Tanssillinen voimistelu­joukkueita

Tanssillinen voimistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on tanssillinen voimistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne tanssillinen voimistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan tanssillinen voimistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin tanssillinen voimistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Tanssillinen voimistelu: joukkueet kartalla
Kartta - tanssillinen voimistelu

Jo 6 tanssillinen voimistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Vanamot Nimenhuuto.com

Vanamot on 5.-6. luokkalaisten tyttöjen tanssillisen voimistelun valmennusryhmä. Harjoitukset keskiviikkoisin klo 16.30-18 judosalilla ja perjantaisin klo 14.30-16 lukiolla. Lisäksi valmennusryhmien yhteiset jalkatekniikkaharjoitukset sunnuntaisin klo 16-17 lukiolla.

Noora kirjoitti: Vielä tännekin aikataulu ja muu info huomisen kisapäivästä, vaikka tytöillä itsellään onkin nämä tiedossa jo :) - lähtö klo 6.30 Minimanin pihalta - Vanamoiden suoritus on iltapäivällä vasta n. 17.30 aikaan, ja kotiin lähdetään klo 19 maissa. - bussimatkan hinta 18€ + ruokailun hinta 9€ maksetaan... (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Tanssillinen voimistelu
Mäntyharju
Tytöt
8

Kielot Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Tanssillinen voimistelu ja Voimistelu
Mäntyharju
Tytöt
10

selia Nimenhuuto.com

Jasmin kirjoitti: 15.-16.12. Vaajakosken kilpailut Yöpyminen Sokos Hotel Alexandra (Hannikaisenkatu 35, 40100 Jyväskylä) Lähtö Areenan pihasta 15.12. klo 10.00, olethan ajoissa paikalla! Lauantaina kilpailuihin osallistuvat Adaya ja Onelia. Selia ja Feeria ovat kannustamassa Stara-tapahtumassa kisaajia. Saapuminen... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Tanssillinen voimistelu
Ei asetettu
Tytöt
7

Tanssillinen voimistelu Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Tanssillinen voimistelu
Turku
Tytöt
5

Carisma Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Tanssillinen voimistelu
Ei asetettu
Naiset
10

Pyrstötähdet Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: HIPHEI kaikille :) Niin se kesätauko vaan vierähti ja kohta alkaa taas Pyrstötähtien treenaaminen kohti uusia seikkailuita :) Harkat vko 33 Ke 13.8. Kurittula 18.45-20.00 vko 34 Ti 19.8. Tammenajo 18.30-20.00 Ke 20.8. Kurittula 18.45-20.00 vko 35 Ti 26.8. Tammenajo 18.30-20.00 Ke 27.8. Kurittula ... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Tanssillinen voimistelu ja Vapaatanssi
Masku
Tytöt
16