäli mahtuu! (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Futsal ja Saunominen
Vehmainen, Tampere
Miehet
41

Kullervo Nimenhuuto.com

Väinö kirjoitti: vajaatehoisena... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Futis, Futsal ja Saunominen
Helsinki
Miehet
95

Jihaa Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: Arvoisat jalkapallistit... Mitä meidän pitäisi nyt tehdä tuon jalkapallovuoron kanssa? Olen saanut kuulla luotettavalta taholta, että on tullut pientä sanomista / paheksuttu siitä, että keskiviikkoisin ollaan oltu "muiden" vuorolla potkimassa. Porukkaakin on kuulemma liikaa ja "kohta aletaan potk... (19 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Saunominen
Kotka
Ei asetettu
37

vnsauna Nimenhuuto.com

Valtioneuvoston saunaseura

Joukkue etsii pelaajia: VN-saunaseura

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Saunominen
Helsinki
Sekajoukkue
1

Saunaseura Nimenhuuto.com

Saunaseura on miesten saunomiseen erikoistunut järjestö.

Mikko kirjoitti: Tere ukot. Pitäisikö ottaa urheilullinen sauna tähän keväälle? Esim sulkkisturnaus ja saunaan. Mulla olisi Hämeenlinnaan sulkapalloliput ja jos menisi vaikka ihan uimalaan saunaan. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Saunominen
Riihimäki
Miehet
5