Tarinateatteri­joukkueita

Tarinateatteri on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on tarinateatteri. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne tarinateatteri­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan tarinateatteri­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin tarinateatterijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 1 ja niissä on yhteensä yli 20 pelaajaa.

Jo 1 tarinateatterijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Kapriisi Nimenhuuto.com

Mervi kirjoitti: Mä oon tässä kysymysmerkillä, kun tuun reissusta 25.3. illalla ja 27.3. lähden seuraavalle suoraan duunista. Vaikka ihminenhän ehtii mitä haluaa, vai miten se menikään... Vinkiksi: Sosiaalisen taiteen innovaatioilta on kans 26.3. klo 15-18 KoKo-teatterissa. (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Tarinateatteri
Helsinki
Sekajoukkue
10