Tanssillinen voimistelu­joukkueita

Tanssillinen voimistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on tanssillinen voimistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne tanssillinen voimistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan tanssillinen voimistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin tanssillinen voimistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Tanssillinen voimistelu: joukkueet kartalla
Kartta - tanssillinen voimistelu

Jo 4 tanssillinen voimistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Vanamot Nimenhuuto.com

Vanamot on 5.-6. luokkalaisten tyttöjen tanssillisen voimistelun valmennusryhmä. Harjoitukset keskiviikkoisin klo 16.30-18 judosalilla ja perjantaisin klo 14.30-16 lukiolla. Lisäksi valmennusryhmien yhteiset jalkatekniikkaharjoitukset sunnuntaisin klo 16-17 lukiolla.

Noora kirjoitti: Vielä tännekin aikataulu ja muu info huomisen kisapäivästä, vaikka tytöillä itsellään onkin nämä tiedossa jo :) - lähtö klo 6.30 Minimanin pihalta - Vanamoiden suoritus on iltapäivällä vasta n. 17.30 aikaan, ja kotiin lähdetään klo 19 maissa. - bussimatkan hinta 18€ + ruokailun hinta 9€ maksetaan... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Tanssillinen voimistelu
Mäntyharju
Tytöt
8

LouhenNaiset Nimenhuuto.com

Tapiolan voimistelijoiden aikuisten naisten TanVon ja Lumon esiintyvät ryhmät. TanVo on maanantaisin harjoitteleva ryhmä. Lumo eli gym for life on torstaisin harjoitteleva ryhmä. Älä ilmoittaudu in tai out harkkoihin missä ryhmässä et ole! (esim. Maija Lumo-ryhmäläinen ei laita out-merkintää TanVon harkkoihin)

Päivitetty 14 päivää sitten

Tanssillinen voimistelu
Espoo
Naiset
20

selia Nimenhuuto.com

Jasmin kirjoitti: Joenvoli 100-v. juhlanäytös 1.5. Tässä olisi alustavaa tietoa juhlanäytöksestä. Voimistelijat tulevat paikalle klo 13.00, tapaamispaikka on Areenalla pääsisäänkäynnin aulassa. Viemme tavarat pukuhuoneisiin. Kylmätuotteita on mahdollista säilyttää jääkaapissa, jos niitä on mukana. Kenraalisuoritus... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Tanssillinen voimistelu
Ei asetettu
Tytöt
8

Tanssillinen voimistelu Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Tanssillinen voimistelu
Turku
Tytöt
5