Tanssillinen voimistelu­joukkueita

Tanssillinen voimistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on tanssillinen voimistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne tanssillinen voimistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan tanssillinen voimistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin tanssillinen voimistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Tanssillinen voimistelu: joukkueet kartalla
Kartta - tanssillinen voimistelu

Jo 4 tanssillinen voimistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Kielot Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Tanssillinen voimistelu ja Voimistelu
Mäntyharju
Tytöt
10

Tanssillinen voimistelu Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Tanssillinen voimistelu
Turku
Tytöt
5

Carisma Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Tanssillinen voimistelu
Ei asetettu
Naiset
10

Pyrstötähdet Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: HIPHEI kaikille :) Niin se kesätauko vaan vierähti ja kohta alkaa taas Pyrstötähtien treenaaminen kohti uusia seikkailuita :) Harkat vko 33 Ke 13.8. Kurittula 18.45-20.00 vko 34 Ti 19.8. Tammenajo 18.30-20.00 Ke 20.8. Kurittula 18.45-20.00 vko 35 Ti 26.8. Tammenajo 18.30-20.00 Ke 27.8. Kurittula ... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Tanssillinen voimistelu ja Vapaatanssi
Masku
Tytöt
16