Teamgym­joukkueita

Teamgym on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on teamgym. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne teamgym­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan teamgym­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin teamgymjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 10 ja niissä on yhteensä yli 200 pelaajaa.

Jo 10 teamgymjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Timantit Nimenhuuto.com

Jyväskylän Voimistelijoiden TeamGym joukkue. Kilpailee TeamGymin 2. luokassa.

Erika kirjoitti: Erika saattaa myöhästyä tämän päivän harkoista vähän. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Teamgym
Jyväskylä
Tytöt
20

Yhdistelmä Nimenhuuto.com

Teamgym
Jyväskylä
Naiset
17

TeamGym Alkeet Nimenhuuto.com

Terhi kirjoitti: Moi, Keskiviikkona on temppunäytöksen kenraali. Vician harjoitukset ennen kenraalia klo 16.45-17.05. Läpimeno alkaa klo 18 ja kestää n. tunnin. Torstaina ryhmäkuvaus klo 17 alkaen, joten paikalla tulee olla viimeistään 16.15, että ehditään laittaa hiukset ja puvut valmiiksi (hiukset tulee kahdell... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Teamgym
Ei asetettu
Sekajoukkue
15

TG Firelle Nimenhuuto.com

Saga kirjoitti: tuun aik paljo myöhäs ku se riparijuttu loppuu vast viideltä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Teamgym
Ei asetettu
Tytöt
15

Viola Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Teamgym
Mäntyharju
Naiset
10

Vinca TG Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Olisiko kisa-aikataulua? Jos ei ihan kahdeksalta tarvitsisi mikkelissä olla.. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Teamgym
Mäntyharju
Ei asetettu
14

HGK TG-aamutreenit Nimenhuuto.com

Essi kirjoitti: Tervetuloa. Joukkueeseen on luotu muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa joukkueen tiedot managerin omalla sivulla, sen jälkeen voit helposti lisätä uusia pelaajia, sekä tutustua palveluun muutenkin paremmin. (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Teamgym
Ei asetettu
Ei asetettu
34

AS-Kieppi Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Teamgym
Helsinki
Ei asetettu
20

TG Exotic Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Teamgym
Espoo
Tytöt
9

TG Fiona Freesia Nimenhuuto.com

Teamgym
Helsinki
Tytöt
30