Taido­joukkueita

Taido on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on taido. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne taido­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan taido­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin taidojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Jo 4 taidojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Kumakai Nimenhuuto.com

Nummelan Kumakain vuorojen käyntiseurannan hallinta. Liittymällä voit ilmoittautua kullekin vuorolle. Vapaavuorot (tarkoitettu värivöisille harjoittelijoille omatoimiseen taidotreenaukseen) ovat aina käytössä jos kerralle on ilmoittautunut avaimellinen vastuuhenkilö (punainen väri). Jos yhtään vastuuhenkilöä ei ole ilmoittautunut niin vuoroa ei pidetä.

Päivitetty 6 päivää sitten

Taido
Nummela
Sekajoukkue
66

WSK Nimenhuuto.com

WarusSeppäin Kilta ry. Historiallisten eurooppalaisten aseiden, varusteiden ja asetaitojen rekonstruoinnin seura

Joukkue etsii pelaajia

Rami kirjoitti: Tulen hieman myöhässä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Historialliset asetaidot
Turku
Sekajoukkue
41

Yliopiston Taido Nimenhuuto.com

Turvallisuuden takaamiseksi treeneissä noudatetaan poikkeusjärjestelyitä kesällä 2020, ennakkoilmoittautuminen on pakollista To ensure safe training, special arrangements will take place during summer 2020 training. Enrollement beforehand to all training is mandatory.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Taido
Helsinki
Sekajoukkue
55

Pojkain Vaelluskerho Nimenhuuto.com

Vaellus, Patikointi, Ulkoilu, Erätaidot ja Suunnistus
Tellus
Miehet
8