Showtanssi­joukkueita

Showtanssi on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on showtanssi. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne showtanssi­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan showtanssi­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin showtanssijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 showtanssijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Leidit Show EK2 Nimenhuuto.com

Hullunhauska oikeiden aikuisten tanssiporukka :)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Showtanssi
Tampere
Naiset
9

Solare Nimenhuuto.com

Tanssiryhmä Solare on lappeenrantalainen esiintyvä showtanssiryhmä, jonka esityksistä ei energiaa puutu! Keikkailun muodossa tutuiksi ovat tulleet yleisötapahtumat, ravintolat, pikkujoulut sekä erilaiset yksityistilaisuudet. Solare kuuluu myös voimistelu- ja urheiluseura Lauritsalan Visaan, minkä ansiosta ryhmällä on pitkät perinteet ja paljon esiintymiskokemusta.

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Showtanssi
Lappeenranta
Ei asetettu
17