Teamgym­joukkueita

Teamgym on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on teamgym. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne teamgym­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan teamgym­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin teamgymjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Teamgym: joukkueet kartalla
Kartta - teamgym

Jo 5 teamgymjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

TG Fiorella Nimenhuuto.com

Teamgym-joukkue Fiorella, kotiseura Fliku Helsingistä. Joukkue koostuu vuosina 2004-2007 syntyneistä voimistelijoista. Joukkue kilpailee TeamGymin 2.luokassa.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Teamgym
Helsinki
Tytöt
5

HGK TG-aamutreenit Nimenhuuto.com

Essi kirjoitti: Tervetuloa. Joukkueeseen on luotu muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa joukkueen tiedot managerin omalla sivulla, sen jälkeen voit helposti lisätä uusia pelaajia, sekä tutustua palveluun muutenkin paremmin. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Teamgym
Ei asetettu
Ei asetettu
32

TeamGym-ryhmä Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: Hei! Onko TG:n kenraalit milloin tarkoitus pitää? Vanamoille on suunniteltu kenraaleja pidettäväksi 6.12. klo 15 jälkeen. Ko. päivälle meillä on muutakin ohjelmaa, niin tietäisi sovitella aikatauluja. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Teamgym
Mäntyharju
Ei asetettu
16

Melodies Nimenhuuto.com

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Teamgym
Joensuu
Tytöt
19

AS-Kieppi Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Teamgym
Helsinki
Ei asetettu
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Teamgymjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on teamgym on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.