Saunominen­joukkueita

Saunominen on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on saunominen. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne saunominen­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan saunominen­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin saunominenjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 9 ja niissä on yhteensä yli 180 pelaajaa.

Saunominen: joukkueet kartalla
Kartta - saunominen

Jo 9 saunominenjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 LÄPI VUODEN TAMMIKUUSTA JOULUKUUHUN. Syksystä 2015 lähtien olemme pelanneet myös PLAY-liigan Hupisarjaa Rusalla eli sarjapelit myös Arena Center Ruskeasuolla. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 23.11.2018) emme ota lainkaan uusia pelaajia. Meillä on aika suuri määrä pelaajia reservissä, joten tarvetta uusille ei tällä haavaa ole, ILMOITELKAA AJOISSA AIKEISTANNE! Kiitos. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE

Markku kirjoitti: Viime kerralla lupaamani maalivahti Risto ei pääsekään maaliin tällä kertaa. Joutui työmatkalle Jyväskylään. (21 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy, Saunominen ja Pikkujoulut
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
52

Kontion pallo Nimenhuuto.com

Alakylän ehdottomasti kovin sählyporukka tuohon aikaan tuossa paikassa. Tavoitteellinen urheilu on kaikki kaikessa. Siksi Kontion Pallo pyrkii määrätietoisesti kohti isompia kaukaloita, kirkkaampia valoja ja laajoja fanijoukkoja. Tavoitteenamme on olla yksi Suomen parhaista, tällä kokoonpanolla pelaavista joukkueista vuoteen 2025 mennessä. Jos elämäsi kaipaa uusia haasteita, liity Kontion palloon. Taantuvia taitoja tukien, Kontion Pallo. You´ll never sauno alone

Asko kirjoitti: Naisilla ja miehillä on tässä oma nimenhuutoryhmä. Laittakaa itsenne in tai out, mikäli haluatte liittyä tuohon ryhmään. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Sähäly, Jalkapallo, Futsal ja Saunominen
Kiiminki
Miehet
39

Mongolian vuorininjat Nimenhuuto.com

Keski-Suomen ehdottomasti ylivoimaisin amatöörijoukkue, joka dominoi lajia kuin lajia. Tämän todistaa esimerkiksi loistava menestys Jämsän lukion koripalloturnauksissa. Pelaamme aina rehdisti ja kovaa, muistamalla silti aina kunnioittaa vastustajaamme. Harjoittelumotivaatiomme on korkea, unohtamatta kuitenkaan tärkeitä virkistystapahtumia, joita järjestämne säännöllisin väliajoin. Otamme niihin aina välillä mukaan myös joukkueen ulkopuolisiahenkilöitä. Joukkueesamme täten vallitsee myös mahtava joukkuehenki emmekä jätä ketään ulkopuolelle (Nooa). Saa tulla haastamaan!

Miro kirjoitti: Töitten jälkeen mahdoliisesti mukana (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Rugby, Koripallo, Lacrosse, Kirkkovenesoutu, Saunominen ja Flipcup
Haavisto
Miehet
10

eki2 Nimenhuuto.com

Etelä-Kuopion Ilveksen miesten salibandyjoukkue. Harjoitukset, turnaukset ja muut aktiviteetit.

Atte kirjoitti: Aki tulee pelaa (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Salibandy ja Saunominen
Kuopio
Ei asetettu
41

VehU FS Nimenhuuto.com

VehU FS (Vehmaisten Urheilijat) pelaa futsalia Suomen Palloliiton Tampereen piirin Futsal Kakkosessa ja VehU FS /2 Suomen Palloliiton Tampereen piirin Futsal Nelosessa. Joukkueen kotisivut löytyvät osoitteesta http://www.vehufutsal.com.

Otso kirjoitti: Jos en pelaa lauantaina Raumalla, niin voisin hypätä kehiin, mikäli mahtuu! (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Futsal, Saunominen ja Viihteen moniottelu
Vehmainen, Tampere
Miehet
34

Kullervo Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: Huom! Tiistain peliin tarvitaan vähintään 8+1 pelaajaa joten vielä ainakin neljä paikalle jo ilmoittautuneiden lisäksi! (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty 2 minuuttia sitten

Futis, Futsal ja Saunominen
Helsinki
Miehet
96

Jihaa Nimenhuuto.com

Jyri kirjoitti: Onko tänään pellejä? Eikö linjana ollut että väh.10 pitää olla, että mennään... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Saunominen
Kotka
Ei asetettu
38

vnsauna Nimenhuuto.com

Valtioneuvoston saunaseura

Joukkue etsii pelaajia: VN-saunaseura

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Saunominen
Helsinki
Sekajoukkue
2

Saunaseura Nimenhuuto.com

Saunaseura on miesten saunomiseen erikoistunut järjestö.

Mikko kirjoitti: Tere ukot. Pitäisikö ottaa urheilullinen sauna tähän keväälle? Esim sulkkisturnaus ja saunaan. Mulla olisi Hämeenlinnaan sulkapalloliput ja jos menisi vaikka ihan uimalaan saunaan. (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Saunominen
Riihimäki
Miehet
5