Skidning­joukkueita

Skidning on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on skidning. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne skidning­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan skidning­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin skidningjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 skidningjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Vörå IF Skiteam Nimenhuuto.com

Vörå IF Skiteam jobbar för att så många som möjligt skall hitta glädjen i skidåkningen. Vi tränar mångsidigt och låter juniorerna påverka träningsupplägget. Välkommen med i vårt team inga förkunskaper krävs alla rymms med oberoende talang.

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Skidning
Vörå
Sekajoukkue
87

IF5 Skidning Nimenhuuto.com

IF Femman skidning

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Skidning
Korsholm
Sekajoukkue
68

IF5 Föreningen Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Orientering, Skidning ja Friidrott
Korsholm
Sekajoukkue
55

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Skidningjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on skidning on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.