Spinning­joukkueita

Spinning on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on spinning. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne spinning­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan spinning­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin spinningjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Jo 4 spinningjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

KeU Soutu Nimenhuuto.com

Täältä ilmoittaudutaan KeUn soutuspinnitunneille Tuusula Crossfit salille (Isonkivenkuja 2)

Petri kirjoitti: Tänään treenien alkuun heitetään yksi Coastal -radan poiju kirkon eteen. Lämmitellään Järvenpäähän ja vedetään kisavauhtia eteläpäähän. Toivotaan että muutama soutaja ehtisi treenin jälkeen laskemaan kolme poijua Halosenniemen välille. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Sisäsoutu ja Soutuspinning
Kerava
Ei asetettu
88

Nakkilan Liikuntaseura Nimenhuuto.com

Nakkilan Liikuntaseuran mukavan rento jumppatunti!!

Jaana kirjoitti: Maanantaina 21.6 on Liikuntakeskus kunnan omassa käytössä ja sen vuoksi meillä ei ole spinningtuntia. (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Spinning
Nakkila
Sekajoukkue
248

Spinning Flamingo Nimenhuuto.com

Ilmoita Vilmalle wu jos haluut polkemaan, lisätietoja sitä kautta. Mahtavan spinnuporukan ilmottautumismetodi. KUN tulet ensi kertaa, tulethan n. 20min ennen tunnin alkua että ehditään käydä pyörän säädöt läpi, ilmoita Vilmalle wu.

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Pyöräily ja Spinning
Eurajoki
Sekajoukkue
42

Spinnaajat Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: Hei! Emme pääse valitettavasti aloittamaan spinning tunteja, koska pandemiatyöryhmä estää HUSilaisten pääsyn edelleen Meilahden liikuntatiloihin emmekä saa poikkeuslupaa. t. Kirsi (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Spinning
Ei asetettu
Naiset
53