Teamgym­joukkueita

Teamgym on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on teamgym. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne teamgym­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan teamgym­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin teamgymjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 7 ja niissä on yhteensä yli 140 pelaajaa.

Teamgym: joukkueet kartalla
Kartta - teamgym

Jo 7 teamgymjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Timantit Nimenhuuto.com

Jyväskylän Voimistelijoiden TeamGym joukkue. Kilpailee TeamGymin 2. luokassa.

Maria kirjoitti: Tiistain 23.1. ulkoverryttely peruttu kovan pakkasen vuoksi. Harjoitukset klo 17-18:30 Viitaniemessä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Teamgym
Jyväskylä
Tytöt
19

TG Fiorella Nimenhuuto.com

Teamgym-joukkue Fiorella, kotiseura Fliku Helsingistä. Joukkue koostuu vuosina 2004-2007 syntyneistä voimistelijoista. Joukkue kilpailee TeamGymin 2.luokassa.

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Teamgym
Helsinki
Tytöt
5

TeamGym-ryhmä Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: Hei! Onko TG:n kenraalit milloin tarkoitus pitää? Vanamoille on suunniteltu kenraaleja pidettäväksi 6.12. klo 15 jälkeen. Ko. päivälle meillä on muutakin ohjelmaa, niin tietäisi sovitella aikatauluja. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Teamgym
Mäntyharju
Ei asetettu
19

JyVo Dalia Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Teamgym
Jyväskylä
Naiset
10

HGK TG-aamutreenit Nimenhuuto.com

Essi kirjoitti: Tervetuloa. Joukkueeseen on luotu muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa joukkueen tiedot managerin omalla sivulla, sen jälkeen voit helposti lisätä uusia pelaajia, sekä tutustua palveluun muutenkin paremmin. (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Teamgym
Ei asetettu
Ei asetettu
32

AS-Kieppi Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Teamgym
Helsinki
Ei asetettu
20

TG Exotic Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Teamgym
Espoo
Tytöt
9