Tanssillinen voimistelu­joukkueita

Tanssillinen voimistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on tanssillinen voimistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne tanssillinen voimistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan tanssillinen voimistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin tanssillinen voimistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Tanssillinen voimistelu: joukkueet kartalla
Kartta - tanssillinen voimistelu

Jo 6 tanssillinen voimistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Vanamot Nimenhuuto.com

Vanamot on 5.-6. luokkalaisten tyttöjen tanssillisen voimistelun valmennusryhmä. Harjoitukset keskiviikkoisin klo 16.30-18 judosalilla ja perjantaisin klo 14.30-16 lukiolla. Lisäksi valmennusryhmien yhteiset jalkatekniikkaharjoitukset sunnuntaisin klo 16-17 lukiolla.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Huonoja uutisia... Eli siis olin tekemässä lumoon ilmoittautumista ja ihmettelin miksi koko joukkue ei siellä näy. Kyselin mammalta apua ja selvisi että lisenssiasioissa oli käynyt sekaannus. Aluksi saadun tiedon mukaan tytöillä olevalla staralisenssillä pystyy osallistumaan kyseiseen kilpailuun,... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Tanssillinen voimistelu
Mäntyharju
Tytöt
8

Kielot Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Tanssillinen voimistelu ja Voimistelu
Mäntyharju
Tytöt
10

selia Nimenhuuto.com

Jasmin kirjoitti: Heips! Syyslomaviikon harkoista: 14.10. loma 15.10 loma 18.10. loma 21.10. Treenit normaalisti :) (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Tanssillinen voimistelu
Ei asetettu
Tytöt
7

Tanssillinen voimistelu Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Tanssillinen voimistelu
Turku
Tytöt
5

Carisma Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Tanssillinen voimistelu
Ei asetettu
Naiset
10

Pyrstötähdet Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: HIPHEI kaikille :) Niin se kesätauko vaan vierähti ja kohta alkaa taas Pyrstötähtien treenaaminen kohti uusia seikkailuita :) Harkat vko 33 Ke 13.8. Kurittula 18.45-20.00 vko 34 Ti 19.8. Tammenajo 18.30-20.00 Ke 20.8. Kurittula 18.45-20.00 vko 35 Ti 26.8. Tammenajo 18.30-20.00 Ke 27.8. Kurittula ... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Tanssillinen voimistelu ja Vapaatanssi
Masku
Tytöt
16