Teamgym­joukkueita

Teamgym on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on teamgym. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne teamgym­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan teamgym­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin teamgymjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 10 ja niissä on yhteensä yli 200 pelaajaa.

Teamgym: joukkueet kartalla
Kartta - teamgym

Jo 10 teamgymjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Timantit Nimenhuuto.com

Jyväskylän Voimistelijoiden TeamGym joukkue. Kilpailee TeamGymin 2. luokassa.

Erika kirjoitti: Erika saattaa myöhästyä tämän päivän harkoista vähän. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Teamgym
Jyväskylä
Tytöt
20

Yhdistelmä Nimenhuuto.com

Teamgym
Jyväskylä
Naiset
17

TG Firelle Nimenhuuto.com

Saga kirjoitti: Vähän flunssanen, tuun kattoo (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Teamgym
Ei asetettu
Tytöt
15

TeamGym Alkeet Nimenhuuto.com

Terhi kirjoitti: Moi, Kevätkausi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja tytöt ovat kehittyneet hurjasti! Tänään esimerkiksi tunnilla pidettiin kuntopiiriä jossa oli leuanvetoja, korokkeelle hyppyjä, käsilläseisonnasta pomppuja, vatsalihaksia.. Lisäksi rata jossa harjoiteltiin mm. flikkiä, kierrekuperkeikkaa ja pen... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Teamgym
Ei asetettu
Sekajoukkue
15

Vinca TG Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Olisiko kisa-aikataulua? Jos ei ihan kahdeksalta tarvitsisi mikkelissä olla.. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Teamgym
Mäntyharju
Ei asetettu
14

Viola Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Teamgym
Mäntyharju
Naiset
10

HGK TG-aamutreenit Nimenhuuto.com

Essi kirjoitti: Tervetuloa. Joukkueeseen on luotu muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa joukkueen tiedot managerin omalla sivulla, sen jälkeen voit helposti lisätä uusia pelaajia, sekä tutustua palveluun muutenkin paremmin. (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Teamgym
Ei asetettu
Ei asetettu
34

AS-Kieppi Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Teamgym
Helsinki
Ei asetettu
20

TG Exotic Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Teamgym
Espoo
Tytöt
9

TG Fiona Freesia Nimenhuuto.com

Teamgym
Helsinki
Tytöt
31