Taekwondo­joukkueita

Taekwondo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on taekwondo. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne taekwondo­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan taekwondo­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin taekwondojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 11 ja niissä on yhteensä yli 220 pelaajaa.

Jo 11 taekwondojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Kanta-Espoon TKD Nimenhuuto.com

!! salit kiinni 18.3.-13.4.2020 !! Kanta-Espoon Taekwondo ry. on taekwondo seura vuodesta 1996 taekwondo kursseille. Tiedustele paikkoja 044 799 3006 / Riku 050 336 0677 / Markus Kurssit: Lasten kurssi alkaen: 3A-Sport, ti 3.9.2019 klo 18:30 (sali 1) Nuorten ja aikuisten kurssit alkaen: Kannu, ma 1.9.2019 klo 18:00 (judosali 2) Kannu, ke 3.9.2019 klo 17:45 (judosali 3) Kannu, la 6.9.2019 klo 13:30 (judosali 1) Matalan kynnyksen kurssi, jonne voi tulla mukaan milloin vain alkaen 11.9.2019 Mikkelän koululla, torstaisin klo 20:00 (liikuntasali) ----------------------------------------------- Tiedustelut ja mukaan liittyminen: info@kanta-espoontaekwondo.com tel: 0447993006 -----------------------------------------------

Riku kirjoitti: Hei, Salit ovat siis edelleen kiinni. Kaupungin mukaan ainakin 13.4.2020 saakka. Treeneihin ei siis voi tulla millekään salille ja pikemminkin on pysyttävä visusti kotona. Suunnitelemme kokoajan keinoja miten sopeutua tilanteeseen ja ensimmäiseksi päätimme tehdä ohjelmaa kotona tehtäväksi. Olen k... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Taekwondo
Espoo
Ei asetettu
125

Hipko Show Team Nimenhuuto.com

Hipkon ainoa ja aidosti mahtava Taekwondo Show Team! Instagram: @Hipkoshowteam Tiedustelut: santeri@hipko.fi

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Taekwondo
Helsinki
Sekajoukkue
22

Mukwan Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Taekwondoa kaikille harrastuksesta huippu-urheiluun Jyväskylän seudulla! www....

Maiju kirjoitti: Lauantain treenit joudutaan valitettavasti perumaan, koska ohjaajat ovat lomahommissa. Rentouttavaa lomaa! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Taekwondo
Jyväskylä
Ei asetettu
84

saaristontaekwondo Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Tiedoksi kaikille harrastajille ja harrastajien vanhemmille. Suomen hallitus on tänään torstaina 12. maaliskuuta antanut koronavirustilanteesta seuraavat suositukset harrastustoimintaan: "Tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoim... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Taekwondo
Ei asetettu
Sekajoukkue
82

Porin Taekwondo Nimenhuuto.com

Päivitetty 7 päivää sitten

Taekwondo
Pori
Sekajoukkue
40

Forssan taekwondo­ seura ry Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Mika kirjoitti: Katsotaan jos selkä kunnossa, niin tulen. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Taekwondo
Forssa
Sekajoukkue
83

Lappeenrannan Taekwondo Seura Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Otteluteema (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Taekwondo
Lappeenranta
Sekajoukkue
18

Espoon ITF taekwondo Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Taekwondo ja Itf
Espoo
Sekajoukkue
37

Muumit Nimenhuuto.com

Muumilaakson muumit humppailevat joka keskiviikko muumilaaksossa tule sinäkin mukaan!

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu, Melonta, Pelastuskoiratoiminta, Taekwondo ja Tanssi
No Muumilaakso Herranjumala
Sekajoukkue
3

Tikkurilan Taekwondo Hwang Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Tänään harjoitukset peruttu äkillisen sairastumiseni takia! Olen pahoillani, mukavaa viikonloppua! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Taekwondo
Tikkurila
Sekajoukkue
26

EUROWON Nimenhuuto.com

Heejeong kirjoitti: Tulen vähän myöhässä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Taekwondo
Jyväskylä
Sekajoukkue
78