Seniorikiekkoa­joukkueita

Seniorikiekkoa on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on seniorikiekkoa. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne seniorikiekkoa­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan seniorikiekkoa­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin seniorikiekkoajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 1 ja niissä on yhteensä yli 20 pelaajaa.

Jo 1 seniorikiekkoajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

K 40 Nimenhuuto.com

Pelaamme reilua niin sanottua Seniori kiekkoa, Jossa toisen kunnioittaminen on korostettua, iän, vammojen tai erillaisten taitojen puutteen vuoksi. Annamme jokaiselle onnistumisen tunteita. Saamme näin vanheta hitaasti ja arvokkaasti. Kuitenkin tekemällä parhaamme. Säännöt ovat muuten harraste herrasmies säännöt. Joka pelissä ovat maalivahdit ja tuomari. Varusteet pakolliset. Vakuutukset vapaaehtoiset. ( KLIKKAA KUVAA )

Ilkka kirjoitti: No niin kausi on pulkassa. Loput pelit on siis peruttu. Elämme erikoisia aikoja, mutta palaamme syksyllä harrastuksen pariin jos luoja suo. Pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta ja niinhän te teettekin sen olen saanut itsekin kokea. Hyvää kevättä. Terv. Illi (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Seniorikiekkoa
Haapajärvi Tiivi Areena
Miehet
58