Tanssillinen voimistelu­joukkueita

Tanssillinen voimistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on tanssillinen voimistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne tanssillinen voimistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan tanssillinen voimistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin tanssillinen voimistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 tanssillinen voimistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Vanamot Nimenhuuto.com

Vanamot on 5.-6. luokkalaisten tyttöjen tanssillisen voimistelun valmennusryhmä. Harjoitukset keskiviikkoisin klo 16.30-18 judosalilla ja perjantaisin klo 14.30-16 lukiolla. Lisäksi valmennusryhmien yhteiset jalkatekniikkaharjoitukset sunnuntaisin klo 16-17 lukiolla.

Noora kirjoitti: Heippa! Lauantaina taas kisataan! Tässä infoa tulevasta reissusta. - Lähtö n. klo 8.00 Lukion pihasta (tarkennetaan aika vielä lähempänä) - Vanamoiden harjoitusaika Jyväskylässä on klo 12.00. Kilpailu alkaa klo 13.30 ja Vanamot ovat suoritusvuorossa nro 37. Kotimatkalle päästään lähtemään kilpail... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Tanssillinen voimistelu
Mäntyharju
Tytöt
8

LouhenNaiset Nimenhuuto.com

Tapiolan voimistelijoiden aikuisten naisten TanVon ja Lumon esiintyvät ryhmät. TanVo on maanantaisin harjoitteleva ryhmä. Lumo eli gym for life on torstaisin harjoitteleva ryhmä. Älä ilmoittaudu in tai out harkkoihin missä ryhmässä et ole! (esim. Maija Lumo-ryhmäläinen ei laita out-merkintää TanVon harkkoihin)

Anna-Maija kirjoitti: Työeste, tulen myöhemmin! n.13.15 (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Tanssillinen voimistelu
Espoo
Naiset
22

selia Nimenhuuto.com

Jasmin kirjoitti: Joenvoli 100-v. juhlanäytös 1.5. Tässä olisi alustavaa tietoa juhlanäytöksestä. Voimistelijat tulevat paikalle klo 13.00, tapaamispaikka on Areenalla pääsisäänkäynnin aulassa. Viemme tavarat pukuhuoneisiin. Kylmätuotteita on mahdollista säilyttää jääkaapissa, jos niitä on mukana. Kenraalisuoritus... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Tanssillinen voimistelu
Ei asetettu
Tytöt
8