Sotilasurheilu­joukkueita

Sotilasurheilu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on sotilasurheilu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sotilasurheilu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan sotilasurheilu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin sotilasurheilujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 sotilasurheilujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

MAAKK CO-OP Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Sotilasurheilu
Uusimaa
Sekajoukkue
55

IUUDMAAKK Nimenhuuto.com

Täällä ilmoittaudutaan tuleviin treeneihin, sekä voi myös samalla ilmoittaa, mikäli on tarve lainakalustolle treenejä varten.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Sotilasurheilu
Uusimaa
Sekajoukkue
28

KUUDMAAKK Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Sotilasurheilu
Uusimaa
Miehet
95

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Sotilasurheilujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on sotilasurheilu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.