Spinning­joukkueita

Spinning on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on spinning. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne spinning­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan spinning­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin spinningjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Jo 4 spinningjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

KeU Soutu Nimenhuuto.com

Täältä ilmoittaudutaan KeUn soutuspinnitunneille Tuusula Crossfit salille (Isonkivenkuja 2)

Tapio kirjoitti: mä tulen mukaan jos vaan pääsen ajoissa Aurinkolahdesta, voi mennä tiukille (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sisäsoutu ja Soutuspinning
Kerava
Ei asetettu
100

Nakkilan Liikuntaseura Nimenhuuto.com

Nakkilan Liikuntaseuran mukavan rento jumppatunti!!

Jaana kirjoitti: Viikonlopun tunnit on nyt kaikki peruttu vähäisen osallistujamäärän takia. Kesäspinnit alkaa maanantaisin klo 18 ja torstaisin klo 19. Toivottavasti niihin saamme jo väkeä polkemaan:) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Spinning
Nakkila
Sekajoukkue
286

Spinning Flamingo Nimenhuuto.com

Ilmoita Vilmalle wu jos haluut polkemaan, lisätietoja sitä kautta. Mahtavan spinnuporukan ilmottautumismetodi. KUN tulet ensi kertaa, tulethan n. 20min ennen tunnin alkua että ehditään käydä pyörän säädöt läpi, ilmoita Vilmalle wu.

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pyöräily ja Spinning
Eurajoki
Sekajoukkue
42

Spinnaajat Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: Hei! HUS Spinning alkaa taas tiistaina 19.10.2021 klo 16 minun ohjaamana. Kesto noin 50 min. Tapahtumat on luotu Niimenhuutoon ja niihin voi käydä ilmoittautumassa joulukuun puoliväliin saakka. Tällä hetkellä on käytössä Nimenhuudon maksuton versio, jossa ei pysty rajoittamaan osallistujien määrä... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Spinning
Ei asetettu
Naiset
55