Showtanssi­joukkueita

Showtanssi on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on showtanssi. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne showtanssi­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan showtanssi­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin showtanssijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Showtanssi: joukkueet kartalla
Kartta - showtanssi

Jo 3 showtanssijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Bellat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Showtanssi
Turku
Tytöt
19

Dancing Fools Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Showtanssi
Helsinki
Naiset
7

Solare Nimenhuuto.com

Tanssiryhmä Solare on lappeenrantalainen esiintyvä showtanssiryhmä, jonka esityksistä ei energiaa puutu! Keikkailun muodossa tutuiksi ovat tulleet yleisötapahtumat, ravintolat, pikkujoulut sekä erilaiset yksityistilaisuudet. Solare kuuluu myös voimistelu- ja urheiluseura Lauritsalan Visaan, minkä ansiosta ryhmällä on pitkät perinteet ja paljon esiintymiskokemusta.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka naiset! Laitan vielä tännekin että tämän viikon torstaina 20.6.2013 EI ole harjoituksia! Hyvää juhannusta kaikille! (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Showtanssi
Lappeenranta
Ei asetettu
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja